40

Саркомавров

преди 6 години

Освен проблемът за третия пол, имаме проблем и с дискриминацията, на която чрез подобни конвенции и политики се подлагат мъжете. Малко ли мъже бяха осъдени по Закона за защита от домашно насилие само по декларации на мразещите ги жени?! Става дума за страшна разправа с една част от обществото по полов признак и това невинаги са жените.

39

Браво!?

преди 6 години

СДС се разграничава от седе растията?! А дали е така с другите остатъци: ДСБ, "Да, България", "България на гражданите", "Протестна мрежа", "Нова република"??? Мисля, че грантовете им ще секнат, ако го направят!

38

Анонимен

преди 6 години

Лансираше се и ислямската религия,Маркс и Енгелс и всякакви либерали с обратни наклонности .Тоест тези люде са разрушили познатия ни свят и са направили това зло днес!А Дайнов ни лук ял ,на село....Селски тарикат!

37

Бай Иван

преди 6 години

И с ратифицира и без ратифициране, гея си е гей. Така че каквото и да решат за конвенцията няма да има никакво значение.

36

Анонимен

преди 6 години

Ами и а, това казвам ! Освен третия пол се лансираше от тоя свободен антрополог обрязването и смяната на пола!Който искаше да каже нещо против се третираше като редакционен и следваше цензура от тоя свободен човек Дайнов! За Костов незнам да е лансирал такива неща ,напротив .

35

До Анонимен 37

преди 6 години

Дайнов с какъв произход е? С тъмноЧЕРВЕН произход!Така че, търси причината там.Запитай се също така, кой финансира НБУ ?СДС няма нищо общо с подобни безобразия! Особено пък онова СДС от 90-те години, което Ванката така старателно разруши. По чия ли поръчка направи това?Изглежда онези, които бяха планирали създаването на СДС, не бяха и сънували какъв ще е резултатът. Припари им под г/за и решиха да го ликвидират!Истинските седесари са за съхраняването на традиционните български ценности!

34

Анонимен

преди 6 години

Навремето седесарството начело с Дайнов лансираше третия пол в НБУ !То затова и СДС загина с такива соц политолози в редиците !

33

иван

преди 6 години

Във Фейсбук тече подписка срещу ратифицирането , подписвайте !

32

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

БРАВО НА СДС !ЧУДЕСНА ДЕКЛАРАЦИЯ !ПОДКРЕПЯМ Я !

31

ДО 16

преди 6 години

ЩОМ ЕВРОПА ИСКА, НЯМА ПРИЯТНО ИЛИ НЕПРИЯТНО.КОЗИРУВА СЕ И СЕ ИЗПЪЛНЯВА. ВЗЕМАЙТЕ ПРИМЕР ОТ ЕВРОСЛУГИНЯТА ЗАХАРИЕВА

30

Анонимен

преди 6 години

Те като за намаляването на партийната субсидиявсички са за, НО- друг път - и ако не се отнася за тях----------------------------------------А в частност Божо Лукарски дали е против?

29

Анонимен

преди 6 години

Тези накрая се сетиха и те. Макар, че няма файда .Щото от партия ГЕйРБ вече са решили, за тях е много добре, защого повечето са такива. И според конвенцията от най-крехка възраст ще се обучават по въпроса

28

Анонимен

преди 6 години

Всички са против, само ГРОБарите са съгласни с еврогейовете.

27

язе

преди 6 години

Прави са от СДС има 2 пола:едните имат пишka, дугите лапат пишka.

26

Анонимен

преди 6 години

СДС са големи лицемери, говорят така защото сега са в девета глуха, иначе в първото им правителство премиера им Ф.Д. беше обратен. По- късно техният председател на народното събрание Й.С. също беше ***.

25

Манафов

преди 6 години

Евала на ***, ето това са истинските гейове, а не..... като Бойколина и Цвета!

24

До к.25

преди 6 години

До Гешо: Много си ***! *** по цялата глава! Ами хвани се с БиБи, трите яки министърки и онсзи улавата Катя от Пазарджик, вземете и Цуци , облечете по една розова рокличка и направете един кръг във Факултето.

23

Срам ни е от вас!

преди 6 години

Само онези с розовите дантелки и малкото мозък министърки и четирима министри от ГЕРБ са "ЗА".... Нищо чудно и в НС Цуци и още 5-6 такива като него да облекат дантелките и да чакат останалите депутати пред вратите на НС с плакат "Бъдете като нас"... Аман от доброзорни транссексуални!

22

Гешо

преди 6 години

Не можем да отречем хората който съществуват и хората който се пишат моралисти трябва да си признаят че са комунисти .

21

ivailo

преди 6 години

Бреййй, не мога да повярвам , че СДС то са заели адекватна позиция, и не подкрепят *** "ценности"... Браво, продължавайте така и ще живне партията ви.