30

Аман от простотии!

преди 6 години

Понеже говорим за ГЕРБ: На Йорданов ден се освещават знамената на БА. Този ритуал се води от главнокомандващия БА - президентът. Сегашният е генерал. Боко и Цуци промениха това: освещаването на знамената в Пловдив ще се води от Цв.Караянчева, която не е военен, пък и жена да приема парада на специалните части на Българската армия ще дойде бая множко! Следващият път нищо чудно Чоко и Боко да измислят някой третополов да приема парада - дал Господ поне петима в МС!

29

Не е вярно!

преди 6 години

Този финансист говори като луд с нещо си... Би трябвало да знае западен език. Да прочете английските финансови медии, френските медии Фигаро, Седмични новини, немските Ди цайт, Ди Велт, Баварише цайтунг и т.н. и да види какво пишат за ГЕРБ и неговия лидер Б.Б. Десетгодишното управление на ГЕРБ определят като такова на повсеместна корупция по всички етажи на властта, а за БиБи - КОРУМПИРАН, НО ПОСЛУШЕН.. За младите хора: масово напуснали държавата. За Съдебната реформа - доникъде не е стигнала...

28

Помним

преди 6 години

До 13 Няма значение откъде тръгна кризата. Статията не е за това. Откъдето и да дойде България няма да издържи.До 21 Как ти хрумна да ме наречеш рожбо?кризата дойде с малко закъснение. Колко беше ръста за 2009? Тук пожарната няма нищо общо.

27

Анонимен

преди 6 години

Този да не е имал температура когато е дрънкал това?

26

Божеее,

преди 6 години

Тоя,добре ли е???

25

Анонимен

преди 6 години

"Майки и бащи! Родители..." Който го е гледал, знае.

24

Анонимен

преди 6 години

Абе човеко, каква икономика и стопанство има вече в България та да посрещне една рецесия. Вие къде живеете? Слезте долу в реалният свят.

23

Румен

преди 6 години

Да се смееш ли,да плачеш ли...?Ниво на позитивни очаквания?!?Пропагандста днес,мина тази по Живково време!

22

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 21 Най висок ръст на БВП имаше при Костов-6.5 %.Най висок ръст по негово време имаше Нова Зеландия от 8.0%.И това стана блогодарение на "жълтите" стотинки за които Костиов продаде с милиони вътрешен дълг към банки държавни фалирали предприятия.Освободи паричен ресурс и икономиката тръгна.Станишев няма нищо общо.

21

Така е

преди 6 години

До Анонимен 15 Те точно заради папионката му имам пълно доверие.Човека е интелектуалец...

20

Анонимен

преди 6 години

Така е рожбо, ако жена ти се насили да прочете още малко и ще види, че ръстът за 2008 г. е 7,2 % Срина се, когато пожарната влезе във властта.

19

Питам

преди 6 години

До Виж ти 14 Защо не вярваш? Я виж братска Русия.Те казват на рецесията възход.Що да не подходим и ние така и да се възходим?

18

Анонимен

преди 6 години

Цъфтим и връзваме.

17

Интересно

преди 6 години

тръгна кризата от най -богатата икономика ! Нормално е!! няма да тръгне от русия дето няма БВП колкото Холандия:))))))))Холандското БВП е по-голямо от руското!!!!

16

Интересно

преди 6 години

рецесията с гол *** от народа и с 13 заплатка и бонуси зя държавните хрантутници и политиците!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Блумберг е мpъснa дума .

14

Анонимен

преди 6 години

Експерт е *** дума . А този си есложил и папийонка .

13

Виж ти

преди 6 години

Творците на фалшиви новини, щели да се борят с фалшивите новини.Докато лъжци, крадци и слагачи се подвизават по радиа, вестници и телевизии като експерти, "фалшиви новини" винаги ще има и хората ще им вярват повече отколкото на Блумбърг и СННИначе за този "експерт" аз съм сигурен, че никаква рецесия не е страшна, тя е ктрашна само за работещите хора.

12

Анонимен

преди 6 години

А помниш ли ти и жена ти малкатаподробност че кризата дойде от Сащ .

11

Анонимен

преди 6 години

Екип на блумберг -- това е американскатаколона в България която се бори за унищожаванетона икономиката ни . Ако имаме някакваикономика то тя трябва да е подчинена наамериканската .