16

Голям прос

преди 6 години

Вместо гранули в софийските кучкарници, дайте им саламите. Или са вредни за тях

15

12

преди 6 години

Да бяха ги раздали на клошарите поне те и без друго се хранят от контеинерите а ако имаха и малко акъл можеше да ги подарят на бедните и пенсионерите . Има толкова бедни хора че найстина щяха да запомнят новата година

14

амстер

преди 6 години

Хранех кучето със саламчета и наденица от 2,99 килото кучето си и след време горкото хвана няколко тумора и умря.А това го продават на хора които ги чака явно същата съдба.Такива бокл-уци по-добре в екарисажа и да ги няма.Това си е чиста разрешена отрова за хора и животни.Иначе държавата все ни казва че храните са безопасни.Да ама не.Явно хранителната индустрия налива доста пари в държава за да говори тя това.

13

Дядо Радой

преди 6 години

Това е оня - Добричкия суджук,дето изчезна на път за Банкя.

12

Анонимен

преди 6 години

унищожили са го само по документи, иначе е даден на ... СУДЖУКА да си храни кучетата с него

11

anonimen

преди 6 години

tova s uni6tojavaneto ne go vqrvam

10

Че Гевара

преди 6 години

Как се разваля салам ,като знаем колко месо има в него :-)

9

Ало

преди 6 години

преминалия ако някой ми каже какво означава

8

Анонимен

преди 6 години

А за 4-те тона суджук на аванта за Боко Тиквата нещо?Не че Баце не се е пръснал през гърба от ад, че е изпуснал тая аванта...Тая перфектна физическа форма, в това число увиснал бирен тумбак, налят *** и подпухнал от препиване сулфат, трябва да се поддържа ♡♡♡

7

В последния месец

преди 6 години

преди изтичането на срока можеха да ги дарят на старчески домове и на приюта на отец Иван.Относно домовете за сираци се чудя какво да кажа - повечето от пребиваващите там деца си имат родители,които са предпочели временно да се разтоварят от грижи за сметка на данъкоплатеца.Децата им се изграждат като асоциални типове първо в семейството, после в тези домове.Да не говорим пък, че по-голямата част от храната там се краде от персонала.Дали има смисъл да се дарява на тези домове каквото и да било?

6

Ромале

преди 6 години

Ай, вайййм що не дава на ромити , нас не лови нищо вредну, ша праи голям банкет с туй салам.

5

Дунев

преди 6 години

Салама е отрова! Не яжте салам, дори да ви го подаряват и не давайте на децата си! Ако обичате домашните си любимци не ги хранете и тях със салам!

4

сержант

преди 6 години

По документи ги унищожават, а всъщност стават на крмвиши и наденица.

3

Анонимен

преди 6 години

Ако са ги дали на някой гробаджия нищо чудно да ги е оплюскал, сега очакваме някой от глобаджиите дa се задуе и да експлоадира защото се е запекъл.

2

Анонимен

преди 6 години

Тия четири тона ония четири тона ли са ??? Направо си отидоха зян като няма "загрижени" дупетати на които да ги "дарят".

1

Анонимен

преди 6 години

Все повече хора започнаха да ги избягват. Това е.