45

Иван

преди 6 години

Ето ви линк към видео клипче със много добре обяснение, какви беди ще ни насади Инстанбулската конвенция : https://youtube/watch?v=nZUJ8i9bSiA Всеки Родител трябва да го погледне и да види какво са замислили на децата ни.

44

Ивелина

преди 6 години

Ако има насилие, то то се дължи на неспазване на законодателството, а не на липсата на Истамбулска конвенция. Това е международен договор, който има приоритет пред националното законодателство.Стериотипните роли, когато полът е социално,а не биологично явление означава, че да си мъж, жена или трети пол е въпрос на избор. Ще учим децата си, че не нито мъж, нито жена, ами каквото си реши в момента. Това означава общество без корени, без никакви ориентири. Не ни трябва такава античовешка идиотщина.

43

Ангел филипов

преди 6 години

Г-жо Манолова,Не сте избрана да си давате личното мнение, а да съберете и огласите думата на хората по тази измамна Истанбулска конвенция. Първо и най- малко инициирате едно социологическо проучване, пък тогава ще говорим. За пореден път се приемат по слугински подбуди неща зад гърба на народа. Направете референдум. Вашето мнение си го задръжте за у вас. Разочаровахте ме жестоко, жалко, че ви харесвах.Въпрос към всички- още ли няма организирана протестна група- какво чакаме още? Записвам се.

42

уточнение

преди 6 години

Всички си имаме дупе, но при третият пол то изпълнява също така функцията на полов орган. Няма нужда от конвенции. Просто всеки да си декларира дали си брои дупето също за полов орган и толкова.

41

Анонимен

преди 6 години

Браво. Принципна жена. Издигна ми се в очите.

40

рускиня

преди 6 години

"Конвенция,която осигурява защита срещу насилието,основано на пола"-доколкото знам защита на живота и здравето на човека е осигурено с конституцията на страната.какво върши тази конвенция в защита не знам,но страни,които пискат за нея най-вече -Австрия,германия не осигурили защита на жени и момче от сексуални посегателства, а тихичко покрили случаите.А основна цел на конвенция,ако някой зачете внимателно е да прокара идея, че "пол се определя от обществена роля , а не от природна даденост

39

Транссексуалните

преди 6 години

Тази жена и трътлестата дебелана вицепрeзидентката да си траят. Хукнали да търсят равноправие на жените с мъжете. Та вие го имате, *** Мая! И то от сума ти години! Та дори можете да биете мъжете си, че са се оженили за вас! Защо не е записано в документите на тази конференция , че жените НЯМАТ ПРАВО ДА БИЯТ МЪЖЕТЕ СИ, НИТО ДА УПРАЖНЯВАТ НАД ТЯХ ТОРОМОЗ! PS: три от министърките са с дебело тяло и две от тях с мъжко лице. Защо не награбят 3 по-нежни министърки и да сключат брак!

38

Питам

преди 6 години

И това ли е задължение на омбудсмана, да коментира Истанбулската конвенция?

37

Баладжията

преди 6 години

Нещо почна да ми втръсва от леви, либерали, обратни, анти-бели, анти-европейци и т.н. Нещо почнаха западните еврогейци да не ми изглеждат много европейдни, а по-скоро негроидни и агаряновидни с явни анти-европейски изблици на мазохизъм.Нещо започна да ми става обидно да ги слушам тях и да им търпя критиките и обидите. Нещо почна да ми писва някой да идва тук и да си развява изродените идеи и принципи твърдейки, че са универсални...

36

Питащ

преди 6 години

А бисексуалните как се раждат,защото на тях пък не им личи?!

35

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ЯЛОВИ БАБИЧКИ ДА ПРЕСТАНАТ ДА РЕШАВАТ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПЕ И СВЕТА!

34

Анонимен

преди 6 години

Конвенцията не е подписана единствено от три държави Русия, Армения и Азербайджан, посочва Манолова.По думите й кампанията срещу Истанбулската конвенция, която се развива в момента, е трудно обяснима....Напротив, като видиш кои не са подписали конвенцията и всичко се изяснява.

33

Анонимен

преди 6 години

Гейовете се раждат такива, още от деца им личи и това не може да се изкорени при тях. Защо да не сме толерантни, нали са човешки същества.

32

мирянин

преди 6 години

Анатема, Анатема, Анатема! Амин!!

31

Анонимен

преди 6 години

Да я конвекционира някой черен и ще и мине

30

Анонимен

преди 6 години

Epic fail, Манолова!

29

Любопитен

преди 6 години

Истамбулската конвенция някой, някога, някъде по света бръсне ли я за нещо или просто отчитаме меркелтизъм?

28

Ми тя защити

преди 6 години

миналата година и връщането на 12-годишна девойка от социалния дом в дома на "съпруга й", тъй като момичето било "омъжено според техните етнически традиции"!Мая е първо комунистка, после е омбудсман. Тя ще направи всичко възможно, за да представя партията си добре извън България - пред новите ни Големи Братя, а в границите на Бг ще прави всичко възможно да привлича нов електорат от всякакви групи!Само от престараване да не извади очи, вместо да изпише вежди.У нас перверзиите не вървят!!!

27

Гейчо

преди 6 години

до 26Нека се разглежда и какво от това ??? А как да се разглеждат опитите на политици лобиращи за насилие над жените и подтикващи към омраза и насилие между половете ?

26

Жена

преди 6 години

Права е Мая Манолова. Жените не са длъжни да правят секс с мъжете си и могат винаги да отказват, особено на безпарични мъже като българските които нямат и 5 лева в джоба си. Истамбулската конвенция гарантира на жената, че ако мъжът настоява да прави секс с нея когато тя не иска това ще се разглежда като изнасилване.