13

Някой

преди 6 години

Към 07,10ч минах от там,едва овладях колата.Вината е на пътна полиция.След подаден сигнал,трябваше да спре движението веднага за да се избегнат произшевствията.Слава Богу,че се е разминало без жертви!

12

anonimen

преди 6 години

Няма! Важно е да се строи.....

11

Анонимен

преди 6 години

А щетите сега ще ги поеме ли този който е разсипал строителната смес?Ами ако не дай Боже имаше жертви?Или както обичайно е в БГ-бития бит.....

10

Анонимен

преди 6 години

Ако БЪРГАРИН напише коментар като 2 ще го изтрият до нова година

9

До 9 dtrump

преди 6 години

Не съди само по себе си!

8

dtrump

преди 6 години

толкова тьп народ няма никьде другаде

7

Анонимен

преди 6 години

Цели 2 часа какво са правили че на са почистили на мутрите сместа която са изсипали? Чакали са още катастрофи? Както е и станало! Докога сеянчетата ще се правят на управници и ще ни убиват? Коя е фирмата която е изсипала сместа на пътното платно? Не е известна ли? От извънземен произход ли е? Няма ли да си плати за нарушаване на правилата за превоз на строителни материали? Не няма тази фирмичка не е на обикновен човечец тя е на нашият човек с който си делкаме евромонгизките!

6

Анонимен

преди 6 години

Виновни са МВР(КАТ), които поне след първият сигнал за катастрофа в 7:15 не са затворили за движение опасният участък, до почистването му.

5

haa

преди 6 години

Минах от там сутринта към 7:15. Огромно количество цимент ба голям участък от пътя беше разлято в платното спускащо се от надлез Надежда в посока Илянци. Точно по наклона. Имаше поне 7-8 катастрофирали, линейка. Втори път минах към 9:30 и миеха пътя с водоноски. Не са виновни шофьорите, в тъмното е нямало как да видят това. Виновен е водачът на циментовоза (вероятно) кой то не беше там, не е сигнализирал.

4

Анонимен

преди 6 години

Нищо! Важното е че Фандъкова се бори с мръсния въздух в София причинен от мръсните дизелови автомобили. Че има стари, почупени, пушещи димящи строителни и товарни автомобили, това е маловажно, нали?

3

Анонимен

преди 6 години

Към 7.05 минах от там. Някаква *** имаше на пътното платно. Стори ми се, че в пресечката имаше ударена кола.

2

И

преди 6 години

пак в Пловдив, а?

1

турчин

преди 6 години

БГ проказата пълзи ли пълзи гьотверяни блъснали са се за да сгънат парите от гражданската после на тенекиджия и почват старата песен на нов глас.