224

Анонимен

преди 6 години

Защо на нито една снимка не видях българския флаг?!

223

до 231 от славянин

преди 6 години

''А хората са реставрирали българска църква''!Срещу прастарата реставрирана българска църква твоите анадолски ''братя'' построиха в България над 1400 джамии за последните две десетилетия - пълна ''реципрочност''! сините *** и тении сте толкова *** и нагли, че с вас България всяка надежда за спасение трябва да остави! А отделно за тази реставрация анадолските ти ''братя'' ще ни искат ''майка ни и баща ни'' за компенсация!

222

Анонимен

преди 6 години

До до 212 от славянинАми нормално е да "изберат турското", все рак са турци. Точно както ти би предпочел "българското" (като те гледам как се пишеш спезиално ти би избрал руското). Различни етноси сме все пак. Но те питам, да се караме и воюваме ли искаш? В момента двете страни са в добри отношения, а останалото са копейкаджийски интриги за да се създаде напрежение и да се караме със съседите. Толкова сте прозрачни, че няма накъде, червени ***. А хората са реставрирали българска църква.

221

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 229като заиграе мечката и у назе ще ти се привиждат и сънуваш кюрдите всяка вечер шмекер. аре у лево да търкаляш тиквата у ***.. недей забравя да му набоцкаш малки клончета та да вдига и повечко прахоляк...

220

До Автора

преди 6 години

А*втора , твоя работа е да триеш неуместните коментари или умишлено така да става по интересно

219

Анонимен

преди 6 години

Турците създадоха държавата си върху планини от избити и върху море от кръв. И тук дори в този български сайт продължават да обиждат и унижават българите. Продължават да говорят лошо и за последните, които се опитват да се изтръгнат със сила от сатанинската им прегръдка Кюрдите. Отвратителна, жалка и злобна нация, която съществува само върху страданието на другите.

218

Анонимен

преди 6 години

но те когато стане за избор между българското и турското винаги са за турското.Че трябва да си дeбuл, че да избереш българското

217

Анонимен

преди 6 години

Никога с Турция! Никога!Това е тумор, от който няма спасение!Европа, слава богу, го разбра и им би шута.

216

До 221

преди 6 години

Ами съжалявам, но тази е истината за СДС. Не знам какво помниш от онова време, но аз помня и безкрайното "люспене" и всички интриги и как това доведе хората да се разочароват от тях. Разбира се по- удобно да изровим някакви митични "комунисти" -вечния виновен и на Герб днес са всичко, което се сетят. Умният човек и партия при неуспех първо търсят вината в себе си и се опитват да се поправят. Иначе отиват на бунището на историята.

215

до 212 от славянин

преди 6 години

Твоите любими анадолци под ''добри отношения'' разбират да им станеш отново част от новата османска империя, а вероятно и да се обрежеш и да приемеш ''правата'' им вяра! Аз съвсем лично познавам тукашни турци, защото живея в т. нар. ''смесен регион'', но те когато стане за избор между българското и турското винаги са за турското, което за д.билоиди като теб явно е признак за ''добри отношения''!? Хубаво е да имаш лични наблюдения върху нещата, не да преразказваш чужди такива на твои приятели!

214

до 212 от славянин

преди 6 години

Я ни осветли ''***'' колко хиляди джамии и колко стотинхиляди м.нгали обърнаха в исляма през годините на демокрацията, д.билоиде!? Осветли ни също защо Европа не ще твоето любимо тюркие!?

213

Анонимен

преди 6 години

216 Няма такова нещо , пробутаха ви комунистите Царя и вие му пристанахте . Тогава знаеха много добре комунистите че не могат да бият СДС , вярно нямаше да има мандати колкото 1997 но пак щеше да е първа сила

212

demograph

преди 6 години

Турция и Украйна трябва да влязат в ЕС. Това събитие е крачката към възраждането на Третия Рим - империята на доброто. Това е лъч на надежда за мирен свят чрез помирение на религиите и отхвърляне на насилието. Хубаво е че България е пример за много нации в Европа и света. Хубаво е че България и Турция стискат приятелски ръце в тежки времена. Това ще има важни положителни последствия за цяла Европа за години напред.

211

Българин

преди 6 години

Аз не съм избирал тоя *** да ме представлява където и да е !да говори за него си !

210

Анонимен

преди 6 години

Как пък не сме за пример с някоя нормална държава? Все на такива се нахендряме!

209

Анонимен

преди 6 години

Ако срещу ремонта на тая църква трябва да им строим джамии тука - мерси!Както се разбра това е целта. Заринаха България с джамии и още искат.И като се знае, че туркофила Борисов нищо не може да откаже на Ердоган, нещата стават съвсем ясни.Турците никога нищо не правят без сметка.

208

Анонимен

преди 6 години

Никой не е предавал СДС. Той сам се провали от много акъл. От вътрешни ежби и скандали. Който каквото сам си направи, никой не може.

207

Анонимен

преди 6 години

213 Така е като предадохте СДС на времето и се врекохте на Царя

206

Анонимен

преди 6 години

212. Добре, че "путинофилите" са ви виновни за всичко. Браво! Намерихте си обяснение, което да ви е по сърце. И обявихте тези, които клаха дедите ни за ангели. Да ама за повечето българи не е така. Идолът ти Борисов да си прави мафиотските сделки са турците. Това му е мечтата на живота. А българите да си налягаме парцалите. Тия герберски лъжи са ни омръзнали. Откак тоя туркофил ни тъпче станахме най-бедни и закъсали в Ес.

205

Анонимен

преди 6 години

211, аз имам приятел който е работил и живял с турци и е доволен от тях. Трудолюбиви хора са и реставрацията на тази българска църква е добър знак за отношенията ни. Или искаш да се караме и воюваме? Навсякъде има добри и лоши хора и това не зависи от етноса. Но по-коварни от путинофилите няма. В момента това напрежение отвомо го правят путинофилите, отново искат да се караме със съседите си, а те да извличат дивиденти. Това с македонската азбука е същото, руската агентура е впрегната.