29

Мария

преди 6 години

ДА ВАШИЯ ЕЛЕКТОРАТ. Е ПОСТОЯНЕН И СИГУРЕН

28

Анонимен

преди 6 години

Фактор са при усвояването на обществени поръчки и еврофондове заедно с шиши, мутрата и агент "Сава", където от 3 млн примерно 1 се краде, до 2030-та ще ви чуваме да пищите на умряло всичките, вие не знаете какви планетарни промени предстоят! Старата парадигма предстои да бъде заличена!

27

Делиорманлъ

преди 6 години

Язък за бедните избиратели на ДПС.Всички депесарски големци по вертикала - Председател на общ.съвет,Кмет на община на ДПС,Областен председател на ДПС, член на ЦС и ЦОБ на ДПС , нар.представител от ДПС станаха бейове,паши ,аги,чокои,феодали на гърба на електората си.За свои интереси и благосъстояния през времето на Живков бяха най-големите агитатори и подръжници на тогавашния режим , така също и агенти , сътрудници , доносници на репресивните структури на Държавна

26

България над всичко

преди 6 години

Какъв фактор сте с 4,5 % подкрепа в България , нещо сте се объркали много жестоко!!!!!!!!! :)

25

Айтос асланъ

преди 6 години

Който е против Турция, не може да бъде представител на турците, помаците и турскоговорящите роми в България. Гнусни, крадливи депесари, никой мюсюлманин не трябва да подкрепя тези мафиоти. 70% от турците са зад граница и вие сте причината за това..

24

Dost

преди 6 години

Samo Dost dolu dps

23

инж цветанка владов

преди 6 години

Честито на ДПС- стожер на спокойствие и растеж!

22

Анонимен

преди 6 години

Да чува се в Европа и затова Турция не я искат в Европа !!!

21

g

преди 6 години

ДПС е партия създадена от комунистите за да се борят срещу СДС,след като евреите на Соломон Паси исритаха комунистите и овладяха власта,ДПС се првърна в нископатена агентурна структура на ЦРУ, след като ЦРУ загуби интерест, ДПС се превърна във филиял на организацията на Гюлен ето това сте ДПС - жалки продажници дето и самите турци ви мразят !

20

luckyman

преди 6 години

Е, факто сте, разбира се! Всички знаем, че сте драги "гости" на "началниците"... А на тях им харесва близостта с вас! ...човещинка...

19

обикновен селяк

преди 6 години

Мустафа Карадай..ъ се пише. От 2010 г. е организационен секретар на Централното оперативно бюро (ЦОБ) на ДПС....ако не се лъжа...началникът му в свое интервю ги нарече "мъжки секретарки"...или се лъжа...:) През 2005г. на изборите имаха 34 депутата,сега са едва наполовина..за каква сила говорят...или си правят шадраван сикиш помежду им?! :)))))))

18

Анонимен

преди 6 години

Либерализма (разбирай и ДПС) са съвременната чума в Европа! Знаете какво са правили с чумавите.

17

turk

преди 6 години

Chuvate se s korupciya i bezhaberie.Da vi pikaya na nagajdacjhite,edin alkoholik ne moje da otstranite.Kakva partiya vie ste razboynicheska cheta.

16

Анонимен

преди 6 години

Skoro vsichki liberali shte se osapuniat. Mojem da zapochnem s naj-glasovitite riazani chushki!

15

Анонимен

преди 6 години

ДПС Е ТАЙНИЯТ ПАРТНЬОР НА Г Е й Р Б (третополови)

14

clown007

преди 6 години

Тези смешници направо ме напикаха рано рано..

13

чучолигарчо

преди 6 години

ДууПиСе повече от четвърт век дава пример за това какво означава да бъдеш отговорен - към себе си, към околните, към България и Европа, към света...ако ги слушаш тия *** ще си кажеш ,че без тях СВЕТЪТ ЩЕ ЗАГИНЕ...

12

Би Си Пе

преди 6 години

А какво да кажем ние с гайдите дето сме на 100 и кусор години...?

11

Анонимен

преди 6 години

Аслъ единия уж мрази другия аде това го знаем аиде малко работа че съмна *** истинска работа не ни интересува ни кво има единия ни другия дошли от село и им дали власт и им гледаи сеира и аз съм от село и не ме срам нотова са граждани със селски манталитет кои ква кола и къща имал простотия

10

Юнал Джемилов

преди 6 години

Естествено чи сме фактор ЕС е ДЕПЕСЕ, САЩ е ДЕПЕСЕ, балгариа е ДЕПЕСЕ, ТУРЦИЯ е ДЕПЕСЕ, аз съм ДЕПЕСЕ, виа сте ДЕПЕСЕ! Тука да споминем с гордос и почитния придседател на ДЕПЕСЕ ДОКТОР АХХМЕД ДОГАН!