12

Симеон Димитров

преди 6 години

До толерантен,На коя територия бе *** ? Даже и да са ги изтребили в Сирия, американците евакуираха от Рака и Мосул по голямата част от главатарите на ИДИЛ в Афганистан и на територията на Ирак. Това беше разкрито не от някакви русофили , а от вестник "Таймс". Или и та са агенти на Путин. В момента САЩ са концентрирали на границата между Ирак и Сирия окол 6000 останали бойци на ИДИЛ (бяха 60 000) останали живи. Сигурно за да играят шах. Русия просто трябва да изгони САЩ от района.

11

Анти ГЕРБ

преди 6 години

"Министърът, който направи тези изявления на пресконференция в Багдад, подписа декларация за намерение за британски инвестиции в размер на 10 милиона лири в иракските служби за борба с тероризма." В това изявление има една малка грешка. Тези 10 милиона ще отидат за обучение и въоръжаване на нови терористи, които да попълнят редиците на ИД. Естествено, че тези нови терористи официално ще се наричат бойци от умерената опозиция. Все пак така звучи много по-изискано и дипломатично.

10

толерантен

преди 6 години

Какъв ИДИЛ бе, вие чувате ли се какво говорите. ИДИЛ вече 6 пъти е унищожен от руските богатири за което Путин 6 пъти е докладвал официално пред целия свят. Тук някакви лаици излизат с номера че видите ли Путин лъже и все още има ИДИЛ.--------------------------------------------Така е, но и 6 пъти беше възстановяван с пари от СА за наемници, с инструктори от Изараел и оръжие от сащ.

9

Анонимен

преди 6 години

Какъв ИДИЛ бе, вие чувате ли се какво говорите. ИДИЛ вече 6 пъти е унищожен от руските богатири за което Путин 6 пъти е докладвал официално пред целия свят. Тук някакви лаици излизат с номера че видите ли Путин лъже и все още има ИДИЛ.

8

Анонимен

преди 6 години

Ако британците ги е страх от ИДИЛ, то да спрат да го финансират и снабдяват с информация. Може и да повоюват с него, разбира се ако има някой, на когото да му стиска.

7

Землянин

преди 6 години

Ако бъдат изтребени до крак СеРеУ -инструкторите,тези на Англия (Ми 6) и МОСАТ на ционостите,които са родителите на теротистите и държавите им престанат да ги финансира, и да ги снабдяват с оръжие,чак тогава ще бъде умъртвен Сатаната .

6

Анонимен

преди 6 години

Ха....откриха америка!!! Че как ще е свършила борбата, като ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГИ ПОДКУКУРОСВАТЕ И ДА ИМ ДАВАТЕ ОРЪЖИЕ!!!! ПОДЛИ англиканчета....каго ще се откачите въобще от еуропката и от всички и сами да си живеете на острова......подли същества!!!!

5

Анонимен

преди 6 години

DA PREGRUPIRANE I NOVI ZADACHI OT USA I ANGLIQ

4

321

преди 6 години

Лицемерието и подлостта на Англия няма граници.

3

факт

преди 6 години

Страни от така наречената международна коалиция до скоро въоръжаваха и обучаваха терористите и се намира незаконно в Сирия за да пречи за окончателното унищожавате на ИД.от Сирийската армия....

2

Анонимен

преди 6 години

Ше при вас ги има на килограм не им трябва много Скотланд Ярд да го направят на джамия,а Бъкингам ще е централата на Багдади ако е жив още че го убиваха няколко пъти досега.

1

Дааа

преди 6 години

тия май ще се окажат с по-гоемо его и от б***це?