155

Пълни глупости са

преди 6 години

Това че става дума за гей бракове и трети полКонвенцията третира правата на женитеЧетете за да не ставате жертва на фейк нюз!

154

Анонимен

преди 6 години

Сами си направете извода какво вълнува властта -не образованието ,здравеопазването или нац.сигурност -вълнуват ги гейовете ,лесбийките ,порно-каналите.Тежко на България .Нашите царе/изключвам Кобургите защото те не са наши/ сигурно се обръщат в гроба .Обърща се и Левски и Ботев и другите Възрожденци които даваха имане и живота си за България .Жалко ние сме една умряла нация

153

Анонимен

преди 6 години

Сега чакаме промени в Конституцията, приемане на Конвенцията(щото ГЕРБ имат мнозинство) и обявяване на Втори Февруари за Национален празник. Ѝ Бацето ще бъде обявен за отличник на ЕС, и обединител на Западните Балкани.

152

Анонимен

преди 6 години

Имам голям жезъл, яки топки, дрезгав глас, силно окосмяване др., но ако кажа, че съм третополов, вече ще ме пускат в женската баня.

151

море

преди 6 години

Триенето на коментари няма да създаде трети пол. Такова нещо няма. Дори американците се осъзнаха.

150

Анонимен

преди 6 години

Въобще брака какво значение има ако Гошко и Тошко се обичат ,това важи и за връзката мъж-жена. Просто се обичайте и правете мноого с.кс ,а брака го оставете на закрепостените будалли

149

Таз конвенция

преди 6 години

Третира правата на жените Няма и ред за трети пол или обратниАко бяхте шарани и на бастуна ми щяхте да кълвете ;)

148

Абе пак фейкове

преди 6 години

Прочетете конвенцията и ще видите че не става дума за трети пол, бре дебиличета :)Или и да четете не можете?!

147

Брекзит

преди 6 години

Ако един мъж се мисли за Наполоеон, Сталин, Цезар-лекуват го! Ако се мисли за жена-защитават му правата?! Омръзна ми всякакви извратеняци постоянно да ни налагат неморалните си "права"! Крайно време е гейове, третополови и темподобни извратени типове или да ги трепят с камъни или да ги лекуват в Карлуково! Вън България от гейския евросъюз!

146

988998989

преди 6 години

това е последният шанс на ОП да влязат и в следващия парламент , всички останали идеи си ги продадоха , остана им само това - да не се допуска легитимирането на " третия пол" / всъшност са над 30 /Ако се приеме истанбулската конвенция , как ще стоят в правителството , а самите те ако гласуват "за" - да се приибират на село и да си харчат паричките , как ще обеснят на феновете си - че вече няма нищо лошо гейовете да се женят и т,н ГЕРБ са ясни - те са "за "

145

тцтцтцтцтц

преди 6 години

До психологПък аз съм космонавт Не можеш да правиш паралел между военните паради и парадите на гейовете Има си норми ,з а да функционира обществото , а това гейове да се женят , да осиновяват деца - не трябва да се допуска По тази логика - защо не се позволи и на педофилите да имат семейства ????

144

123

преди 6 години

Джим Кери: "През 2018 г. ще има силен натиск за легализиране на сатанизма" Няма представа колко е прав! Агресивната мафия от лгбт одрепки е прекрасен пример за казаното от Кери!

143

Зозо

преди 6 години

Аз предлагам да я ратифицираме веднага след Суадитска Арабия. Още на другия ден!

142

ха

преди 6 години

По Конституция (незнайно защо) международните договори подписани от България имат по-голяма тежест от националното и местното законодателство. С две думи, един международен договор, който е ратифициран стои над всички останали закони в страната. Ако си противоречат трябва да се приведе местното законодателство в синхрон с договора. Така че Захариева и Цацка да не се правят на луди, а да обяснят какво налага тая конвенция толкова спешно. Повярвайте ми и сега имаме закони против домашното насилие

141

jj

преди 6 години

Кое е това общество, по-голямата часто от което смята, че "жената трябва да бъде вкъщи и може да бъде малтретирана по всякакъв начин"?! Защо се приписва на българина такава глупост? Иначе добре, че имаме Цецка да размишлява над тежките въпроси за гей браковете и броя на половете. Заради псевдосвободата ни, определена от всякакви фоби, адекватните като 148 никога няма да се набутат да си дадат експертното мнение публично, ако наистина си изкарват хляба като психолози на територията на България.

140

психолог

преди 6 години

До 150Поради що се срамиш да си признаеш *** си въжделения. Признай си и ще ти олекне. Все пак да си гей не е по зле от това да си нарковам или алкохолик, например. Заяви се, че бленуваш пениси и ще ти олекне.

139

Анонимен

преди 6 години

До психологНе си психолог, чист пидиразин!

138

Зозо

преди 6 години

Истанбулската педалллска конвенция да си я прилагат в Истанбул. Там опитите продължават от векове!

137

психолог

преди 6 години

Хомофобите са тайни хомосексуалисти изпитващи дива завист и ярост към явните си братя по наклонности, които имат честноста да се заявят пред обществото. Хетеросексуалния човек въобще не го интересуват и вълнуват хомосексуалистите, защото той с тях работа си няма. Ама правили паради, женили се, все едно. Нормалния човек по се притеснява от военните паради, където демонстриран устройства за убиване и милитаристична вулгарност.

136

1

преди 6 години

Усилието да се унищожи хиристиянското семейство и минало на Европа е неистово !Желанието да се наложи насилствено равенство, марксизъм, социализъм и ислям надминават всички граници. Брутално е !