66

AndresHet

преди 6 години

Hello.zagafebaps.duckdns.org

65

:)

преди 6 години

Нещо много важно, което не се споменава във всички статии по случая: къщата е била почистена след убийствата. Това сам човек няма как да направи и потвърждава версията за цяла група от професионалисти, които са знаели какво правят. 100% че имат и вътрешен човек на много високо ниво в системата ни за сигурност, който им дава информация до къде е разследването. (Всички групи в България имат не един, а множество хора в системата).

64

:)

преди 6 години

Има още един вариант (главният): нападателят не е бил сам. Дошли са с цел грабеж. Имали са вътрешна информация, че семейството има пари в брой и/или ценности. Не са успели да вземат парите на място, за това е показателната екзекуция. Запазили са жената, карайки я да им покаже евентуално сейф, не е проработило и това, след което са я ликвидирали и нея.Версията, че е с психично отклонение е глупост. Това са опитни хора, убивали и преди. Може да са участвали и във война, от където им е опита.

63

Бивол каза

преди 6 години

Никакви емоционални обвързаности,убитите са били измамници не са имали никакви доходи от труд или дейност, източвали са ДДС и са извършвали други измами и мошеничества, явно че убийството е от други измамници накратко стрелба между мошеници- прочетете в Биволь всичко е казано.

62

мунчо

преди 6 години

До Анонименчък норис,рамбо ,трите хикса и сега последния заподозрян ще е последния джадай

61

кирчо

преди 6 години

1-во убиец или убийци както казвате профисионалисти ще вземат един камино пари,освен ако не е било черен петък и е имало намаление2-ако бащата или *** е дължала пари от нечисти сделки-никой няма да ги убива,защото пари нанайси3-брата на убиеца след 5 години ще удари една бира с екстази и ще го издаде,споко родната милиция може да се връща към редовните си задължения ,да хващат роми без лични карти и наркоманчета с по дозичка,все пак заплата взимат и 20 при пенсионбиранети,да не се занимава

60

Анонимен

преди 6 години

КОЙ МОЖЕ ДА УБИЕ 6 ЧОВЕКА ХЛАДНОКРЪВНО, БЕЗ ДА МУ ТРЕПНЕ РЪКАТА И ДА УЦЕЛИ В СЪРЦЕТО, МЕЖДУ ВЕЖДИТЕ/КАКТО СЕ КАЗВА В ДЕСЯТКАТА/- ДА ТЪРСЯТ ДОБРЕ ОБУЧЕН И ПРОФЕСИОНАЛНО ПОДОТВЕН КИЛЪР. ЖАЛКО ЗА ХОРАТА, КОИТО ЯВНО СА ГО ОЧАКВАЛИ, СЛЕД КАТО Е НЯМАЛО БОРБА, НО НЕ СА ПРЕДПОЛАГАЛИ КАКВО ГИ ОЧАКВА.

59

nina

преди 6 години

А пък мога да ви кажа едно-не е поръчково убийство,има overkill-мъжът,Неделчо,е застрелян с около 10 куршума,синът му също е убит с повече от един куршум.Моята хипотеза е,че жената е била подмамена по някакъв начин от убиеца и е била първата жертва.След което убиецът е отишъл в къщата да очисти семейството й.Отмъщение,хората си изглеждат съвсем обикновени,нито къщата им е за милиони,нито животът им е бил богаташки,за да търсите пари.Отмъщение има тук,не обир.

58

Не случайно

преди 6 години

...е използвано малокалибрено оръжие - няма шоков ефект и жертвата може да бъде умъртвена контролирано. За това Неделчо е бил стрелян включително по краката - за да каже къде са парите. Когато е казал са го ликвидирали, а жената е била взета за да го/ги заведе. Бабата и децата предполагам имат много по-малко дупки, основно по главата.

57

Убиеца

преди 6 години

... може да бъде установен, но няма да бъде заловен. Той е вече далеч от тук. Това престъпление е с цел обир. Всички са разстреляни съвсем умишлено и организирано с изключение на жената, която е била очевидец и е използван шока в който е била за да каже къде са скрити парите. В последствие е ликвидирана. Самите пари са скрити извън къщата, защото не са техни /не са "чисти"/. Преместването им от София в Нови Искър преди година е свързано с дейността по придобиването на парите.

56

Анонимен

преди 6 години

По принцип такова ликвидиране на семейства се извършва от някой член на самото семейство. Другият вариант - тука като споменават - да е някой луд от болницата, където е работило момчето.

55

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗа да не ги разпознае по миризмата.

54

Анонимен

преди 6 години

Аз пък мисля, че при убиеца емоции е нямало. Няма страст, няма гняв. Всичко точно, методично, премислено. Не е бил сам. Били са 2 души или повече. Докато 1-ят стреля, другият е държал на мушка останалите, за да не викат и да не бягат. Това не е работа на сам човек. Убийство за пари или имоти. Делово. Жената дали е присъствала или отсъствала, дали са я извикали, да я очистят, пък са я пресрещнали и убили, дали са я отвлекли или сама тръгнала с тях- неизвестно.Но моето мнение е без значение.

53

Анонимен

преди 6 години

Ама защо и кучето ?!

52

Анонимен

преди 6 години

Не убийства, ами зверства ще има брате... С такива жени и такива, с извинение "закони" няма как да е другояче. Картинката ми е ясна. Жените са невинни, ще топнат най-близкия мъж, а съдията ще каже "Да влезнат убитите!". По презумпция мъжете са убийци, а жените единствено жертви и ангели и никога причина за убийство.

51

Витова

преди 6 години

Моето мнение е,че някой от семейството се е забъркал в нещо.И просто ,всички са платили.

50

Неа

преди 6 години

Да бее толкова обвързан е бил та чак ги е гръмнал . Самата обвързаност ...

49

Чоки

преди 6 години

Tази докторка е добре да не дава некомпетентното си мнение ! Убиецът или убийците няма значение колко са са били много добри професионалисти ! Стреляно е с малокалибрено оръжие защото то е подчти безшумно . Спомняте ли си че Гошо Илиев беше убит с флоберка а след него и някакъв кавал на паркингът на Била до хотел Славия . Този или тези дето са натръшкали 6 трупа са професионалисти . А фамилията е имала камион и ВТД!

48

Анонимен

преди 6 години

6 милиона население сме, 5 убити и няма 3-ти ден никакво инфо. Какво му е заплетеното, какви врагове са имали жертвите с тая саборетина в Нови Искър? Още по-странно е, че са застреляни и странични лица. Да вадят Агата Кристи от гроба освен, че не може да се разнищи случая....

47

Lan

преди 6 години

Дори в най-тъмните мутренски години, не е имало поръчано цяло семейство! И все пак - толкова хладнокръвно и от явно много добър стрелец...