7

Анонимен

преди 6 години

Хахаххаа чичо С0рос ще получи инфаркт! Той е дал МИЛИАРДИ за палестинската кауза. Да, знам че е евреин. Но в САЩ има два клана евреи които се мразят помежду си. Едните подкрепят Израел, а другите са левичари и са ПРОТИВ Израел и за смесването на народи и раси. Чичо ви С. е от вторите!

6

Анонимен

преди 6 години

То в САЩ е такъв студ , че самите те са се озъбили.

5

Морски

преди 6 години

САЩ терорист номер 1.

4

Батко

преди 6 години

Изкуствено създадените държави не просъществуват без благодетели.

3

Анонимен

преди 6 години

Да кажат къде са милиардите на Арафат, като умря и имаше една борба на жена му и децата да сложат ръка на банковите му сметки, но бързо се утеши. Той цяла живот държа палестинците в мизерия, за да покаже пред света че са нуждаещи ,а паричките на сигурно място. Същото го правят по улиците в БГ -стои майката окъсана с изгладнял вид и ревящо дете в скута и давайте милостиня , а бай Ром жули ракии и плюска с парите.

2

OTOMAN LEGACY..

преди 6 години

Turciya i Kitay utroyavat pomoshtite za Palestine!!

1

Додо

преди 6 години

САЩ замразяват милиони за палестинските бежанци?===========Ще се сетиш! Тръмп не е вчерашен и още от предизборната си кампания заяви, че няма палестински бежанци, а ислямски арабски терористи-завоеватели! Тръмп няма да допусне парите на американските данъкоплатци да се използват за разпространение на Ислям. И все пак въпросните палестински бежанци имат лесно решение - да отидат да се регистрират при Мути Меркел и готово! Даже и помощите им ще са по-големи!