6

Анонимен

преди 6 години

До 4ами хайде - откривай една фабрика за бурканивтора за преработка на коноп и т.нако тези фабрики бяха толкова перспективни щяха да ги приватизират а не да ги изоставят. Докато петролът е в такива количества, то пластмасата ще е по-ефтина от въпросните продукти така че няма смисъл да говориш какво било по Тошево. След около 30 години пак ще се върнем към някои от тези продукти.

5

Анонимен

преди 6 години

Е нали гласуваха за Тиквата и много се радваха на Цветанов и Цачева.

4

Анонимен

преди 6 години

По време на Бай Тошо всичко беше от стъкло сега нявсякъде се хвърлят пластмаси и фекали дето дойдoха от запада. С ЕС и САЩ напред към ГРОБ-ищата и сметищата Янки го хоум. Сечем си горите за да трупаме фалирани долари и за за живеем като ония прасета и става все по-лошо.

3

С.Стоилов

преди 6 години

Всеее се протестира за ***,никои не ще Ама много мърсите бе около язовира *** колко щеш еее

2

Анонимен

преди 6 години

Повече сметища трябат на народа.

1

Един от Северозапада

преди 6 години

На времето протестирахте за водата, и какво? Ренета Инджова ви пратиха, и пак направиха, каквото си бяха намислили. Не се надявайте, че сега ще е различно.За тази държава, особено сета, населението е само досадна подробност, с която могат и да не се съобразяват.Колко пъти ви питаха за нещо, как да се направи? Какво стана с референдумите? Просто си го преместиха в другия крачол. Не се надявайте на повече и сега.