40

usa = на джудже

преди 6 години

"великите сащ " - хаха все едно да кажеш на култура от Нови Искър - "велик" . Ужас.

39

Анонимен

преди 6 години

Иинтелигентен и скромен! Много скромен!

38

Анонимен

преди 6 години

До жороНещо говориш за майката - ами скачай там със засилване!

37

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали е стабилен и интелигентен. Но иска за американците това, което иска и средния американец. А не като оная да иска алтериране на морала и сексуалните разбирания на цялото човечество.

36

ами . . .

преди 6 години

В България от исторически опит знаем, че ако Русия подкрепя нещо - то е пошло.Аз затова нямам ош - беш с тях.

35

пак се изложиха

преди 6 години

Путин беше заложил на Тръмп. И като не му мина номера започнаха да злословят.Те така говорят и за нас по света.Просто манталитета на Империята на Злото.А навремето 1989 даже печатаха книгите на Тръмп и Армънд Хамър в БГ.

34

жоро

преди 6 години

До Анонимен 16 Какви шансове имат демократите,след като ние белите хора в САЩ все още сме мнозинство?Демократите разчитат на нелагалните,на черните и на социалистите в САЩ.Те на куп са по-малко от нас.Затова САЩ сме номер 1 в света,а Европа получи първото бебе за 2018 от Османлия.Баба Меркел е за съд в Хага,ама вие все още спите.Дано Господ ви позволи да прогледнете през новата 2-18г.Ако не -сърбайте си попатата и спрете да квичите и упреквате великите САЩ.

33

жоро

преди 6 години

До Додо Амин.Американскят народ най-накрая сполучи да избере този когото иска.Измислените Буш,преди него Клинтън и най-вече *** Убанго почти успяха да затрият великите САЩ.Най-накрая истински американец им се озъби и ги победи.Никога повече либерали(социалисти)в нашта държава.Клинтъновица в затвора,изкуфялия социалист в старчески дом и Калифорния на майка си на ***..та.

32

Анонимен

преди 6 години

ТРЪМП: Много стабилен ге(ни)й съм!!!

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Ти пък, ти пък......"нека шоуто да продължава"......беше казал един велик певец! То сега какво друго, освен "шоу" ни остава? Хлеб нема......А колкото до краварския прецедент....че то НИКОГА ОТ НЕГО НИЩО НЕ Е ЗАВИСЕЛО! Там (като при нас) и магаре да сложиш, все е тая! При нас поне при последният така беше! А там ВИНАГИ конгрес, сенат, пентагон, цру - ВСИЧКИ други управляват, но не и президента!!!!

30

Анонимен

преди 6 години

Трябва да има горна възрастова граница за президент на САЩ, а не всякви пенсионери там да си правят шоуто

29

Анонимен

преди 6 години

Вай, вай....горкият, умряла му ***.............КОЙ ДА ГО ПОХВАЛИ!!!! Ха-ха-ха...

28

ivailo

преди 6 години

Хахх, Тръмп добре се е изсмял на тоя Улф ...

27

Анонимен

преди 6 години

Ротшилд с болшевиките ли е партия?

26

Мда

преди 6 години

Американският президент не се избира,а се назначава!Изборите са само скъпоструваща пушилка за раята.Всичко зависи от еврейската организация-преди Сорос беше силен и сложи Обама,сега Ротшилд пое юздите и намести Тръмп в Белия дом.Естествено действията на слугите съответстват на волята на Господарите-и в двата случая.

25

анонимен

преди 6 години

един гмо шут ще ни затрие сев корея палестина катар орьжие за украинаса негова работа непрекьснато сьздава конфликтни точки какво прави тозиам кораб в черно море аз не сьм го канила на гости да се маха че не останахаделфини и риба

24

Факт

преди 6 години

Днес по CNN се скъсаха да хвалят тая книга и да изтъкват "менталните проблеми" на Тръмп.Като за Сороска медия-добре!Обаче се пропуска един *** факт-Сорос е в немилост пред Синедриона и подопечните му демократи просто бяха обречени да загубят властта.Сега командва само Ротшилд,а Тръмп е неговият човек в Белия дом,т.е. няма как да падне,освен ако самия Ротшилд не реши да го махне!Така че...Кучетата си лаят-керванът си върви.

23

Анонимен

преди 6 години

Дедето е стабиуарка!

22

Анонимен

преди 6 години

Няма начин да не се изгъбарка с небивалиците пробутвани от жалките пишман демократи.

21

Анонимен

преди 6 години

Тоя не само е луд но и глупав.