27

Анонимен

преди 6 години

Мили хора, защо се отнасяте с такава негативност? Всички сме наясно на какъв хал е политиката в България, но нужно ли е да слагаме всички под общ знаменател? Нима всички познавате тази госпожа и знаете какво е направила за селото си и за България? Нима има нещо лошо в това да облечеш народна носия? Всички се биете в гърдите какви българи сте, а единственото българско нещо, което правите е да се оплаквате и да плюете хората. Бъдете по-смирени и добри, омразата няма как да ни оправи държавата ни.

26

ha ha ha

преди 6 години

До журналяПравилна забележка - примерно според авторката имаме "национална", а не народна музика; "национални", а не народни песни; "национални", а не народни хора...да не изброявам.Ние вече не само че нямаме журналистика, но и не владеем българския език.Срам за публична медия!

25

Анонимен

преди 6 години

Предозиране.

24

Анонимен

преди 6 години

Накрая на председателството да се отчете какво е направила за селото, пък до тогава да си ходи ако иска и по бельо!

23

врачо орачо

преди 6 години

рипни Калинке да тропнем, да се види в Европа.Но вземай и мотиката в ръце като обле-чеш носията, по ще ти отива, без това един селски кмет почти няма работа.Няма канди-дати за учители, а само за депутати и кметове.У наше село вече към 20-та година един е кмета, за това време направи сграда у гробището и алея от цименто, тури нова табела напаметника у парко, преасфалтира пътя по който отива и се връша на работа с колата си.

22

Анонимен

преди 6 години

На Хайдут Цецо Вицевойвода, много му отива носия.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонименчумбас ! не чомбус :)

20

Анонимен

преди 6 години

хора жадни за внимание .... а няма ли да се остриже на чомбус ?

19

Драгалъвский Ман Ге

преди 6 години

На много кметици и кметове повече би им прилягала носията,която се носи в Сливенския и Софийския,ама няма Закон.

18

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Всички български хора, песни, танци, народни обичаи които са оцелели в днешна северна Гърция, днес са преименувани в "гръцки" и са представяни като автентично гръцко народно творчесво. На песните им слагат гръцки текстове, всичко останало е откраднато едно към едно.

17

младен

преди 6 години

"Калинка....." - нема какво повече да се каже....освен да се сложи едно "Герберска" отпред.

16

Браво!

преди 6 години

Г-жо кмет! Днес българския народ облича носии защото е ЙОРДАНОВДЕН, вие обличате носия заради някакво си председателство! Съвсем правилно по рождение са ви кръстили Калинка! Букет гербери няма ли да си накичите? На всички българи - честит Йордановден! На колониалия слугинаж - халал да ви е председателството!

15

анонимен

преди 6 години

Чудесна идея !!! Също и министрите начело с Бойко - всички с потури , *** и калпаци !! Направо ще шашнем чужденците !!

14

Burzum

преди 6 години

То бива простотия ама това българската еша и няма.....

13

Анонимен

преди 6 години

Трябва и Фандъкова да последва този пример! С китка гербер зад ухото.

12

Анонимен

преди 6 години

До Дам!Много *** кефи когато русофилите говорят за чуждопоклонничество в лицето на ЕС или САЩ :)))) просто е безценно :))

11

Анонимен

преди 6 години

VMIRISANITE SELYAZI OTNOVO NADUHA ZURLITE,COVEK OT SELO S KASKET NA CELO TRAGNAL ZA EVROPATA,AMA TAM SHTE YADE SOPATA..SELENIATA IZLAGA SOFIA--SVETOVEN GRAD NA KULTURATA,A SEGA I KOMANDVAME EVROPA..SOFIA -GRAD ZABRANEN ZA SELYANDURI ZA 6 MESEZA.

10

Дам!

преди 6 години

Г-жо кмет! Калинке по име и Калинке по призвание! Значи ти днес ще облечеш носия, но не защото е Йордановден, а заради някакви см0тани чужди чиновници, дошли на кьор софра, така ли? И как искате да се оправим, когато има такива недоразумения, нископоклонни мекотели и откровени ***, като тази кметица?!

9

Анонимен

преди 6 години

До тдМи нищо просто още една тема по която родните *** да си излеят простотията от безпомощност.

8

тд

преди 6 години

Е, и ????