54

Факт

преди 6 години

Такива ,,Албански'' вендети,до сега не са се случвали в България.

53

защо

преди 6 години

А защо Кети е убита на отдалечено място?Дали съучастника не я е убил по-късно за да замете следите?Лицата били ли са активни политически?

52

НМ

преди 6 години

Преди две години Неделчо продал бащината си къща на свой съученик...как така я е продал сам, нали и брат му, и сестра му имат дял...измамил е брат си и сестра си... или пък е измамил съученика си, че къщата е само негова и е взел парите, а после сделката е била анулирана, но парите не са били възстановени...дайте малко яснота за продажбата на бащината му къща

51

Просто ченгетата ни

преди 6 години

са *** - отвличания, обири на банкомати, финансови престъпления. А дори да открият нещо ЦвЦв, ББ и ДП им затварят устите

50

Анонимен

преди 6 години

ОТ ПОЛИЦИЯТА СЕ СКЪСАХА ДА ЛЪЖАТ!!!!НЯМА ПО ЛЪЖЛИВА ПОЛИЦИЯ ОТ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ!

49

до 52

преди 6 години

Уффф...пък такива "библейци" като теб - само още веднъж потвърждават тезата - колко изплющяли има у нас!

48

Анонимен

преди 6 години

До БиблейскоЗащото завидя на брат си,че има божието одобрение,нещо което можеше да има и той ако беше предприел действия както Бог го предупреди. Авел станал първата жертва на религиозно преследване,първият мъченик.

47

Анонимен

преди 6 години

Този си е жив психопат. Разбирам да е имал взимане даване с някой от фамилията и да го убие и след това да убие всички свидетели в къщата, но майката дето не е била там ходил да я търси ненормалника.

46

Минчо

преди 6 години

В профила на Неделчо във ФБ има снимки на младо момче със снайпер. Сигурно е синът му. Такива оръжия не се размахват току така случайно. Още повече пък да се притежават законно. Неделчо е от Сапарева баня, а всичко що е близо до Перник, все е гнилоч. Намерили са си го.

45

бел прашец

преди 6 години

това е вендета, мъжа явно се е забъркал в някои наркоканал и е прекарал някои, тая касапница-предупреждение е дело ,на косовари или сърби само те имат хора за такова нещо през войната са го правели, колко наши мутри се изпотрепаха един друг ,но семействата им са живи ,а полицията те няма и да посмеят да задълбават много в разследване щото знаят че ония не се шегуват, сам боко като чуе за сретен йосич и се изпотява , та затова ще ни пробутат некоя любовно психарска версия

44

Иван Костов

преди 6 години

Спокойно, и през комунизма ставаха такива неща, ама не ги съобщаваха...

43

Анонимен

преди 6 години

Много и странна информация, защото поръчителите още не са нагласили каква ще е най-удачната версия за пред обществото, така че да се извлече полза. Иначе със сигурност има някаква незаконна дейност. Защо не казват нищо конкретно за бизнеса на фамилията?

42

Анонимен

преди 6 години

Споменава се че Кети "напуснала мястото на престъплението". Знае ли се кога.Предната вечер, следната сутрин?Много неясно всичко.Мисля, че ченгетата са по-объркани и от нас.Но пък и те не могат да разкрият всичко което знаят. Ти като играеш белот издаваш ли си козовете?

41

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е някой велик драматург, като К.Терзийски, да напише окончателната версия и Прок.намбър уан да я тиражира в медийте

40

страшна работа

преди 6 години

Повече приличат нещата на вендета в стил Пабло Ескобар от колкото убиийство от близък. Как един човек може да опатка 6 човека и едно куче на две различни места. Без някоя от жертвите да се противопостави или да избяга. Тука е минала някой килърска бригада.

39

minuvach

преди 6 години

Кой за неуредени сметки ще убие цяло семейство?Това e държанивеческо убийсто, което цели да елиминира всички потенциални свидетели и хора които могат да се застъпят за жертвата и да разкажат истината.

38

Ххх

преди 6 години

Давай си оставката Бокооооо !!! Нищо не остана от държавата ве

37

Lan

преди 6 години

Да бе - баси некадърният обирджия, дето трябва да направи 6 убийства, за да вземе едни пари!

36

Анонимен

преди 6 години

Тук стана като в САЩ. Такова брутално масово убийство досега не е имало.

35

22-ри,

преди 6 години

още ли не си наясно, че всеки член на ЕС поема председателството в даден момент, а не по заслуги някакви, за каквито безхаберно намекваш ??