112

Един от Северозапада

преди 6 години

<Кмет на Видин - Огнян Ценков (ГЕРБ)<br>Кмет на Враца - Калин Каменов (ГЕРБ)<br>Кмет на Монтана - *** Живков (БНД, ПБЖ, РБ)<br>Кмет на Кула - Владимир Владимиров (ГЕРБ)......Има ли нужда от коментар повече, или пак ще говорите, че още управляват комунистите тук?

111

Един от Северозапада

преди 6 години

Никой не иска действително да се отделя от държавата.Дедите ни са мрели за тая държава, в центъра на всяко село има паметник на убитите пред войни, възстания.Това е последния отчаян опит да се обърне внимание на тоя" забравен от Бога и царя" край. Ако се продържава както до сега, тук само роми на социални помощи ще останат след 20 години.Положението наистина е сериозно, не е въпросът образован ли е народа или не, мързелив или не.Същите "необразовани и мързеливи" ги взимат като топъл хляб другаде

110

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен113 Значи, бизнесмените от Монтанско, които сами се хранят , че и данъци плащат на тая държава, и които също негодуват от ОТТЕГЛЯНЕТО НА ДЪРЖАВАТА ОТ РЕГИОНА, според теб са *** и мързеливци също??????А кои тогава работят? Кметовете, които само преразпределят?

109

Анонимен

преди 6 години

За дебелите охранени ГЕРБ-аджиски кметове всичко което не изнася на Тиквата са естествено глупости но животът не е само ченгета и корупция!

108

Анонимен

преди 6 години

Значи като ви кажат България имайте предвид само София.София отдавна е абдикирала от България не само от Северозапада и не я интересува какво става в Мелник,Добрич,Сливен,Поморие,Малко Търново,Лом и др.Крайно време е да се въведат автономни области барем вече тази държава тръгне напред.

107

Срам и резил

преди 6 години

Защо прокурорът не се заеме с това орезиляване на държавата. След 100 години румънците ще кажат ето този национален румънски герой иска присъединяване на изконни румънски територии.Ето има румънско малцинство в БГ. Защо не е арестуван затова, че е *** и излага цялата нация тоя

106

Анонимен

преди 6 години

Разбира се че са глупости- това са предателски идеи,измислени в централата на Бе-ее Сепето,а хората в Северозапада имат право да поискат нещичко да се направи и за тях- комунисти там отдавна вече няма,те са измрели или са избити още от шайките на Сталин.

105

Дани

преди 6 години

Засрамете се,господа управляващи.Нищо не е направено за Северозапада.А вие си вземате тлъстите заплати.И по добре автономия за нас.Подкрепям идеята.

104

А какво очаквахте?

преди 6 години

Всички знаем че Северозапада традиционно си е територия контролирана от БСП. Отделно че в тази територия има голяма концентрация на лош човешки материал. Напълно логично е този район да е най западащия в България. Това си е напълно в реда на нещата. Там проблемите са натрупвани в продължение на 50-60 години. Още от времето на соца.Не могат да се оправят със магическа пръчка, при положение че пладите хора бягат и не искат да живеят в тези градове. Затова и никой не инвестира пари там.

103

Анонимен

преди 6 години

Я, па тия от Северозападо, ояли са се и за това се чудят какво да правят. Да се намали за тоя край минималната заплата , та да видим чудото. И без друго 500 лева са им много.

102

Поручика Балканец

преди 6 години

Бушонът, който ви спасява, господа самодоволни властници, е ЕМИГРАЦИЯТА. Кръстете се ония в Брюксел да не им писне от тарикатлъците ви и да не изхвърлят България от ЕС. Тогава ще видите какво е безработица, мизерия и бунт и саморазправа!

101

Поручика Балканец

преди 6 години

До ПитамА това се нарича КОРУПЦИЯ!

100

Поручика Балканец

преди 6 години

До Питам 101Откъде, след като требва да плащат на партийните каси, иначе ще им насъскат институциите да ги затворят?! А затворят ли ти производството ти пак плащаш постоянните разходи - заплати, наеми, охрана! обаче не произвеждаш и не продаваш - чиста загуба.За нови конкурентни продукти забрави, там требват много пари. А на пазара идват конкурентните продукти от нормални държави, внасяни от *** на власта "Купи-продай". Тогава фалираш или си вземаш машинките и създаваш работни места в

99

Сеирджия

преди 6 години

До Отговор 100Свещена Простотия,Ами ти и да искаш да направиш завод, фабрика, цех, работилница, каквото и да е, все едно ще ти разгонят фамилията! Ще те започнат РИОПС, Пожарна, Кметство, ХЕИ - на мамун ще те направят. В други страни поне ги чакат да построят и да заработят, та да има какво да плащат, а у нас чиновниците си искат парите напрае!

98

Питам

преди 6 години

До Поручика Балканец 99 Я да видим корупцията ли спира т.н. бизнесмени да плащат поне 50% от печалбата си за заплати?

97

Отговор

преди 6 години

До ЛИЛИ 79 Ами Лили , ние не искаме да се погрижим за себе си , а чакаме на управниците. Дъжавата ли да ни построи соц. заводи ? Няма как.

96

Поручика Балканец

преди 6 години

Малко статистика, Господа Самодоволни Властници. През 2003 година българите получават с 10% по-високи доходи от румънците и имат с 10% по-висока покупателна способност. Сега румънците вземат с 28% повече от нас. Защо ние загубихме тези 38%? Кой управляваше България за срока на този срив? Два мандата на БСП и три на ГЕРБ. Това са фактите!! В Румъния се борят с КОРУПЦИЯТА, господа властници, а вие само крадете и лъготите!

95

Да добавя

преди 6 години

До шматка 13 Намериликъм кого да се пресъединяват... Така е ..Я па мислим да се пресъединим към Русия. Я вижте , Путин направи МРЗ в Русия целе 270 лв..А ние с тези 510 лв. Мизерия , мизерия...

94

Поручика Балканец

преди 6 години

Мизерията поражда омраза, омразата - деление. Колко му е Капитановци, Неговановци, Флорентин и другите села по Дунава да се обявят за румънци? Колко му е торлаците да се сетят, че некога са претендирали да са сърби? Колко му е помаците да се сетят за "помашката нация"? Даже по-долу ще видите един русенец, нарекъл се помпозно Dies Irae изразява презрението си към софиянци. Колко му е един ден да се сети за етимологията на името Русе и да се обяви за руснак?

93

Поручика Балканец

преди 6 години

Чувството за Справедливост на Народа, господа властници, не е Брюксел та да можете да го залъжете с тарикатлъци. Ако Брюксел получава послушание и затова си затваря очите, Народът нищо не получава, само мизерни грошове при Европейски Цени. А насилието, на което толкова разчитате е илюзия. Пушката стреля накъдето я насочи тоя, който я държи. И като стане напечено нема да има къде да отнесете накраденото. Понеже за Брюксел и Вашингтон вече не ще сте нужни, а другаде ви чакат такива като вас!