25

Жоро

преди 6 години

До РОССИЯ 20 Абе смахнат безбожник руски.Пишеш и изпозваш българската азбука и мреш от мъка,че си рoден Fucking Russian.Как можа бе путиняга да наблъскаш Ботев и Левски със САЩ.Как Господ ви търпи още?Такива зелки като тебе трябва да се изтребват без съд-дори награда да има както беше тук в САЩ преди 50г.5 долара за смахнат ***,като тебе.Дори и 1$ е много,но днес съм в добро настроение.

24

Анонимен

преди 6 години

Защо Ботев е отвлякъл кораба Радецки?

23

Анонимен

преди 6 години

Мързелив пияница, домързяло го да си оре нивата и отгледа семейството, чул че виното е по евтино във влашко и се запилял там. Оновал хайдушка чета с надеждата и те да забогатеят като друтите хайдути чрез разбойничество, но не могли да се спазарят как да си поделят плячката. Най-накрая един от колегите му разбойници му тегли куршума между шашавите очички на пияндето и му взима торбичката злато, отмъкнал от плячката и скрил от другите. Вероятно човекът, светнал му маслото е Обретенов.

22

Анонимен

преди 6 години

Ботев е с турски корени.

21

Бубето

преди 6 години

"Ако умра, то знай, че после Отечеството си съм обичал най-много тебе..." Писмо от Христо Ботев до семейството му, 17.05.1876 г.Но ... стига ми тая награда -да каже нявга народът:умря сиромах за правда,за правда и за свобода... Из "На прощаване"-1868 г.Велик. Гениален. Поклон!

20

РОССИЯ

преди 6 години

ех г-да българи (към долу подписаните) вие сте без чуство и безбожни как можете на този велик българин да плювате.какива като вас го убиха и предадоха левски.и продадохте българия на сащ и ес.чисто просто нямам думи как да се изразя мислех че всеки един българие почита великият син на българия но се излъгах.забравих че българите че са продажници

19

Анонимен

преди 6 години

Ама той Народа го е направил известен Ботев , от уста на уста се е предавало тогава , в период на Злоба всичко е възможно , как вас ви излъгаха на Избори промени ли се сега Държавата , няма как да стана, точно така е било по Ботево време само обещания и лъжи

18

Манипулация

преди 6 години

Доста Хипотези има за родното му место , може да е роден в село Осен , така или иначе не се знае , станал е главен герой заради Османска империя иначе не пример е като сегашния Валери Симеонов , повечето неща писани за Ботев са Хипотетични

17

Анонимен

преди 6 години

Ботев е бил от Левски.

16

Анонимен

преди 6 години

ка между анархия и демонокрация.При анархия всеки прави каквото си иска,а при демонокрация правителството,наложено от други демонократи прави с хората каквото си иска.А при Путин как стоят нещата?

15

Анонимен

преди 6 години

Сред най-известните му произведения е такъв връх на сатирата като "Политическа зима". Поезията на Христо Ботев е велика, но публицистиката му е ненадмината.

14

Анонимен

преди 6 години

Сравнете за малко великия Ботев със Сикаджията, за малко само и ще се отвратите от последния! Продажност, предателство, измами, лъжи, двуличие, алчност, страхливост, безгранична наглост и простотия, навиждана досега в премиер. Несравними неща! Срам за България е Сикаджията. АкоБотев беше жив, щеше да организира чета и свали Тиквеника от Б. Колко ни липсва онзи Ботевски дух за свобода и независимост, думите му, Свобода или смърт!!

13

Анонимен

преди 6 години

Ми то няма голяма разлика между анархия и демонокрация.При анархия всеки прави каквото си иска,а при демонокрация правителството,наложено от други демонократи прави с хората каквото си иска.

12

Анонимен

преди 6 години

До КалинаНали, викаш да живее анархията.

11

Анонимен

преди 6 години

Имам по-важна работа сори.

10

Сп??нс

преди 6 години

Поклон пред подвигът на Ботев, ...Патриот е братя - душа дава ,Но не своята душа , А душата на народа..Точно описание на днешните патрЕоти, но написано преди 150 години....Със закон трябва да се забрани в името и устава на политически партии да присъстват думи и идеи като "патриот" "патриотичен" и др.под.

9

Анонимен

преди 6 години

поклон !

8

Анонимен

преди 6 години

Христо Ботев събира пет ашлака от ромънското бряг да преплуват дунава ,, по средата на реката изважда калъчката и казва Таз гемиика моито ще става , който не дава отрязвам главъта Чува капитан насира на *** ,дава гемийката;;; Когато слизат пиратите капитана казва Тези хора отиват да безчинстват в мирната Турция,,,,,,

7

oOo

преди 6 години

Той и четата му са отбор от алкохолици.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен: 3Нямат гробове защото след като са убити кирливите османци са им скривали телата за да не могат да бъдат погребани подобаващо. Толкова сте долни турците, че даже и с умрели хора се гаврите но разплатата не е далече. Нека руснаците да ви построят АЕЦ-а с 4-те реактора, че като го взривим да ви затрием чак до анадола.