22

La France

преди 6 години

Vive la France! Най-великата страна!

21

Американофил

преди 6 години

Европа и Азия почват да си подобряват отношенията, възможно е да се обединят. Ипек Йолу ако се осъществи от Пекин продължавайки на Турция минавайки през Анкара и продължавайки към Великобритания до Лондон. От Ипек Йолу ще търгуват стоки за трилиони евро без да плащат такси комисионни мита на евреите, тогава американската икономика ще се застраши и доларът ще рухва с невидими бързи темпове.Трябва да отворим война на стратегически важни държави от Европа и Азия за да вземем контрол на Ипек Йолу.

20

loko

преди 6 години

До Анонименrasist

19

Анонимен

преди 6 години

Болника Ердоган ще докара Турция до положение, да бъде изолирана и изоставаща, ограничена с права и свободи. Кой харесва турците и Турция? Ходят на туризъм и се връщат. Европейското изчезва, идва Анадола, с исляма и изостаналост, с консерватизъм и ограниченост. Вижте ги турците по света, изолирани, ограничени, грозни, с отвратителнс култура и език. Инфлацията ги яде свъсени ден, икономиката слаба, ограниченост, никаква свобода на медиите,безумен контрол на всичко прогресивно.За тях ЕС ще е мираж

18

анонимен

преди 6 години

искам светска турция на ататюрк не искам турция начело с необразованимам краи на разширението на ес сега започва разпада

17

Сочно

преди 6 години

И на руснаците подава дюнера и на всеки който иска да го смуче.

16

Анонимен

преди 6 години

БРАВО НА ЕРДОГАН, ЕС НЯМА БЪДЕЩЕ.

15

Васо

преди 6 години

Що се прави на *** тоя Ердоган. Омръзнало му било на турския народ. Що не му омръзна на тоя народ повече от 50г да го приемат като равен в Германия и да му дават поминък. Додето други народи европейски бяха заключени зад желязната завеса. Че и половината германски народ. За унгарци, чехи и поляци да не говорим. За нас също, щото сме особен случай. Още се делим на русофили и русофоби ,като в Ганкиното кафене, а Европа ни е последна грижа. Щото там се работи яко, пък ний не щем.

14

Макарон

преди 6 години

А на европейския народ направо до козирката му дойде от преговори с турците. Да фащат пътя за Анадола!

13

Анонимен

преди 6 години

Макарона и баба му казали на Ердо да узакони третия пол в Турция.

12

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Пътят на Турция за ЕС,минава...през София.Гарантирано от ГЕРБ.

11

Анонимен

преди 6 години

Ислямска държава няма място в ЕС. Ако се покръстят и приемат кирилицата ще стане.

10

Стамат

преди 6 години

"Анкара няма намерение постоянно да се моли"Амчи да бие шута на ЕС и да прави каквото е в неин интерес!

9

Так Отлична!

преди 6 години

Доброто на Туркето е че раждаемостта пада.Това стане ли и тия отиват на бунището!

8

Ноа

преди 6 години

Не трябва да се уморяват , а да спрат. ЕС не желае Турция. На НАТО е важна заради САЩ. Кой се страхува от Турция на запад? Райха? Франция? Испания? Италия? Вишеградци 4 броя? Скандинавците? Англия? Холандия? Кой освен балканите? 40 милиона корди чакат!

7

българина

преди 6 години

Никой не ви кара насила исля мски маймуни

6

каймакАМ

преди 6 години

Опитния Ердоган се заиграва с новобранеца в политиката Макрон. Зарибява го !

5

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Като си...закриете 2-3 ядрени реактора,които още не сте...построили,като съкратите половинмилионата си армия до...ниво 50 хиляди, като разрешите на куцо и...сакато да приказва каквото си ще по телевизии,сайтове и вестници и още такива...благинки,тогава се наредете и чакайте скорошно приемане в редиците на ЕС.Иначе приемане,през...крив макарон.

4

Анонимен

преди 6 години

Че то Париж е почернял само липсват и османските орди и вече франсетата трябва да се изселват по планините.

3

Анонимен

преди 6 години

Тия приказки вече сме ги чували. Ама не вервам да се откаже. Как ли не ги наричаше - и фашисти и какви ли не ама не се отказа да се натиска.