313

Анонимен

преди 2 години

Стига глупости ако се присъединят към Румъния ще ги румънизират

312

Анонимен

преди 3 години

Порно

311

Анонимен

преди 3 години

До 136 Най добре цяла Трансилвания да премине към Унгария

310

Анонимен

преди 3 години

До 166 Стига с ваште глупости уревяхте му аргълъкът нито северна българия ще бадне под чужда власт нито северозапъдът ще се отцепе .

309

Анонимен

преди 3 години

До 305 А бе стига глупости нищо подомно не са подписа ли е . И никви късаниа никви Румънии никви Турции направо щат на Сащ най добре

308

Анонимен

преди 3 години

Българин Тогава Югоизточна да я дават на Турция

307

Анонимен

преди 3 години

Защо тогава направо не я разделят например : Североизточна за Румъния Северозападна за Сърбия Югозападна за Гърция и Югоизточна за Турция

306

Илиян Илиев

преди 6 години

Прости хора включвам и медиите дето разпространяват това.Днес на майтап ама утре някой ще вземе повод и наистина ще пожелае одцепване на части от България.Играете си с огъня простаци

305

муспи

преди 6 години

Русе също иска, а и Силистра. Има желаещи за цяла Северна Бълтария, до Варна де, като билото на Стара Планина ще е южната граница, наверно с турция. Има обаче сепаратистко движение в Подбалканските полета, където и е българщината, - да е по билато на Средна Гора. Пловдив и Бургас няма да останат навън, остава само София! Това си е град-държава, който само души накъде ще духне вятъра и да заеме челна позиция. Обаче много араби в София и ще се лее кръв по булевардите.

304

де гиди

преди 6 години

Няма такива работи. Комунистите само хвърлят празно за пълно за да видят как ще реагират хората. Забелязахте ли че *** са покри за малко след като се изложи с Истамбулската Конвенция.

303

Анонимен

преди 6 години

Северозападните *** трябва някой да ги опъва за да живеят добре.Едва ли румънците ще си плащат за удоволствието.

302

Анонимен

преди 6 години

До възмутенКакъв закоравял социализъм,бе?Бай Тошо е избягвал северозападния район,защото се е уплашил от някакъв човек,помислил,че е атентатор,а човека се опитвал само да го пита нещо лично.

301

Анонимен

преди 6 години

До dedo iocКъде в южна Българиия половината са турци?Къде?Аз съм от там,няма такова нещо,нито в Бургас,нито в Ямбил,нито в Сливен,нито в Стара Загора,нито в Пловдив,нито в Благоевград,дори в Кърджали турчеещите се са предимно от селата,а много са всъщност помаци - българи мохамедани,които се опитват да ги турцизират,дори езика не знаеха и не знаят и ги карат да учат турски с примамки,с пропаганда.Няма такова нещо!Къде ги видя?

300

dedo ioc

преди 6 години

do 181.kakvo nevejestvo na pisheshtete tuk.kakvi 90%ca c vlashki koreni be sofiiski negramotnik,a yjna bg bila 90% bqlgari ,ha-ha ha.90%yjna bg sa turzi i shte vidish kak skoro turziq shte prilapa polovinata yjna bg.amerika i zapada,a sega i rusiq rabotqt po tozi vqpros.kato slojite fesovete,i obuqt poturie i shlvarite na jenite vi shte vi sekne prikazkata .

299

Анонимен

преди 6 години

Подписката да обхване цяла Северна България.

298

Анонимен

преди 6 години

Когато в едно семейство на едното дете дават портмонето с парите,а на другото мотиката,така се получава.Аз лично бих подкрепил една подписка за отделяне на цялата провинция от София .Нека тогава шопите сами да си благодентсват в техния си нужник.Тъкмо ние,"селяните",няма да им пречим.

297

възмутен

преди 6 години

Предложението на този Каменов е още едно доказателство за деструктивната роля на БСП и ***. Нека ги застигне презрението на целия народ.Този край от преди 1989 си беше закоравял в социализъм. Сега виждат че изостават и пак искат да я карат по социалистически.

296

За антидържавни идеи

преди 6 години

Да му се отнеме гражданството на този ***!

295

Бай Оня

преди 6 години

Остава и Добрич и Силистра да поиската да се върнат в Румъния и ето ти една "Румъния маре", дето влашорските шовинисти не са я и сънували. По време на войната 1877-78 г. влашорите са искали от руснаците да им отстъпят Видин. Сега Видин сам се натиска да ходи в Мамалигария. Нямали корупция, айде бе, театралната им борба с корупцията е толкова плоска, че няма накъде! Иначе този смешен сепаратизъм на пустиняците е и жалък! Населението на Западна България винаги е било по-диво и примитивно.

294

Анонимен

преди 6 години

Оставете го този Каменов,но нали Бойко обеща още преди няколко години,че ще направи нещо за този район? И нищо няма вече няколко години.Аз не съм от този край,но тези хора там наистина са забравени от Бога и нещо трябва да се направи!Мизерията е страшна.И не обвинявайте хората в мързел,след като няма откъде да изкарват заплати за храна,а камо ли да плащат за образование,пътни,обучение или инвестиции в нещо!Сития на гладния не вярва.