57

24 Годишен имигрант

преди 6 години

Аз като съществувах в бг се отоплявах с електро одеяло в стаята беше 18 градуса, само седях в къщи в нета и бях отчаян с депресии и панически атаки, преди 2 години ми падна пердето и купих еднопосочен билет за Германия бях бездомник 3 месеца, спаси ме и ми помагаше една германка от църквата, после се завърза роман между нас и сега съм в Кьолн имам апартамент под наем работя, и смятам след определено време да постъпя в университет.

56

Ели

преди 6 години

За момента най-изгодно е парното, така или иначе плащаме за сградна инсталация 40 - 50 лв., ако е над тази сума във входа ви крадат. Сто и двадесет излиза, на три и половина постоянна температура. Винаги в апартамента трябва да е постоянна температурата. Трябва да се вземе минималната заплата за страната. От 500 лв., общо топла вода,студена, парно, ток, трябва да са сто, сто и двадесет.Иначе хората няма как да живеят. Защото имат и други разходи от първа необходимост - лекарства, храна и т.н.

55

Първи българин

преди 6 години

Аз явно съм от тия които не "зъзнат".Прочее, уважаемата редакция би ли ни обяснила как точно се "зъзне"?Питам, щото не знам как се прави точно?

54

СатаНАТО™

преди 6 години

До Георгиевдохода на един пенсионер да е 200 лв. а сметката му за ток 100 - 120 лв. това означава 50- 55 % от дохода на човека отива само за използвания ток------------------- Пенсиите са по 400-500-600 лв. Който е работил добре, получава по 800-900 лв пенсия.

53

СатаНАТО™

преди 6 години

норвежците и швейцарците, където под 1% от населението не може да пусне радиаторите и да напали печките във всички стаи--------------------- Бедните норвежци и швейцарци дори не могат да си представят как един "беден" български пенсионер държи тристаен бетонен кафез и мучи, че му е студено. В коя държава бедните хора живеят в повече от 50 квадрата жилище?

52

Анонимен

преди 6 години

Как може да пускате такива новини, при положение, че правителствената реклама твърди, че в България текат реки от мед и масло.Точно за председателството злепоставяте премиера.

51

Енгелс

преди 6 години

Така е при капитализма - глад и зъзнене.

50

Евроатлантик

преди 6 години

Че 200лв пенсия малко ли е,а 510 минимална заплата не ви ли стига?

49

Георгиев

преди 6 години

Не знам в друга държава в която дохода на един пенсионер да е 200 лв. а сметката му за ток 100 - 120 лв. това означава 50- 55 % от дохода на човека отива само за използвания ток. И после оревават орталъка защо не може да се диша в София и другите градове. Така ще бъде като има геноцид над българския народ.

48

Анонимен

преди 6 години

До няколко години тока и отоплението на ток ще бъде лукс.

47

Анонимен

преди 6 години

Под тази статия е добре да си спомним случая на починалия от студ мъж в Рудозем в собствения си апартамент.

46

Анонимен

преди 6 години

КЕВР нарича това "Социално поносима цена"??? А колко ли хора трябва да спрат да се топлят през зимата, за да стане цената социално непоносима?

45

Анонимен

преди 6 години

Отоплявам се с ЕЛЕКТРИЧЕСКО ОДЕАЛО и от леглото не излизам докато не се запролети

44

анонимен

преди 6 години

за една стая 70 лв за ноември непрекьснато вьзд вьзглавници около мене никоине ползва парно а ток сега аз си патя

43

Анонимен

преди 6 години

Неволите на едно общество си идват от самото общество. Толкова.Другото е - внос на акъл, щом така не става.

42

Анонимен

преди 6 години

Аз се отоплявам с електрическо одеало и от леглото не излизам.

41

Анонимен

преди 6 години

У нас е студено също. Включвам климатиците като се прибера от работа на 20 градуса и е горе-долу долу ок. Като си лягам ги спирам и сутринта е към 14 градуса. Просто ми се струва адски голям разход да са пуснати постоянно.

40

Анонимен

преди 6 години

Така е,на Премиера не е всеки втори,така че........дреме му на .....магнолията.

39

Крадат милиарди вгод

преди 6 години

Терористите ползват ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ маскирани като ПАРТИИ И Визират всички вкл БСП<ДПС<ГЕРБ и другите.ЗА имитация на избори и тн демоглупация /неправилно наричана демокрация/ ползват пси активни наркоспец добавки подавнаи чрез:ХЛЯБ<БИРА<МЛЯКО<СИРЕНЕ<БЕЗАЛКОХОЛНИЗА да "ЗАЛЮБЯТ" поредната НАГЛО ПРЕСТЪПНА Група отровените се облъчват спси активни клипове през телевизии и радио.Милиони се контролират през терор съоръжения вградени влични карти и други документи

38

Крадат милиарди

преди 6 години

Нагли престъпници на власт в София ограбват годишно над 10 000 000 000 живи лева от бедния оставен без доходи народ.ПЕРАТ ПАРИТЕ през НАГЛО КОРУПЦИОННИ Проекти по Оперативни програми на ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ МИНИСТЕРСТВА И ВЕДОМСТВАСе подава в Доклад WarninG ..ЛИквидират БЪлгарите показно пез СОФИЯ>