63

Анонимен

преди 6 години

Мелания е хубава, се.кси, женствена, наконтена... Така изглежда глезената жена, зя която мъжа се грижи. Хилари и Меркел никога не са приличали на женствени жени, напротив, ужасни са. Мелания не я харесват, на нея й завиждат. Като гледам критериите за популярност хич й не й трябва да я оглавява тая класация.

62

Мария

преди 6 години

ХОРАТА СА ГО ИЗМИСЛИЛИ "ОТ СОИ"ПРОИЗХОДА ОПРЕДЕЛЕНО ИМА ЗНАЧЕНИЕ.

61

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 47,Не се коси! На всички подкрепящи Мелания, същата им е в мокрите сънища. И те това е, знаят си тяхното. Тя темата съвсем друга.

60

Анонимен

преди 6 години

Тия 1000 интервюирани откъде са? От цветнокож ?

59

Нимко

преди 6 години

Ами Мелания е бяла и хетеросексуална, нормално е да не я харесват. В Америка на почит са малцинствата, белите трябва да се извиняват за "привилегиите" си, иначе ги наричат расисти, хомофоби, нацисти и т.н. Ако беше черна транс жена щеше да е на първо място и всички лицемери от Холивуд да я възхваляват как е "вдъхновение" и внася позитивна промяна в съвременното общество.

58

Анонимен

преди 6 години

Да, но съгласно Галъп президент на САЩ в момента е Хилари Клинтън - първата жена президент на САЩ, или нещо съм пропуснал, не е ли тя?!------------------------------Така е - не можаха да издържат на напрежението и се оттеглиха в собствена реалност, в която баба Килъри е президент, Майкъл Обама е красавица, а Сорос е борец за свобода и демокрация по света и у нас. А, пък "Галъп" са "независима" социологическа агенция.

57

Анонимен

преди 6 години

Да, но съгласно Галъп президент на САЩ в момента е Хилари Клинтън - първата жена президент на САЩ, или нещо съм пропуснал, не е ли тя?!

56

медиавист

преди 6 години

Много ще спечели, ако каже, че Тръмп й е оказвал "сексуален тормоз".

55

толерантен

преди 6 години

Ми как да я харесат - руса, бяла, хетеросексуална, красива, не е еврейка, не е феминистка... Просто няма за какво.

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36"ДУМАТА "ПРАХ" в заглавието е от мъжки род, неправилно е членувана".---Ама, те "днесбегето" така си пишат. Също както и "ГРАХТА". :)Не ги коригирайте, безполезно е. Аз съм пробвал многократно, без успех. :)

53

Анонимен

преди 6 години

До АсяАся, права си на Мелания не й пука какво казва "днесбегето".Аз съм за нея. Не се засягай, но Мелания е от Словения (бивша Юго-република). Което също си е постижение.

52

пепи

преди 6 години

Все пак това е проучване всред масите.Тоест 80 процентния мтриал.

51

хахахах не

преди 6 години

,,не пишете в текста ми,, добре съм винаги не

50

НЕвярващ

преди 6 години

Дори и американците не са толкова сбъркани да предпочитат баба Килъри и травеститът Мишел Обама пред Мелания!Просто това е ФЕЙК НЮЗ ама от официалните!

49

,,извинения,, не

преди 6 години

всичко е интерес пари проучване за шистов газ не ни разваляйте въздуха въздухари алчни жени мъже майNintendo и нейният италиански водопроводчикки бащи уж не ви пука бг природата и бг хората ,,лобиращи,, не само пари пари пари пари пари злато диаманти ресурси ,,присвоени,, ,,бащи,, ,,майки,, ,,лобита,, ,,загриженост,, фаш не

48

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Няма нищо чудно в това, че извратена нация с подменена ценностна система като американците харесват Обонговица и Килъри злобната вещица повече от прекрасната Мелания.Напълно нормално !

47

Анонимен

преди 6 години

Пише, че класацията е за жени, които будят най-голямо възхищение!Не за това , коя е най-красивата!

46

х

преди 6 години

"Анкетата, осъществена от "Галъп" сред повече от 1000 американци".... и по-нататъка няма нужда да четем, всички знаем че "Галъп" какато и останалите контролирани от еврей СМИ в САЩ никога не лъжат, нали ?

45

Ръце

преди 6 години

за бащите не говорим егоизъма напреден приоритет, никой не му пука ако не е в ,,неговата градина,, ,,***,,

44

,,майки,, не

преди 6 години

една майка какво ли не прави за децата си мечка лъвица колко повече жена майка не разбирате не