8

naco

преди 6 години

А,"специалисти" по ИЗГРАЖДЕНЕ на ОГРАДИ от България няма ли да покани????

7

Анонимен

преди 6 години

Да тръмпова добре стълбовете, ще пратим Елена Йончева на проверка.

6

Циник Искам

преди 6 години

...такава стена и за Европа!Мечти...Мурксул събира измeта на Африка и Азия... и Фронтекс го извозва с кораби в сърцето на континента!

5

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Сичкото м***рзилка пее в хор за Тръмпела, утре ще го анатемосат. А номер 3 продължава упорито да ни уверява, че Тръмпела не е политик, а "политик" идва от гръцки и значи "управленец".

4

Тато из Правец

преди 6 години

29 години след падането на Берлинската стена ! Демократично ! Още повече,че шесте южни юата на Кравария са заграбени именно от Мексико !

3

Анонимен

преди 6 години

Тръмп си изпълнява обещанията защото НЕ Е ПОЛИТИК. А на всичкото отгоре е МИЛИАРДЕР и не могат да го подкупят!! Затова корумпетата-политици и от двете партии са в дива истерия и бяс!! Стегнали са всичкото еврейска медия, всичкото ЛИХВАР, ЦЯЛОТО ПРОГРЕСИВНО ВОЙНСТВО, да плюят Тръмп! Сега бил луд! Преди това разправяха че бил спал с рускини, че бил русофил! Утре ще го изкарат триполов гей! Няма толкова гнусна кампания В ИСТОРИЯТА СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ.

2

Анонимен

преди 6 години

Изпълнява си обещанието! Така както направи с преместването на посолството в Йерусалим.Колко от днешните политици си изпълняват обещанията?

1

Анонимен

преди 6 години

Велик е Тръмп! Отново ще направи Америка велика! ТОВА е спасението от латинските ромеи и шведи! Голяма СТЕНА с ЕДНА ГОЛЯМА ДЕБЕЛА ВРАТА ПО СРЕДАТА през която да влизат само по мегален път! ЧЕРНЬОТО Хюсеинчо никога нямаше да има топкш да направа нещата, които направи ДОНАЛД ДЖЕЙ ТРЪМП.