34

Анонимен

преди 6 години

Вярно е, че сме бижу! Евтин алкохол, даже от избата на Цар Киро, евтини уличници, средно добра храна, все още останала малко природа, сравнително добър климат, като след бомбардировка сме, а това привлича инвеститори да го поправят. Искат да го шлифоват и полират това бижу, но ще видим. Да живее България!

33

Еско

преди 6 години

И дори и да е вярно че сме бижу , то това бижу е доста дълбоко заровено в лай/ната и отпадъците натрупани от последните няколко правителства и бизнес групировките разграбващи страната ни .А най-подходящото мото в случая е : България е бижу. Бръкни в тази кафява купчинка да го откриеш.

32

Анонимен

преди 6 години

TEZI KLIPOVE STRUVAT 250 000 LV.LICNO PLATENI OT DGOBA NA LILETO.TAZI PROSTOTIA NE STRUVA I 200 LV.

31

Жокер

преди 6 години

Клипа първоначално е бил със заглавие "България-скритото лай.. под европейската шарена черга"

30

Наглата Лили

преди 6 години

Тази алчна за пари дебелана, прехвърлила 100-те кила и нагла колкото баща си, пак се хвали... Преди 3 дни заедно с Цачева и Ангелкова гласува с две ръце за третия пол (може пък да е станала от неопределен пол, горката), а сега реши ,че сме скритото бижу. Ако знае английски или немски и френски език щеше да прочете, че официозите на тези държави ни смятат за най-корумпираната и най-бедната държава в ЕС и Европа, а премиерът - за корумпиран, но послушен човек. Това ли е бижуто бре, дебела Лиляно?

29

rom

преди 6 години

aaai ,cistito ot mahlata goljm maane sti padne.

28

шматка

преди 6 години

Има и четвърти клипВ него Горски хора стрелят на месо а рибарите вадят трупове с мрежите си

27

Стамат

преди 6 години

Играта на БГ с ЕС (нямам идея защо) ми напомня на нечовешката игра от детската градина - бърка си отзад и дава на другарчето да помирише, а когато онова започне да прави физиономии, се смее, смее :-D

26

Анонимен

преди 6 години

Влакът минава ли през Столипиново или през Факултето?Нали това са най-ценните бижута.

25

XXX

преди 6 години

ТЕЗИ МАЙТАП ЛИ СИ ПРАВЯТ? КАКВО ТИ БИЖУ БРЕ? ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В К...ЕФ И ТОЗИ К...ЕФ НАРИЧАТ БИЖУ ЗАЩОТО ОСВЕН ТЕЛЕСНИ ОТПАДЪЦИ ДРУГО НЯМА - НЯМА РАБОТА,НЯМА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,НЯМА ОБРАЗОВАНИЕ,НЯМА ИКОНОМИКА,НЯМА ПРАВОСЪДИЕ,НЯМА РАБОТЕЩИ ЗАКОНИ....

24

Анонимен

преди 6 години

Тази грозната свинетка какъв го иска пак, станала е 200 кила тамън за коледа

23

Анонимен

преди 6 години

Супер нека да тръгнат с влак от Варна ако има локомотив влака И да видят до София красотите на страната нали това правят .Тези европалментьори не са нищо повече от евро провокатори за нас самите Ами успех им пожелавам-като пътуват да видят повече умрели спирки т.е гари в разрушение и да кажат как е у тях така като у нас у нас ли е и техните железници дали са субсидирани от държавата им или са оставени на произвола

22

Анонимен

преди 6 години

Тъз в средата много е кръстатакато на дядо ми сви.ня.та! Скоро че я колим и за суджук ще се молим.

21

питанка

преди 6 години

В това ''бижу'' остана ли още нещо за продаване на евр,огейо,,вете дето са се досу.рк,али тук?

20

luckyman

преди 6 години

разбира се, че има онеправдани, пренебрегнати и обидени, както впрочем навсякъде по света!Обаче те не смогват да се доредят, за да се оплачат! Защото, вече е "заето" от мързеливи и некадърни "протестъри!

19

ИТНА

преди 6 години

Всеки с малко разум надаренще забележи моят талант необикновен.колегата АНТИ е спрямо мен аматьор,със стихове писани все едно от миньор.

18

Анонимен

преди 6 години

Никой не бяга от бижу,но всеки бяга от мизерия и глад.

17

XAXAXAXA

преди 6 години

*** на ЕС си направил клипче ,нямащо нищо общо със действителноста хахахаха, Почваме с лъжите и измамите още от първия ден на всеки европеец да се даде също книга по икономика написана от профисор Борисoffff на суахили и старогръцки.

16

Анонимен

преди 6 години

До ИТНАТи си психото АНТИ лекувай се.

15

Анонимен

преди 6 години

До ИТНАТи мнение ли изказваш или стихове пишеш?