11

Su-35

преди 6 години

Австрийски политик: В съюз с Русия Европа би била непобедимаВместо да се "бори" с Русия, ЕС трябва да води независима политика от Съединените щати и да се "придвижи по-близо до Москва стъпка по стъпка", заяви в интервю за Kurier Кристоф Ляйтл, ръководител на Австрийската федерална икономическа камара. В съюз с Кремъл Европа ще бъде "непобедима" на световния пазар и затова Вашингтон активно се противопоставя на това, подчерта политикът.

10

Внимателно

преди 6 години

КНДР е много ценна като регион където се отглеждат домашни хора по друга методика.ЗА разлика от западното консуматорско общество което позволи внедряването на все по жестоко вредна античовешка и анти земна техника ударно вкл холограмна там все още се пазят вкл от холограмни оръжия,скенери увреждащи земята вкл инсталирана на автомобили/вижте ledmxenon,halogen lazer/от тежки вредни телефони камери екрани

9

JJIvanov warning

преди 6 години

МНОГО ВНИМАТЕЛНО . ДА се спрат конфронтациите.. ОТ "Южна Корея облъчват Северна вече десетки години..Експерти от САЩ да проверят по космически мулти спектрални и по точни обемни снимки къде с а облъчвателите и да ги блокират веднага..Увреждат древни ВЕЛИКИ ДУХОВЕ подават от там.Духовете с е чудят как да оцелеят..

8

Анонимен

преди 6 години

На Ким му дреме какво мисли Тръмп.Той си прави ракети и един ден наистина ще удари Вашингтон.Колкото до преговорите с Южна Корея става въпрос за Олимпийските игри и за спорт.Ким иска неговите спортисти да участват и това е много хубаво.Иначе нищо не се е променило.ЮК ще продължи с провокациите си към Севера.

7

u4en

преди 6 години

Все повече ми харесва този германо - шотландски американец ! ПИЧ+ ! А Америка е велика и защото има близо 500 000 българи със двойно гражданство . който работят и живеят там !......без синовете на Корни и Ст. Данаилов !

6

Анонимен

преди 6 години

Американските *** са на всяка манджа мерудия. Нали Америка е цъфнала и вързала, черните и латиносите са мнозинство в цели щати, та тръгнали да сипят акъл на другите. Корея ще се обедини ако краварите не се месят.

5

Анонимен

преди 6 години

Кой те пита какво подкрепяш бе *** безподобен? Седи си в белия дом и не се завирай където не ти е мястото. Никой не ти иска извратеното некомпетентно мнение. Аман от нахалници! Все едно някой му е искал мнението.

4

Анонимен

преди 6 години

Волатилността на света след избирането на Тръмп се вдигна значително.Все някой ще удари джакпота :)

3

С.Стоилов

преди 6 години

Само търси гореща точка,един ден ще ги подпали Янки

2

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е един жалък лицемер и страхливец, каквито са всички кравари, прави се на интересен навсякъде, докато не му кажат да си сяда на разбитата задница.

1

Анонимен

преди 6 години

Айде Тръмпе, ти си нащта гордост!