13

Анонимен

преди 6 години

Защото нямаме злато и активи ;)

12

Анонимен

преди 6 години

А защо премахнаха надписа?!? всичко се дерижира отвън, ние сме били винаги марионетки. благодарение на наште политици !БАНКНОТАТА Е ОБЕЗПЕЧЕНА СЪС ЗЛАТО И ВСИЧКИ АКТИВИ НА БАНКАТА

11

Анонимен

преди 6 години

глобалния дълг към кого ?!? банки , частни лица и корпорации ?!?уви , след 99год. и БГ се присъедини задлъжнелите.thank you на политиците

10

Анонимен

преди 6 години

САЩ ще бъде заличен от космическите промени наполовина, по-късно и изцяло ;) Въобще не ми ги хвалете тия лицемерни манипулатори, грабители и лъжци, смешният им масонски елит предстои да погине, пак казвам, космически процес за смяна на парадигмата, но не се заблуждавайте, изтокът и запада са двете страни на една и съща кирлива масонска монета, която Космоса предстои да извади от обращение в следващите 20 години!

9

Анонимен

преди 6 години

Хаха, масоно-капиталистите мн повече взимат задкулисно, отколкото дават публично, въобще не се заблуждавайте, затова сме на това дередже, дано да разберете най-после, че с такива свински елити и толкова развит егоизъм и материализъм от тяхна страна света никога няма да е добре! Макар че сега предстои заличаване на капитализма, обикновен космически процес за смяна на парадигмата на Земята!

8

Или:

преди 6 години

0.46% от населението! (САЩ)държи 9% от дълга(21000000000000$)!

7

Жоро

преди 6 години

До РеалистКои пари да върнат бе теле.Тези които дават и на вас,та белким се поокопитите,за да можете да се грижите сами за себе си?

6

Анонимен

преди 6 години

С интерес ще проследя кой балон ще се спука по-рано, този на криптовалутите или този на масоно-капитализма :D

5

Анонимен

преди 6 години

B глoбaлeн мaщaб CAЩ дължaт 31,8 нa cтo oт oбщия дълг в cвeтa.Щaтитe, зaeднo c Япoния, ca нaй-cилнo зaдлъжнeлитe дъpжaви, ĸaтo тe фopмиpaт 50 нa cтo oт глoбaлния дълг. Зa paзлиĸa oт пъpвaтa oбaчe 90 нa cтo oт зaдължeниятa нa aзиaтcĸaтa cтpaнa ca пoд фopмaтa нa вътpeшeн дълг.И какво от това, нищо не им пречи да си печатат колкото си искат долари.

4

Анонимен

преди 6 години

От това понятие глобален дълг нещо не разбрах много. Поне до колкото разбрах това е събран на 1 дълга на всички правителства взети заедно, без значение на кого дължат нещо. Като цяло доста безмислена информация. Щом са натрупали толкова дълг явно не е проблем че не го връщат.

3

Анонимен

преди 6 години

Никога няма да има нова световна война, сега предстоят планетарни промени и заличаване на капитализма/егоизма от лицето на Земята, война няма да им трябва на хората заради това, което предстои като промени с планетата!

2

гост

преди 6 години

извинете за тесния мироглед ама доколкото аз разбирам нещата този дълг е на нашите неродени деца-роби към милионерите банкери, които не са си мръднали зад ника да свършат една работа за 2минути през мизерния си живот:)

1

Реалист

преди 6 години

САЩ заедно със западните им партньори никога няма да върнат парите! Просто ще провокират световна война.