16

Анонимен

преди 6 години

Бой до поssиране, пък после - в кауша до деня на бързото производство!А и това на 15 за калашниците е добра идея. Навремето са ходели с манлихери, аманали ги джиросахме на разни народоосвободителни движения. Имал съм и такова нещо - перфектно за целта!

15

А сега де

преди 6 години

Роми от Роман уахахахахахааааааааааааааа

14

дядо Петко

преди 6 години

Крумовите закони... За тях се сещам.

13

До депутатите

преди 6 години

Въоръжете горските с калашници !!! Вие *** ли сте ,та не разбирате от ДЪРЖАВНОСТ ?

12

Не е уточнено

преди 6 години

Има ли сред задържаните такива, за които някое от всички тези деяния да е рецидив?

11

В конкретния случай,

преди 6 години

да ги осъдят като за извършване на три тежки престъпления:Умишлен опит за убийство на длъжностно лице, по особено мъчителен начин;Посягане на здравето на нацията;Нанасяне на тежка повреда на общонародна собственост.Присъда - до живот!

10

Живите дървета са

преди 6 години

белите дробове на планетата.Който сече живи дървета там, където не е разрешено,посяга на здравето на всички нас, а паралелно с това нанася и материални щети,защото после трябва да залесяваме осакатените части от горите ни.ЗАТОВА, когото хванат да бракониерства по този начин, първият път да се наказва с глоба и задължение да възстанови съсипаното чрез залесяване за негова сметка.Хванат втори път - 10 г.в пандиза /посяга на здравето ни/ и голяма глобаХванат трети път - лишаване от гражданство

9

безпартиен

преди 6 години

Леле как трият само като прочетат различна думата ром за този етнос!Дали в Германия,Италия,Англия,Сърбия,Русия и къде ли не им викат роми?Кой *** полза и каква е тя?

8

Анонимен

преди 6 години

Четирима РОМИ от РОМАН.

7

Анонимен

преди 6 години

Не са ли ги вече пуснали по живо по здраво?Само питам.

6

1

преди 6 години

До не синИ три години да мързелуват и да им се полага първо, второ и трето плюс екстра "топло", а тези които бачкат, за да ги издържат да *** от глад и студ ли?Трябва да ги приберат и всеки ден яка работа, за да си изкарат прехраната и топлото без другите да им плащат екстрите а те по цял ден да лежат пред телевизора!

5

Ко?...Не!

преди 6 години

Четирима роми от Роман и от република Рома...!!! Сигурно са членове на партия Евророма...???

4

Анонимен

преди 6 години

Бой и конфискация на кон, каруца, брадви.

3

българина

преди 6 години

Гарантирано от герб и дпс! За атака над горски, 5 години копаш е мините! До кога май уните ще се разхождат и ще бият българите? Герб са мяфия

2

не син

преди 6 години

Единственият, правилен начин за реакция на подобни престъпления е извършителите мутанти да бъдат размазани от бой и вкарани в затвора за три години !

1

бай ПЕТКО

преди 6 години

И на реални нападатели ли казвате ...заподозрени за нападение... Много сте далеч от журналистиката. А бе, проверете най-напред и тогава пишете ! Така никога няма да се научите !