12

Стамат

преди 6 години

Каква радост: да мирише на фекалии от задокеанието :-)

11

Доктор Хаус

преди 6 години

Да обаче аз посочвам, че навремето, американската разузнавателна агенция OSS, предшественик на днешното ЦРУ, извършва точно това, което цитирах току що.Тези агенти бихме могли да наречем първите "профайлъри", на които им е поставена задача по косвени сведения да съставят психологически профил на германския диктатор Адолф Хитлер.Частично сведенията са събрани от бившия му общопрактикуващ лекар, доктор Едуард Блох (който е бил евреин).Диагнозата е близка до биполярно разстройство/шизофрения.

10

Доктор Хаус

преди 6 години

"Поставянето на диагноза на пациент, без да е имало консултация с него, противоречи на правилата на Американската психиатрична асоциация, която призовава членовете си да се въздържат да дават професионално мнение за психическото състояние, на човек, когото не са оценили лично, посочва БТА."

9

Анонимен

преди 6 години

Български комунисти и Американски демократи. Лудите сте вие . Тръмп за сега прави точно това което е обещал. Който и да е от вас подложен на такава гнусна атака отдавна да е в историята. След няколко месеца като започне да ви вкарва в затвора нещата съвем ще си дойдат на мястото. А американците знаят какво искат и ще си го поискат отново.За радост "демократите" нямат шанс колкото и да име иска да преставят обратното .

8

Qw

преди 6 години

Работи здраво цял живот, с един милион наследство прави милиарди, има няколко издадени книги, децата му работят, в семейството си няма пияници или наркомани, каквото каже го прави, сам си финансира кампанията... и показа че няма невъзможно, стана Президент.За кой друг президент на САЩ може да се каже това?

7

Психиатър

преди 6 години

Луд отвсякъде !

6

КАКВО

преди 6 години

Тръмп ще си изкара мандата .Няма как да го изкарат луд след като действа нормално .Има Прецедент - Плевнелиев беше видимо с психически проблеми и привидения , но никой не поиска да бъде отстранен от Позицията .

5

:)

преди 6 години

Дончуту не дава щафетата на никому ! Той е бригадирът на лудите ! Абе с две думи най лудия луд !

4

Анонимен

преди 6 години

Има красива жена, добре ще да е.

3

Анонимен

преди 6 години

Има ли нормален кравар?

2

Келеш

преди 6 години

А тия които го избраха добре ли са, не е ли време краварите да бъдат пратени в някоя лудница и целият свят да си отдъхне.

1

Жаноарио

преди 6 години

Не мога да разбера какво му се радвата на тръмпаря, като за него вие сте просто едни плебеи и ако му засегнете бизнес интресите по някакъв начин, ще ви прегази без да му мигне окото и без да му пука за вас.