45

Гошо

преди 6 години

До инспектор_ТюхчевНе знам какъв инспектор сте но напоследък само ви чета глупостите... с конкурс ли ви избират не знам

44

ВЪЛЧЕВ

преди 6 години

До Анонимен: В СРОК ОТ 72 ЧАСА ,ПОЛИЦИЯТА ДА ПРИБЕРЕ ОРЪЖИЕТО ОТ ХОРАТА-ЗАКОННО ИЛИ НЕ ЗАКОННО. ВЕДНАГА ДА СЕ ЗАТВОРЯТ МАГАЗИНИТЕ И ВСЯКАКВИ МЕСТА ПРОДАВАЩИ ОРЪЖИЕ. КОЙТО НЕ СИ ПРЕДАДЕ ОРЪЖИЕТО ,ВЕДНАГА ЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ В ЗАТВОРА. В САЩ /ОТ КОИТО СЕ УЧИМ/ ВЕЧЕ ПРАВЯТ ТОВА. НИМА ЩЕ ЧАКАМЕ ДА МИНАТ 30-40 ГОДИНИ ,ЗА ДА ПОЧНЕМ И НИЕ. ТОЛКОВА СА ГОДИНИТЕ ГОРЕ ДОЛУ ,ДОКАТО СЕ ОСЪЗНАЕМ КАКВО СТАВА.

43

hodrchapovylnite

преди 6 години

Не само е познавал добре оръжието, а е и хладнокръвен убиец - това е, което "видях в сън на яве". Да се мисли за млад мъж / между 25 и 35 години , плюс минус 2-3 години/,който е наемен убиец, без значение каква е причината за убийствата. Добре е обучен и много добре познава правилата на тази жестока професия. Трудно ще бъде заловен.

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30"Стависки не лежа в затвора"Ами Калата, Бог да го прости! А Маричков постоянно хубавее от екраните и ми говори за морал! Ай с!Преди години един финландски министър си изпати, задето с колата си влезнал в колона военни камиони.

41

Анонимен

преди 6 години

НЯКОЙ ПИСА, ЧЕ ГЕОРГИ Е КАЗАЛ НА КОЛЕГИТЕ СИ, ЧЕ АКО НЕ СЕ ВЪРНЕ ДО ПОЛОВИН ЧАС, НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ. ДА Е БИЛ НА РАБОТА ДЕЖУРЕН В НОВОГОДИШНАТА НОЩ?!

40

Анонимен

преди 6 години

"най-големият проблем е повишаването на немите свидетели".......Моля, преведете на разбираем български!

39

Анонимен

преди 6 години

До Българка без надеждаЛОГИЧНО Е, ДА!

38

????

преди 6 години

друг ухажор на нанси и 100 % е наркоман на амфетамини или хероин та така да ги избие.

37

Наивен

преди 6 години

Ако аз бях убиеца, нали не си мислите че съм още в България? За осъдените няма проблем, че за мене ли? Хубаво си е демокрацията! От всеки, колкото можеш, всекиму, колкото си е заслужил. Едно време имаше подобен лозунг.

36

Анонимен

преди 6 години

така е когато хората нямат право на оръжие за самозащита,един човек може да влезе и да убие и 20 души в една къща и никой от тях не може да се защити,всеки който си намери оръжие може безпрепятствено да си трепе колкото хора иска защото те не могат да се защитят

35

Един дебил

преди 6 години

До Българка без надеждаСъгласен съм с Вас - както пееше Веско Маринофф - Родната Полиция ни пази . имал е впредвид че МеВеРе пази Мафията в България.Сега ще лансират всякакви историйки и конспирацийки ама като протестират за по-високи заплати къде са им заслугите ? Не става само с искане - требе си и умение да си вършиш работата!А нашите нищо не могат.Само искат !

34

Баба Пена

преди 6 години

Според мен не е бил 1 човек.

33

Българка без надежда

преди 6 години

Откъдето и да го погледнеш си е мафиотска история.Първо преместването от София,дейността на Неделчо,думите на съседите,че се прибрали с джипа,думите на майката и бабата на Боби/приятелят на момичето/,че отишъл при нея,защото не я пускали да излиза,което не е нормално за едно 18-годишно момиче.Не са се движели свободно,имало е криене и страх,защото са били забъркани в нечисти сделки.И нали"родната полиция ни пази"/пази мафията/...,когато осъдят някой от управниците,тогава и случаят ще е разрешен!

32

инспектор_Тюхчев

преди 6 години

чак прецизно планирано убийство - не мисля!.... дъщерята гаджето и също кучето са излишни жертви - професионалист не би го направил . това някой бизнес партньор емоционален и достатъчно кадърен за да ги очука всичките и да мпомисли как да остави възможно най-малко следи. това е моето мнение на обикновен четач на вестници и новини и нормален средностатистически български форумен бонак свидетел на демократичните промени съпроводени с криминални инциденти от последните 25 години

31

Анонимен

преди 6 години

Това същите психолози, които обясняваха как майката била убила детето си в Момчилград ли са?

30

Анонимен

преди 6 години

Българинът по принцип е разбирач на всичко.Според мен доста повече разбират следователите отколкото вие си мислите.Оставете ги да работят.проблемът в България е в съд и прокуратура, защото не работят ефективно и няма адекватни присъди. Ставийски не лежа в затвора.

29

Анонимен

преди 6 години

Изглежда жената е отмъкнала крупна сума нечии пари. Бил и е даден срок до 31.12 да ги върне. Отишли са в гората да се изяснят. Тя взела да пише от кого, колко може да вземе. Пак е играла ролята на тарикат без пари. Първо тя е убита. Другите после за да не остават свидетели. Стрелците са вероятно двама. Не е трудно да се стигне до убиеца по разпечатка от мобилните оператори с кого жената е говорила в месеците и точно преди и в денят 31.12.

28

Милена

преди 6 години

До сега не съм чувала, эа толкова голяма эверска омраэа, освен ако омраэата не е роднинска!!! Само ЛУД може да иэвърши толкова тежко престъпление!!! Според мен, би трябвало да го търсят в лудницата!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Наистина странно,дори при обикновените грабежи и отвличания (дори без трупове) имаме опожаряване на МПС-то за прикриване на следи.Ако са били професионалисти извършили тази касапница,то те сигурно са били в скафандри за да не оставят следи-пръстови отпечатъци,стъпкови отпечатъци,генетичен материал (косми).Или са били външно наети.А какви са съседите на жертвите?Малко вероятно,но дали някой не е объркал къщата?

26

bluesky1

преди 6 години

Както някой по-горе бе написал, този случай не е за главите /празните/ на нашите полюционери.... Как журналисти са намерили тефтерчето на убитата е показателно за аматьорския начин на разследване...ужасТ...