231

Злобата убива

преди 6 години

Все Турците ви са виновни!!!Живеете в една заблуда че сте Били под Османско Робство това е пълна лъжа,защото това ако беше така вие всичките сега щяхте да приказвате на Турски език!!!Напротив в момента сте v робство и то е Мафиотскo!!!500lv zaplata-150lv пенсия(Пак Турците са ви виновни нали!!!!

230

Анонимен

преди 6 години

Преди една седмица Ердоган ходи в Париж, гушнаха се с Макрон и се разделиха много доволни.Така че Борисов не е никакъв фактор в случая.

229

Анонимен

преди 6 години

"Българското правителство разреши да се реставрира джамия в Пловдив??""Българските правителства от 30 год не са спряли да разрешават строежите на джамии! Закриват училища, няма пари за култура, за нови църкви даже и не се говори, но джамиите никнат като гъби! Турско робство вече няма! То е било османско присъствие! ДПС 30 год като вирус работи против България! Стоим на колене и със събути *** на всички! Даже и ограда не искаше Плевнелиев да имало, да не се обиждали турците. Слугинаж!

228

Istinata

преди 6 години

Ima neshtoo mnogo interesno. Super interesno. Nie mnogo si prilichame s turcite vizualno i po mantalitet. S normalnite turci ne nekvi religioozni izmikiari.nachina na stroej na starite kushti, ulicite, gradovete ni. Ima naistina nekva vruzka predi isliama i hristianstvoto ili za tova che te sa poturchili mnogo bulgari. Se taia faktite sa si fakti. Bulgarite prilichat na kiurdi, turci, siriici. V smisal procenta na sineokite i po rusoliavi hora tam ne e po maluk ot tozi v Bg. Tva e Istinata

227

Анонимен

преди 6 години

Борисов зове за доверие: Европа да не обръща гръб на Турция!ха, ха ... Турския агент ще прегракне от напъване да си отработи хонорарите...

226

Дядо Петър

преди 6 години

Рапоне, народът препоръчва да не се стои на два стола.А ти се мъчиш да седнеш на четири - европейски, турски, руски и американски.(Колкото и да ти е голям цвайтера, ще ти е трудно).

225

родител

преди 6 години

Борисов ти си проклятие за целия свят! Много искам да прочетеш това!

224

Анонимен

преди 6 години

Банкянския тиквоглав туркогъзолизен безродник "призова",от позицията на какъв е призовало това членостоного Борисов,може би личен ибрик на Ердо Лудия.

223

Архангел Джубраил

преди 6 години

най голяма грешка а Балканската война че е не испълниха заповед за въоръжаване с плененото оръжие на около 400 000 здрави тракииски българи в новоосвободените територии.Сега границата Между Европа и МАла Азия щеше да е по Босфора.

222

Анонимен

преди 6 години

Тоя заедно с Роската и така нареченият от него Гаргамел ,написаха най срамната и тъжна история на България!!Тоест Последната Страница!!! Османсло ***...

221

Ф.С.В.

преди 6 години

Този много се "заигра" с Падишаха и Европа -- да видим докъде ще я докара- От едно време са казвали-- посредника винаги завършва като л,,,но

220

Анонимен

преди 6 години

"Българските" телевизии отделиха по 2 минути за освобождението на София.А вече трети ден ни занимават с възстановяване на желязната църква.Добре,разбрахме намекаУспокойте се..

219

Анонимен

преди 6 години

Аман от тия теманета. Нека добрите отношения не са за наша сметка. Забравихме ли, че Турция ни дължи 9 милиарда евро за заграбените земи на българите от Беломорието??? Кога ще ни ги изплати? Волене, ти нали много се "бореше" за това???

218

Анонимен

преди 6 години

Банкянският бандюга е в края на управлението си. Недоволството към него отдавна е омраза! Въпроса е, когато падне, свален или избягал, ще има ли кой да му потърси сметка за огромния грабеж, разрухата и унищожаването на България? Тези от БСП играят с него. Разпределили са си порциите, нищо няма да направят. Крадат и те, оставил ги е, но не колкото него. Кой ще върне милиярдите изнесени в офшорни фирми или инвестирани по света? Много важен въпрос или ще тънем в тинята на простотията и разрухата?

217

Анонимен

преди 6 години

Идва края на Турция, тя ще се разпадне!!!

216

Анонимен

преди 6 години

Този "Гълъб на мира", известен у нас като Сикаджията, Тиквара, Бай Х/ой, Праните *** и кво ли не, от страх е налапал чурката на побъркания Ердоган, трепери от страх, готов е на всякакви предателство! Турковете направили една църква, ние трябва да възстановим 9 /ДЕВЕТ/ джамии???Защо ДЕВЕТ??? Толкова слаба и разделена стана България заради простотиите на бившият бандит от СИК, толкива зависима, намаляваща, изчезваща. Инвестициите само колко са намалели, показател за неимоверна корупция.

215

Ориенталско споко

преди 6 години

До !Да живее султана! Наистина България е била добро място за живеене без хайдутите!

214

Ориенталско споко

преди 6 години

До !Да живее султана! Наистина България е била добро място за живеене без хайдутите!

213

Анонимен

преди 6 години

До Уважавани....Боко си знае стопанина.............Реджеба

212

Уважавани....

преди 6 години

Уважавани европейски държави са: Полша, Австрия, Чехия, Унгария.Един интерес на България не е защитен.Германия и Франция изгониха Веолия - това са европейски държави.За сметка на това България, грижливо сключи концесия за вода с Веолия - много европейско.Европейско са мръсните улици. Европейски е мръсният въздух. Европейска е корупцията.Европейска е ромската престъпност. Европейско ни е здравеопазването? В Европа се втрещиха, като видяха три различни епикризи на трима БГ лекари! "Европа"Ха