7

123

преди 6 години

Това важи само за скандинавските страни. Тук всеки почти може да си вземе пиене, евтино или не. Там просто пиенето е скъпо и идеята на статията е да си купуват по малко но редовно, а не да разчитат на алкохолният туризъм в чужди страни. Тъпотия накратко.

6

яЗЕКА

преди 6 години

Не се пънете толкова...Бедните норвежци са с по 5000 евро /мес доход, така че всички отивате у графа бедни.

5

факт

преди 6 години

Всичките проблеми произлизат от нередовното пиене.Богатите пият редовно и умерено. Бедните пият когато има и докато свърши.

4

Гошо

преди 6 години

Който пие - пие много минимум по 200-300 гр. на ден, почти всеки ден. Какви са тези 2-3 чашки седмично, за които става дума в изследването?

3

Шиши Кифтето

преди 6 години

Па я пием кат смок,ама апвам пъчъ с мноо чесан джумерки пражки жоланчета с киселу зели и боб *** мноо пардя,па кат набием жината и пуска маане Азис опса опса опса опсаааа ни сам никак болен здраву сарце кат воол

2

не вярвам

преди 6 години

Пак полуистини, полулъжи и то не у нас, а в Скандинавието-където всички на два крака удрят не с чашите, а с 1/2лтр бутилчици водката.

1

Анонимен

преди 6 години

Добре де,ако алкохола не е гарниран с филе елена и съомга,а със кисело зеле и свинско като за бедни пак ли умирачката ще дойде по бързо от предвиденото?