57

БРАВО

преди 6 години

До Shark

56

Бети

преди 6 години

Освен всичко друго тази конвенция е дискриминираща спрямо мъжете. Аман от сегрегация! Трябва да се предовратява всяко насилие, но без възможности на хора от един пол да набеждават хора от другия пол и да се възползват от половата си принадлежност при разчистване на лични сметки.

55

БРАВО

преди 6 години

ВИНАГИ СЪМ БИЛ ЗА ТЕБ.

54

Анонимен

преди 6 години

Браво Корни! А на какво мнение са другарите? Например Станишев ( нищо лично )?

53

Анонимен

преди 6 години

Запомнете едно - от това европредседателство България ще има само негативи и ще приеме всички имбецилни искания на деградиралата Европа - гей бракове, трети пол, шистов газ в Добруджа, гмо храни, ползването ни като буфер за преговори с Русия, ще ни отредят и някаква роля в която да изядем шамарите от Иран, и на всичко отгоре ще изхарчим стотици милиони да ги хрантутим европейските бюрократи.

52

Мека Мара

преди 6 години

Абе гейовете трябва да имат повече права бе хора защото са еволюирали личности с обществена значимост!

51

Ако имате акъл

преди 6 години

Само се замислете как в Турция се приема съществуване на 3-ти пол и ще разберете, че Столетницата е в апогея си на саботирането на България по всички направления.

50

ognyanz

преди 6 години

До 45: Ти си яхнал г'лупостите си, драги. Кое е по-важно: дали това, което се обсъжда е в интерес на обществото, или кой е "яснал" темата. П'ростотиите гербаджийски са ненадминати. Да, правителството може би е длъжно да внесе тази конвенция за гласуване (но не обязателно сега) но гербаджийските министри не бяха длъжни да я подкрепят. И тук не става въпрос за насилието над жените, а за няколкото точки за т.н. "социален пол", които се пробутват заедно с тях. Но този път ще получат среден пръст.

49

Et tu, Brute?

преди 6 години

Момата и ***, и те ли? Чичковите червенопрашковичета!

48

Shark

преди 6 години

Без да съм симпатизант на БСП казвам, че в случая са прави.

47

Анонимен

преди 6 години

Те са против всичко ,особено против ревизия на приватизацията.

46

Джъстиса

преди 6 години

След истанбулската конвенция очаквайте афганистанската конвенция. После пакистанската.

45

До 26

преди 6 години

Да тази конвенция няма да намали обратните, но поне няма да влезе в училищата предмет социално образование, който да учи децата, че тяхното поведение е нормално. Иначе рискуваме да изпаднем в ситуацията на един американски щат, където показваха 9 годишно транс-сексуално дете. Как може на възраст на която дори не си осъзнал пола си, да се смяташ за обратен...

44

Анонимен

преди 6 години

Правителството изпълнява решение на ЕС да се разгледа тази конвенция и толкова. НС да я отхвърли след като не я одобрява и въпроса е приключен .

43

коки

преди 6 години

Вместо тези политици да приемат и ратифицират нещо важно, те ще ратифицират някакви простотии. Е.б.а.т.и. Защо не приемат нещо за стандарта на живот примерно, а за "трети пол". Оня ден водата поскъпна с 10 процента, сега наред са парното и токът. Браво. И българинът пак ще си мълчи.

42

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

41

Анонимен

преди 6 години

Аман от глупости. Много са жалки тия от БСП. Пак се опитват нещо да яхнат.

40

Ааа

преди 6 години

Стига глупости Изаура.Гласувайте,и да видим какви пари могат да се усвоят(откраднат) по край тая работа.

39

дядомраз

преди 6 години

Нека БСП или ВМРО да инициират референдум. Само с приказки няма да стане! Защото кучетата си лаят,а керванът си върви.

38

дядомраз

преди 6 години

Който и да беше на власт щеше да направи същото. Защото нас ни управляват отвън. Всички наши властимащи са продажни и им плащат отвън за да прекарват чужди интереси.И депутатите ще купят и ще го прекарат. Защо няма референдуми? Толкова важни решения бяха взети и се вземат без да им пука за мнението на хората. Къде е демокрацията?