6

ех

преди 6 години

Колко от новините за Северна Корея са истина и колко са лъжа? Преди време моя позната -англичанка ми сподели доверително ,че по времето когато са сваляли соц. режимите в източния лагер-90те,те са били в Румъния и там някаква жена(перфектно говореща английски) и споделила ,че всички жени били ЗАДЪЛЖЕНИ всеки месец да минават на генекологичен преглед ,за да се проверят дали не са със спирала и дали не вземат противозачатъчни-тъй бил наредил Чаушеско...как хората там живеели в колиби при прасетата.

5

Анонимен

преди 6 години

Ю. Корея е технологичен лидер и ще направи Олимпияда за чудо и приказ, те вече настигат Япония! Какви ти ракети от Север, те ще ги прихванат още при изстрелването и ще ги неутрализират! Големият *** на Големият брат и на Китай е обединена Корея!

4

Анонимен

преди 6 години

С толкова много новини за Ким Чен Ун и Северна корея имам чувството че страната вече ни е съсед и трябва като ставаме и лягаме с мислим за нея. Вече даже се притеснявам като не видя нова статия за Северна корея за последния един час. (Най-вече за липсата на качествен журналистически материал на сайта) Дано не стане нещо със Северна корея и статиите да спрат. Просто не знам как ще го преживея.

3

Стамат

преди 6 години

Северна Корея трябва да се откаже сама от олимпиадата!Въпрос на чест, а те я имат.

2

Българин

преди 6 години

Прекалено много се плашат хората с някакви трудови лагери в КНДР. Такива наистина има, но никога няма да те пратят, ако не си спечелил спортен мач, или по невнимание си направил грешка. Виж ако открито тръгнеш против режима - там ти е мястото.

1

Анонимен

преди 6 години

Време е режима на Грух Грух да падне и измъчения корейски народ да се обедини по примера на Германия. По този начин ще бъде сложен край на още едно престъпление, предизвикано от големия кормчия Сталин и СеСеСеСеСеРе.