15

Анонимен

преди 6 години

Aми хайде тогава да осъдим и половината Урология на ВМА-София!

14

Mitko-UK

преди 6 години

Неприятно е да ти сложат грешна диагноза,но само,който не работи, не греши. Предполагам всички вие,които се изказвате тук, сте безгрешни и перфектни във всичко?

13

рака

преди 6 години

Тва пиянде-бияч, да вземе да се скрие че като актьор може и да е нещо ама като човек е пълно ... Не бяха един или два случайте да налита на бой на Радина или на колегите си... ся лекар щял да бие - кой знае колко пиян на кирка е бил пак и нещо е недоразбрал!

12

Да добавя

преди 6 години

До лекар 7 Че какво ми е на правописа бе ,г-н Граматик? На всякъде по форумите коментираш правописа на хората , а не това което е написано.Да не страдаш от някаква мания , а лекарю?

11

Стан

преди 6 години

В Лаборатории Лина в Бургас, 3 пъти за 2 дни ме изкараха Хив позитивен миналата година по празниците, скъсиха ми живота и дори не ми се обадиха да се извинят. Съсипаха ми здравето за 2 дни и отидох до София да правя изследвания и всичко си беше перфектно.Така ,че знам как се е чувствал нашия човек.

10

некадърниците вън

преди 6 години

аман от тези ***, наричащи се лекари! Дано някой успее да осъди поне един от тях. Това ще е безпрецедента случка в нашия живот от 30 години насам поне! Що народ затриха некадърните медици-малко им е да ги осъдят.

9

Анонимен

преди 6 години

Този актьор сега ли разбра, че лекарите са взети от месарски магазини касапи и ни водят парче месо да снасяме пари на ***, които не знаят и клетвата!Тази наивност на хората където живеят с мисълта за "демокрация" е забравете. Хора, които живеят в техния свят на приказки различен от реалния също да го забравят. Хора, които живеят в миналото преди 89-та също забравете. Реалния Ви свят е унищожен!Това е истината.

8

G

преди 6 години

Заплаха за убийство!!!Прокоратурата къде е????Аааа промоция на понички, разбрах.

7

лекар

преди 6 години

До Да добавя,върни се малко правописа да научиш,че...

6

лекар

преди 6 години

Кат сте толкоз добри,безгрешни,да бейти станали лекари.Даже доктори е още по- добре, лекар # доктор

5

Да добавя

преди 6 години

Изпитал съм същото. Стреса е ужасен.Преди 15 г. некадърна докторка от белодробната болница във Враци ми постави диагноза карцином на белия дроб. Десет дни бях на онзи свят.дори си втълпих че дишам трудно.Опитах се да и обесня че това петно го имам от дете, но тя настоя да вляза в болница.Ходих в София за второ мнение.Там казаха че на 95% ми няма нищо.Да , ама останаха 5 % съмнение.Отидох при друга възрастна лекарка бог да я прости от същата врачанска болница.Указа се фиброзна безобидна тъкан.

4

Анонимен

преди 6 години

Донков няма кво толко да го коментирам, ама такива лекарчета специалистчета с лопата да ги ринеш. Читавите избягаха кой как може, а тука останаха бездарници.

3

Калина

преди 6 години

Не се умира от рак, умира се от стрес - цитат от британския психолог Ханс Айзенк - един от лидерите на биологичното направление в психологията. Така че, г-н Донков, заведете дело заради стреса, който Ви е бил причинен.А за себе си, знаете, че няма случайни неща - сега сякаш сте рестартирали живота си в духовен план, което е всяко зло за добро :)Успешна година!

2

лекар

преди 6 години

До Анонимен : ........... Като всички останали професии.Ти какво работиш ... "Нека безгрешният пръв хвърли камък"...И на мен са кзвали ,че може да имам рак ,но не съм се панирал.

1

Анонимен

преди 6 години

Доста е неприятно чувството и стреса след такава "диагноза".От друга гледна точка е много по-добре от обратната такава "здрав си,нищо ти няма",а всъщност да не е така и да закъснееш фатално с лечението.Да не говорим колко грешки стават в лабораториите...човек вече трябва да ходи поне в 3 за една проста ПКК...Нашите доктори нищо не разбират от психология...дирекно ще те пратят да си купиш местенце в Орландовци без да им мигне окото.