19

до 18

преди 6 години

извинявай стадо, но аз не съм гласувал да е папа. Същатата тая папа е обявила преди 1200 години българите да бъдат унищожени като невярваща нация. Същата тая папа срещу на който Калоян българските войници са се били и умирали на полето, какво знаеш ти. Корупцията и интересите отдавна са заели мястото на всичко свято във Ватикана, егати все още има овци които не го виждат. Като свята личност за християните, той трябва да е пазител на техните интереси, на село нямате ли телевизор че си пропуснал последните 5 години.

18

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа,бе! И аз се питам от години защо католическите свещеници не могат да имат жена и деца?Това не е нормално,това е аномалия и сбърканост.Православната е първата християнска официална религия и преди да се разделят на католици и православни,са признавали брака.Какво е поп без попадия?И как свещеника може да разбере проблемите в семейството и децата,ако той няма представа що е то грижа за семейство?

17

Анонимен

преди 6 години

Малко повече уважение към Папата моля!Все пак това е един от ръководителите на Християнството.Разбирам че сте атеисти,но чак пък толкоз.Същите сте като комунистите,но иначе лаете срещу тях.Е затова ви взривяват мюслитата.Щото не уважавате нищо

16

хммм

преди 6 години

как не е казал пак нещо за любимите му бежанци. Тоя вече само като му видиш физиономията и се сещаш за ония надупените.

15

Анонимен

преди 6 години

ТОй говори за съвсем друго,когато можеш да правиш избор,тук нямаме такъв.

14

Щирлиц

преди 6 години

Одеве гледах документален филм за това,как църкви са превърнати във:бар,библиотека,джамии,звукозаписно студио,магазин..Ставаше въпрос за Амстердам,но споменаха,че същото "явление"се случва от десетилетия и във Франция,Германия,Великобритания.Когато/ако/се сетят на запад,че имат нужда от църквите си,ще е много късно....

13

нормални сме

преди 6 години

холивуд звезди семейство не искам не

12

Анонимен

преди 6 години

До колкото знам, папа е най-високото стъпало в кариерната стълба на католическата църква.

11

Glagoabazubaduza

преди 6 години

И за лекарите ли трябва да важи? Лекар между другото, между хобитата, домашните на децата и барбекютата със съседите... Аз такъв лекар за себе си и децата си не искам. Има и наистина отховорни професии, не всички са продавачи на пуканки, папи или маркетингови анализатори.

10

Анонимен

преди 6 години

И това го казва човек, отказал се да създаде семейство и да има деца...

9

Анонимен

преди 6 години

Кога се разваля коледната украса? Днес ли? Сериозно питам.

8

Додо

преди 6 години

Хайде вече престанете да ни навирате в лицата този Сатанист!

7

Анонимен

преди 6 години

До TevhidТоя е готов за редиците на ислямска държава или за някой атентат. Бог да пази България

6

Анонимен

преди 6 години

Споко, папа, няма.

5

Анонимен

преди 6 години

Най-после нещо умно от тоя Папа. По-малко кариерщина и повече време за семейство. Естествено, това става и когато се осигурят условия. Не само да плюскат чорбаджиите, но и да се съобразяват със служителите.

4

Е

преди 6 години

Ей сектанте,да земеш да бягаш , оти това което правиш е незаконно.

3

Tevhid

преди 6 години

Точно тези, дето тънат в разкош и са се извратили от свободия да дава акъл да не сме материалисти не върви..и ходжи има такива. Затова пътят е Исляма, но в чист вид. Без да се следват ходжи и мними шейхове. В Турция има такива. Само лежат, а бедните им работят без пари, мислейки си, че са длъжни да им служат като на Аллах. Изберете правата вяра и служете само на Аллах. Без посредници, без идоли и подобни. Пишете ми на Abdi.mustafaa***yahoo. Покана към щастието, иншАллах.

2

Анонимен

преди 6 години

"Някои звезди може да са ярки, но не сочат пътя.Така е с успехите, парите, кариерата, почестите и удоволствията, когато те се превърнат в смисъл на живота ни", подчерта папата, предупреждавайки, че подобен път не води до мир и радост.-------Много добре го е казал човекът, ама има ли кой да го слуша? Надявам се повече хора да се замислят върху тези думи.

1

Аз

преди 6 години

Добре му е на папата.Ходи с позлатени пантофи и дава акъл на хората как да живеят.