74

Анонимен

преди 6 години

Rusia e gnila krusha, rublo

73

пенко

преди 6 години

Гражданинът Юнкер ,не беше ли разследван, за това- че е предоставял данъчни облаги на големи концерни -срещу лична облага ??? Гражданката Лагард не баша ли разследвана за големи финансови ИЗГ.ЗИЦИ...да .да ..еврейката Лагард ???Много "демократично" е всичко да се потулва и елиминира , когато става въпрос за защита на статуквото : "ГОСПОДАРИ ,СЛУГИ И РОБИ" !!!!

72

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери??

71

Анонимен

преди 6 години

До La FranceФранция е една неоколониална държава, която още краде от бившите си колонии.

70

анонимен

преди 6 години

вьн мигрантите от европа австрия да свали санкциите кьм русия защото няматникакьв ефект а пречат на евр икономики

69

La France

преди 6 години

Смешници. Vive la France! Вечно в краката на великите французи!

68

USA

преди 6 години

Австрия от край време си е комунистическо сборище. Нищо чудно защо там толкова много върлуват националистически путинови партии.

67

Анонимен

преди 6 години

Естествено! Всеки който не е либерал, всеки който не обича ислямистите, мултикулти и иска промяна е обявен за путинист. По същия начин изядоха Тръмп че бил русофил, путинист, избран от руснаците и т.н. Успех на Австрия, още един приятел на Вишеградската Четворка :) Стискам палци на Пет Звезди в Италия, които водят в проучванията. На италианците им писна от чeрнилки, писна им от ЕС, писна им от триполовщина и левичарска шизофрения. На цяла Европа също й писна!

66

Анонимен

преди 6 години

Австрия е разбита преди 100 години империя, каквото и да става там - добро или лошо, не се отразява на Европа!

65

до 65

преди 6 години

Ха-ха... Москва е на над 850 години град, с население няколко Българии...

64

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМосква има толкова общо с третия Рим, колкото ескимосите с Африка. Москва е Мордор. Степно градче, което никога не е виждало цивилизация и е изкопирало всичко от Париж, Рим, Лондон, Амстердам и прочие.

63

Анонимен

преди 6 години

Австрийските дребосъци да внимават. Последния път когато се репчиха на Запада от империята им остана само Виена и околностите. Те трябва да знаят по-добре от всеки за "руската дружба". Визирам 1945г. когато руски солдати се забавляваха с виенчанките и безчинстваха из града. Както се вика, с такива приятели не ти трябват врагове!

62

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЧе той последния византийски император Константин Палеолог и по майчина и по бащина линия е с българска кръв,роднина е с нашите български царе.Наследниците на византийския император наистина бягат в Русия и сключват бракове там,но ако те имат право защо и ние да нямаме права за наследници?

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Ще добавя, че това е гербът на Византия, на която Русия се смята за наследница, заради династичната връзка с Палеолозите. Не напразно наричат Москва "Третият Рим"!

60

ясно

преди 6 години

Партията на свободата и руски културни организации стоят зад провеждането на балове, бизнес и политически събития.Той затова беше поканен милия с Десито.

59

Анонимен

преди 6 години

На германците само доносници им се привиждат... Понеже те самите хич не са...

58

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАСРАН-ЖО, да имаше малко повече акъл, да намираше удачни аргументи, да можеше да се изразяваш, да спори човек с теб! А то, да спориш с непълноценни си е жива загуба на време!

57

Анонимен

преди 6 години

За безмозъчния тръст това може да е новост, но аз доста отдавна знам за отношението на австрийския бизнес и разноцветни политици към нормални отношения с Русия. И го знам от много сигурен източник. Австрийците са прагматични, Русия отдавна е вторият им по значение търговски партньор и те няма току така да слушкат като дресираните коне на Виенския манеж. Малък пример: Glock ще правят пистолетите за цялата руска полиция с размерите на Макаров, за да се използва същия кобур и със същите патрони.

56

Навигатор

преди 6 години

Значи Вишеградската четворка става Централната петорка, само така...........

55

А бе

преди 6 години

Другаде им е болката на евробюрократите,не отношенията Австия-Русия!Като дявол от тамян се страхуват,че някои държави могат да провеждат самостоятелна политика и това после да се хареса на останалите и те да пожелаят същото!Тогава Брюксел просто става ненужен.Иначе австрийците отдавна много добре знаят каква е необходимата безопасна дистанция от Русия и си я спазват,като това не им пречи на далаверата.