101

Todor R

преди 6 години

Явно нямаме други проблеми в тази държава, щом едно полезно съоръжение като лифт може да предизвика такива дебати, но предвид, че и доста платени злословници има, определено сме го докарали до под кривата круша като развитие.

100

Двама ама единия

преди 6 години

Един българин и един ром на снимката горе , затова единият е такъв озлобен кръвта вода не стаеа

99

Анонимен

преди 6 години

Къде по света има два лифтаедин до друг ? Това сигурноще е някакво българско нововъведение , с привкусна шопска тиква .

98

Анонимен

преди 6 години

Аз пък съм от шестото измерение не знам кое де ама съм от него ,защото не понясям депутатите и другите наречени национални предатели "патриоти" обаче те не са ми виновни аз съм си виновен че тук си пиша вместо да отида пред НДК защото няма лидер който да поведе тази лавина макар и много рехава останала тук у вас.Ванга е казала България ще се оправи когато на чело застене честен човек.Няма да е сега .

97

протестна мрежа

преди 6 години

Аз съм от четвъртия пол. а балдъзата от петия! Ние сме обидени за дето ни пренебрегват!

96

Анонимен

преди 6 години

В.Симеонов не е патриот а национален предател гледащ как да се задържи във Властта .Поведението му е арогантно и няма нищо общо със защита на националните интереси а само на личните му такива Изводът е само са всички нас които смятахме че т.нар Патриоти наистина са такива.Да ама НЕ

95

Анонимен

преди 6 години

Хората не вярват на властта точно защото всички които са и които са били във властта са се облагодетелствали ,така че народа не протестира точно срещу построяването на втория лифт ако той е в полза на държавата ни не визирам само гражданите на Банско ,а това е протест насочен срещу шуринайщината и облогодетелстването на определен кръг -Това е протест срещу разграбването на Държава ,започнал с т.нар Демокрация ,защото т.нар Царски имоти са на Сиеончо колкото и Хотелите по Златните са на Костов

94

Гавра

преди 6 години

Цяла Източна Европа се подиграва на лъжите за приемане на биомасата управници в България за Истанбулската конвенция, споменават се секти и лобита

93

Анонимен

преди 6 години

"Набедени министри,зам. министри,вицепремиери и депутати,които са на хранилка на банкери и олигарси вземат решение за втори кабинков лифт на Банско.Решениет има чисто икономическа причина.Те са финансирани от вътрешни среди.Нямам доказателства за това,защото не съм заснел фактурите,а такива плащания не се правят явно"И така също могат да се тълкуват нещата.И кой е казал,че дори да има втори лифт трябва да се строи от "Юлен" на принципа на конкуренцията би трябвало да е друг.

92

Анонимен

преди 6 години

ДАААА ВАШАТА ЛАКОМИЯ Е СТАБИЛНА И НЕПОКЛАТИМА ,НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА 80% ОТ НАРОДА ЕДВА ДИША И СТАБИЛНОСТТА ПРИ ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ Е В БЕДНОСТТА И НЕДОИМЪКА ! ДОКАТО НАРОДА НЕ СЕ ОБЕДЕНИ И НЕ ПОДКРЕПИМ ВСЕКИ ,КОЙТО ПРОТЕСТИРА ,ЗАЩОТО СЕГА ВСЕКИ ДЕН НЯКОЯ ГРУПА ПРОТЕСТИРА А ОСТАНАЛИТЕ ПОДКУКУРОСВАНИ ОТ АЛЧНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ ГИ ПЛЮЕМ ВМЕСТО ДА СЕ ОБЕДИНИМ ,ЗАЩОТО НАШИЯТ ВРАГ ,ВРАГЪТ НА БЪЛГАРИЯ СА ТЕЗИ АЛЧНИ И НЕНАСИТНИ ПОИТИЦИ ,МИСЛЕЩИ САМО ЗА СЕБЕ СИ !

91

Анонимен

преди 6 години

Не можах да разбера, какво е общото между "втория лифт в Банско" и "третия пол",между така нареченото "семейно насилие" и убийството в Нови Искър.Имам чувството, че в главите са нашите управляващи е като "манджа с грозде" - пълно неразбиране и хаос!!!!!

90

художника

преди 6 години

До До 66Или аз криво пиша, или ти криво четеш. Ако има ЛИФТ в Добринище, няма да се тъпчете в Банско. Имаш избор. Като си на морето, само на един плаж ли ходиш, ако наблизо има друг по-евтин и по-чист??? :-(

89

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да се самоуспокоявате иде видовден!!!!

88

venix

преди 6 години

СМЯХ за "оградата"!

87

Петров

преди 6 години

Валери Симеонов окончателно се оформи като полит и.д..и.о.т.. И четвърти пол ще приеме и осми лифт ще построи без да спечели ищо само и само да е на власт тази селска м.у.т.р.а

86

Анонимен

преди 6 години

OSTAVKA

85

ИМПЕРИАЛИСТ-прод.

преди 6 години

Тъй като Разложката долина е оградена и от още две велики БЪЛГАРСКИ планини: Рила, и Родопите, може да се изградят и нови ски зони в тях. Ако на кабинката има много хора, ще може да караш по пистите на Добринище -Безбог, Беталовото, Семково и по други бъдещи нови писти. Сега, като се закотвиш в Банско, вариантите са само Чалин валог или Тодорина орница, или да си опропастиш почивката!

84

ИМПЕРИАЛИСТ-прод.

преди 6 години

При лошо време е неземно удоволствие за скиора, да разпусне в минералната баня на Добринище, а и други минерални извори има в долината които могат да се използват. СЪЩЕВРЕМЕННО ЩЕ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ СКИОРИТЕ И СЪСЕДНИТЕ СКИ ЗОНИ, КОЕТО ЩЕ ПРЕМАХНЕ СТРУПВАНЕТО ПО ПИСТИТЕ НА ВРЪХ ТОДОРКА.

83

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Втори кабинков лифт не е потребен. Проблемите на Пирин и Банско ще се решат с оформянето на теснолинейката в Разложка долина като ЖП пръстен и се свържат селищата: Белица, Якоруда, Разлог, Банско, Добринище.... и т. н. Повече от половината пръстен отдавна е построен. Той е само малък участък от теснолинейката която минава през Родопите. Остават около 20 км. да се затвори пръстена. Площа на цялата Разлошка долина е приблизително колкото София. Хората в Банско" искат да вкарат СЛОН В АПАРТАМЕНТ!!!Влакчетата по "Пръстена" да бъдат луксозни, с отопление и най-важно -на често.

82

Анонимен

преди 6 години

Валери Симеонов е турски лобист ! Баси патриота ,да лобира за турска фирма игра заплашва Борисов с оставка !Чак шефа им в Сараите се намеси да спаси кабинета !