160

Анонимен

преди 6 години

Абе най-добре полицаите и прукорорите да подхващат психодиспансера в Курило, там все някой ще си признае

159

Не пропускайте,

преди 6 години

че може да е "аберацио иктус": отклоняване от истинската цел: затрудняване на Европредседателството, чрез жестоко масово убийство в деня на започване на БЪЛГАРСКОТО Европредседателство; руската мафия чрез своите убийци.И не отричайте хибридната война на Русия чрез ВСИЧКИ средства.( помним след 1989-Луканов, Кюлев, Илиев,Павлов+, съпругът на Весела(БСП-дано е жив още)- неразкрити.Изпратени с мисия.

158

Сигурно

преди 6 години

разследващите проследяват и дейността, живота на биологичните майка на Георги и баща на Нанси.Вижте и там- дали няма бясна ревност и злоба от замогването, обичта им...Защото Неделчо се е заел с трудна задача- да приюти хора, които обича, но там е и тъща му... ( имам деца и внуци и зная колко е трудно дори да съм на гости..) А той осигурява пространство, издръжка, а вероятно и домашна помощничка..Възрастна жена не може да домакинства, да готви, да пазарува.. нямаме тази енергия..

157

Анонимен

преди 6 години

Групировки няма, каза ви го ББ, разби ги на пух и прах и има само една- неговата

156

Сп??нс

преди 6 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ 11 август 1995, същото цинично престъпление , с още по-цинично "разследване". И днес когато препрочитам статии за катастрофата и обстоятелствата изпадам в пълно безсилие и безнадежност за бъдещето на Територията

155

Yoan

преди 6 години

"Цинично престъпление без аналог у нас!" И КТБ без аналог и корупцията у нас май е без аналог!

154

Анонимен

преди 6 години

Това е резултат на междусъседска вражда на 100%. Оня с когото са имали конфликт е бил психопат. И вече е забягнал в Гърция. Принудил е Неделчо да се обади на сина си Георги да дойде и той, за да не го остави жив. Георги в този момент е бил на работа като дежурен санитар в психиатрията.

153

Анонимен

преди 6 години

Ще им пръднат "корифеите" от родното МВР, дето могат само да слухторят незаконно във Фейсбук, Вайбър и Месинджър, тях за разкриване на престъпления не ги търси.Слухтят, ***, дебелеят, ако може се напиват в работно време и чакат освинчвайки се с превилегии, 20 заплати и ранно пенциониране и всичко това на наш гръб.

152

161 пари или жени

преди 6 години

Какви деца тук говорим България е пълна с ЧСИ-та унищожаващи живота на хиляди хора Мобилни оператори мародерстващи,съдещи безработни,колектори търсещи милярди левове,съдии дето не вкарват убийци адвокати смятащи се за богопомазани секретарки правещи за 2ст. хора на възраст по общини и държавни агенции,Държавата е пълна с *** дето не заслужават гена му да не съществува и 1 мин..Всичко на тоя свят се връща Явно и в този случай някой е сгазил лука не е намерил майстора и семейството му е платило

151

Човек

преди 6 години

Народе,без значение какво са вършили родителите им, без значение дали са откраднали пари и колко, без значение дали са наши или чужди пари, ТОВА СА ДЕЦА, МАМКА МУ! ДЕЦА НА 16, 18 И 19, ТЕ СА НЕВИННИ.Виновни са, че татко им ги е водил на предполагаеми, подчертавам, скъпи почивки? Или може би, че имат нови смартфони например? Или цели гардероби с чисто нови дрехи? Виновни ли са, дори тези пари да са ваши? ДЕЦА, приятели, това са деца. Спрете да плюете по смъртта им, защото някои имате деца.

150

Иван

преди 6 години

Вече и на краварите не можем да се присмиваме! Ние сме същите....

149

красив

преди 6 години

А цъкай минус. Аз ли заложих децата? Биле взели кредит, е значи банката ги е свитнала?

148

До 54

преди 6 години

Пише се НЕ ЗНАМ бе

147

красив

преди 6 години

У мен всичко е наред. Ако си мафийозо е ясно, че си си рискувал децата. Та кой не е у ред незнам?

146

Медузов

преди 6 години

Няма да разберат, щото то не е като спиш в патрулката или да ескортираш имигранти. Тиквов едно сложно изречение не може да състави, но за това пък си има цяла държава. Другите си имат диктатори, ние пък сме първата частна държава у света. Абе абсурдистан

145

Гооо

преди 6 години

Убиват се деца бе хора ?!? Какво не е в ред с вас

144

Анонимен

преди 6 години

Лошото е че няма да разберат кой ги е убил,МВР 2 г. не успяха да намерят оръжието на убитото момче в Борисовата градина а това убийство е професионално.Тук е ставало въпрос за пране на много пари,а относно жената според мен тя е успяла да избяга заради това е убита на друго място.В самото тефтерче има написани суми за които тя е знаела от къде и как са.Те ако са учаквали нещо тази вечер нямало е всички да бъдат заедно-бабата и децата на 2 етаж.Просто са убити за да няма свидетели.

143

Кики

преди 6 години

Убиеца ще го открият колкото и малайзийския Боинг...

142

пъпеш

преди 6 години

Убави ора, убава държава. Незаслужено не е било. Как пък не объркаха къщата с на суджук ага

141

Кики

преди 6 години

Това което се случва сега в държавата и в силовите години не е било ... Направо не е истина