168

Анонимен

преди 6 години

Асфалт паша ще ви направи магистрала и ще стане рай.До магистралата ще поникнат като гъбки заводи и предприятия

167

Andreshko

преди 6 години

Който иска да ходи в Румъния сега границите са отворени.

166

Фуийчито до анонимен

преди 6 години

Виж резултатите за парламент от 1990г в никой регион от източна европа няма такова мощно гласуване за бившите комунисти, както във Видинско, Монтанско и Врачанско.

165

Анонимен

преди 6 години

Проституцията в севернозападнала българия е достигнала нови измерения.Вече се проституира с родината

164

Дам

преди 6 години

Не е ли по лесно да изритаме всичките 240.Вместо да се делим ,като преди падането ни под османска власт.

163

опса

преди 6 години

Кметът марокански на Дуйсбург и той се оплакал:- При нас не е съвсем същото, но не са добре дошли ни тия от Видин, ни тия от Калафат!

162

Anatoli73

преди 6 години

To nakraia tsiala balgaria dase otdeliat I Sofia dasi ostane sama I sami s tia kradlivi I nenasitni polititsi

161

Анонимен

преди 6 години

До 175 Важно е ,че не знаеш в община Видин за кой гласуват!!12 г.управлявана от кметове на СДС/ОДС, Дени Каменов и д-рИван Ценов,8 год.от кметове на ГЕРБ ,и само..... ЕДИН пълен мандат на БСП!Иначе Днес.бг продължава да прави видинчани на ***!!Ние и без тази статия знаем ,че в Калафат са по-зле от нас,чак в гр.Крайова е по-добрия стандарт на живот!

160

Фуийчито

преди 6 години

Да не забравят да гласуват за БКП(бсп,)това е най-важно за тези региони.

159

Един

преди 6 години

До Промяна им трябва 155:Колега спокойно!Сега аз съм на тоя хал и бера същите тези ядове,с точно такива гадове!?Спасява ме само здравата нервна система и подкрепата на шефа!?

158

Винкело

преди 6 години

Перник минава към област тимишоара а а за избирате ще отскача ме до софето да гласуваме за Бокова, Цеко,и Цацата та да продължават да си живеят рахатлъка. Надявам се румънските винетка да важат за Перник хем са по евтини на хем няма да плащаме тол такса за магистралите. ДАНИ е честита придобивка та на перничани

157

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Смятам че до 50 години България няма да остане в сегашните си граници.В конституцията пишело нещо си, обаче има и права на народа на самоопределение и в крайна сметка американците казват кой е прав и кой - крив.Ние сме си родени за роби и не смятам, че може да изградим самостоятелна държава.Ето сега ще приемем и третия пол за да не ядосаме началниците.Къде е тук България - няма я....

156

Барса

преди 6 години

Ние не сме всички комунисти просто старите са се вкопали и няма изкореняване за пример вижте кмета лалов в брегово целия град е негова собственост.Съсипани правителството на костов той унищожи северозапада.Не сме мързеливи хора забраеихте ли мазния влак който чакахте в софия да си купите месо сланина вино и ракия

155

Анонимен

преди 6 години

пешо , смени дилъра , явно сегашния ти пробутва *** .

154

Анонимен

преди 6 години

Е що ги не пуснете по живо по здраво? Или те искат да идат със земите си? Ми те като не ги работят тук, няма да ги работят и там.Да вървят, но при условие, че после няма *** ми, дойди ми.Власи.

153

Пешо

преди 6 години

Престанете да пишете глупости , руманяшти са по зле от нас дори от северна БГ.А тези които искат, на гурбет в Калафат.Щеси дойдат още първите дни.И такса за мост няма да имат да се върнат.И нека почитателите на Руманяшти ми напишат защо Руманяшти са най слабо платени и подигравани в Испания...Германия и т.н.т. и защо имигрират при такава' мощтна' икономика.

152

до: Един от Североза

преди 6 години

Абе човек, овцете и натурално стопанство са хубаво нещо обаче със това не може да се поддържа съвременен стандарт на живот.Днес младите задължително трябва да се насочват към сферата на технологиите.Или във хардуера, и инженерните специалности, машини електроника, автоматизация....Или във ИТ сферата със програмиране, разработване на приложения, игри, разработване софтуер за индустията и за автоматизираните производства....Който не може да се адаптира към новите реалности го чака ГЛАД!

151

Един от Северозапада

преди 6 години

Отдавна мина времето, когато със собствена земя, 30-30 декара, 10-тина овце и една крава, можеш да издържаш семейство с почти натурално стопанство. Държава трябва, държавна политика, условия за развитие.Другото е ала бала.Както казах, сития на гладния не вярва. И за това народът емигрира със скоростта на светлината оттук, след като опита няколко години да се оправи , и види че е безнадеждно.Тук остават само тези, които са пенсионери, на помощи или на държ. заплата.

150

Анонимен

преди 6 години

До А какво очаквате?>Кмет на Видин - Огнян Ценков (ГЕРБ)<br>Кмет на Враца - Калин Каменов (ГЕРБ)<br>Кмет на Монтана - *** Живков (БНД, ПБЖ, РБ)<br>Кмет на Кула - Владимир Владимиров (ГЕРБ).....Нещо да кажеш пак по въпроса с това, че там, където са избрали Герб, всичко цъфти и връзва???

149

Край

преди 6 години

В Румъния не е хубаво във Влашко /като и при нас/ хубаво и богато е в Трансилвания - *** там хората са други.