39

Анонимен

преди 6 години

Всяко чудо за три дни. Вече новината не е водеща. Доста назад е и в сайтовете и по ТВ.От над 400 коментара,предишните дни, днес под 40.Съвсем скоро всичко ще утихне и няма да има нужда да се търси виртуалния Росен, измислен от психолозите на МВР.В същото време задачата е изпълнена. Избит целия род с децата. Предупреждение към глупаците,които си мислят, че могат сами да играят с ДДС и подобни неща, без да се отчитат където трябва.

38

Анонимен

преди 6 години

Според мен, независимо дали е убиец в конкретния случай или помагач, Роската заслужава да му се отреже главата само заради блудството с малолетни.

37

Анонимен

преди 6 години

Убийство и самоубийство.Единственият, който е убит с един куршум, е бабата.Значи тя ги е избила, после се е застреляла сама.

36

мм

преди 6 години

И в крайна сметка кучето къде е застреляно ,уж жената излязла да го разкарва ,а после кучето застреляно в къщата ?

35

Първичен инстинкт

преди 6 години

36, Кети има брат, племенница... Неделчо също има роднини. Ще се отзоват хората, които са им близки.

34

?

преди 6 години

Кои са близките на Кети и Неделчо, които искат да приберат телата им?

33

Първичен инстинкт

преди 6 години

Нали не смятате, че 9 години се е крил Росен хайдутин. Не е влязъл в затвора, защото е бил някому нужен от вън. Сега в момента според мен има два варианта или Росен е мъртъв ( човека на 60г. който се хвърля под влака на 1.01.18 в ранните часове и не се споменава нищо друго по случая) или другия вариант е да са много близо до него полицайте, въпреки, че е безумно 7 дни да не намерят човек. Има някаква спекулация от страна на медиите отправена към Стефана и може би към Росен.

32

АНТИ

преди 6 години

Росен Горски на тясно ако сгащят,няма как да го спаси дори Калашник.Смело ще гърмят с гранатомета,душата му ще пратят на небето.

31

Анонимен

преди 6 години

До 27:Да се обискира Позитано 20, да се провери чинията на Бузлуджа!..........Да се провери и майката на Боби, дали не крие Горския човек !

30

Първичен инстинкт

преди 6 години

До Шоп, От поведението на бабата до поведението на майката има голяма разлика. Стефана изглежда така сякаш е приела нещата и този първоначален шок го е изживяла отдавна. Дори начина й на говорене е все едно декламира. Аз имам една моя теория за случая и мисля, че Стефана е била в къщата, когато всичко се е случило и предварително е запозната с всичко. Само тя оневинява Росен, защо? Мисля че и тя е замесена.

29

шоп

преди 6 години

До АнонименТази Стефка сякаш не го е раждала тоя Боби. Никаква емоция.------------Защото е от ония 80%. Те по селата са такива - ***/или, които раждат като кучета и след това не се интересуват. Два дена не й отговарял, ама на нея не й пука. И той не е бил читав, вижте му Фейсбука - Боби Схемата.

28

АНТИ

преди 6 години

Разстрел е след разстрела червей,за ГЕРБ е толкоз просто и логично,но еврошеФството е взето -какво тук значат няколко убити.

27

Първичен инстинкт

преди 6 години

Какво мислите за майката на Боби? Не е ли твърде безчувствена реакцията й, на жена, която е изгубила детето си по такъв начин? Не ви ли прави впечатление, че в интервютата тя казва неща, още не обявени без да се усети, съвсем дребни подробности, но все пак. Доста неща изчезнаха от пространството, изтри се нейното първо интервю, както и доста статии...?

26

Курте

преди 6 години

Made in България

25

Анонимен

преди 6 години

Да се обискира Позитано 20, да се провери чинията на Бузлуджа !

24

Анонимен

преди 6 години

Сега пак 10 години ще гп търсят. После ще му нахендрят някое друго убийство, което не могат да разрешат. Изобщо, на полицията им е по-удобно да не хващат Росен - вече има кого да обвиняват за всички неразкрити престъпления. Муахахаха! Сигурно и Росен е свил бурканите от мазето на съседката...

23

Анонимен

преди 6 години

съмнявам се тоя да е убиеца , лепнаха му вината защото е издирван и е лежал в затвора , така ни затварят очите набързо , бъдете сигурни че сигурно ще го намерят самоубил се и случая ще свърши с една статия във вестника шесторния убиец се е самоубил и това е

22

Софиянец

преди 6 години

Издирвания 8 години рецидивист си пиел кафето със съседи, за които бил тих и скромен човек!?За какво им плащаме на ченгелашите изобщо!

21

Анонимен

преди 6 години

Кво стана бе?Не са ли го хванали още джингибито?Айде де...Или пак ще е на държавно издирване 10 години?

20

22

преди 6 години

До Анонимен 1Жената е в дълбок шок, а вероятно и на тежки успокоителни. Засрамете се! Освен това става ясно, че още не е видяла тялото на детето си и не може да осмисли загубата. Да не дава Господ никому!Имам въпрос - доказа ли се, че тефтерчето с изборните записки е на убитата, или е на кмета на гробаджийската крепост НИ?