79

опааааааа

преди 6 години

според мен мойто мнение не е меродавно,родната милиция незабавно трябва да прекрати разследването,да се върне към задържането на роми без лични карти,квартални наркоманчета и футболни хулигани,все пак заплатата трябва да си изкарат и 20 заплатки при пенсиониране,корупцията трябва да не спира,какво им е на тея момчета там,вместо някой лев в джоба ,седят там и пазат местопрестапление,абе няма ли да стачкуват за 30 заплати при пенсия,за един приятел питам

78

Я, па Я

преди 6 години

Съжалявам за правописа, клавиатурата ми нещо се евава ...

77

Я, па Я

преди 6 години

До factotumТрябвани много повече. Трябвани нов Стамболов.

76

Andreshko

преди 6 години

Нещо се сърдите,като отново искат да ви правят на 80% де.би.ли,защото де.би.ли ни управляват и мислят,че всички са като тях.

75

Andreshko

преди 6 години

До #56. Вярно,че ни трябва ново Възраждане и нов Паисий,но не с писалка,а с пушка...

74

не се ли научихте

преди 6 години

Не мога да разбера, защо толкова хора се връзват и коментират разпалено обявените подробности след такива престъпления и критикуват колко некадърни са полицаите и версиите, по които работят. Никой ли не се сеща, че извършителите също четат новини и гледат телевизия. Нормално е полицията дори да оповести фалшиви факти, за да подведе престъпниците. Могат да кажат, че разследват самоубийство, инцидент и т. н. , за да помисли престъпникът, че не са по следите му.

73

Анонимен

преди 6 години

"Бележникът бил открит от журналисти и вероятно е бил собственост на жената"..........Няма такав пародия.Журналисти събират улики.........Имам чувството че живея в някаква тв спунка.

72

версията

преди 6 години

По последна информация самоубийците са направили пълни самопризнания тази сутрин, минути преди погребението им.

71

агент007

преди 6 години

Добре, че масата не е била сложена, че тия мюлюцюнери щяха да са отдавна седнали.

70

Анонимен

преди 6 години

Убиеца не е един, трудно един човек ще избие шест други и куче. Не е и петорно убийство със самоубийство, ако въпросния е имал зъб на жена си и майка си, какъв му е мотива към собственият му син, доведената дъщеря, приятелят й, че и горкото куче. Тези или са свидетели, или са се замесили в нещо, или за пари, а може и заради трите неща.

69

Анонимен

преди 6 години

на снимката виждам едни охранени шопари! От такива не очаквам нищо да намерят!

68

Анонимен

преди 6 години

абе оставете тия нещастни хора и без това вече не са живи ами вижте как яко откъм банкя дуе пeдeрacки ветърцелата гейбераска хунта ше излезе третополова

67

агент007

преди 6 години

Убиецът е куче приятел на убитото куче! Ревнувало е, че няма да празнуват нова година заедно и е решило да отиде да очисти всички в къщата ... Случаят е разкрит, затваряйте кепенците.Ваш Цацаров.

66

Инспектор Форд

преди 6 години

Всеки се е самоубил. Това е очевидно.

65

Наивен

преди 6 години

"Тефтерче със сметки и любовни послания"Любовни послания в тефтерче. Колко удобно! Късаш листчето, връзваш го за крака на гълъба и SMS-а литва. Само в тази история всеки непредубеден може да се увери колко се съчинява и откровено лъже от отговорни и безотговорни люде в България. Нали помните-душене, по един куршум в главата (Цацата), надупчени от куршуми, търси се заподозряна, намерена е близо до колата, намерена е в кладенец..Остават 61 знака, а края се не вижда.

64

Анонимен

преди 6 години

Тази версия е 100% измислица на днес.бг с цел да си увеличи читателите. При липса на новини, сами си създават такива! Според мен, днес.бг могат спокойно да се преименуват на фалшивитеновини.бгЗаприличаха вече на флагман и блиц!

63

Анонимен

преди 6 години

тази версия не струва...да чуем следващата в която има пистолет !

62

qwer

преди 6 години

Правителство, медии и полиция будалкат вече четвърт век населението на България, а то като смирена овца продължава да вярва на тези измамници и говори за оправяне ! Единствената истина е, че тези три "вещици" наистина го "ОПРАВЯТ" ама в "задният му двор" ! Сега "дръжки на микрофони" да не ме изтриете, защото това е самата истина която така усърдно криете по нареждане ?

61

тоти

преди 6 години

Ама тия са царе на да ни баламосват.Как още не се знае,колко ,кави гилзи и от какво е стреляно...няма оръжие а някой се самоубил...има ли следи,отпечатъци ит.х за което явно се мълчи и печели време...но факт е всяко престаление е за пари или ревност.Другото е злополука.

60

Мистър Сенко

преди 6 години

Неделчо се гръмнал, ама първо скрил оръжието за да не го намерят полициаите!