71

Къде е НАТО?

преди 6 години

Има ли революция в България. У нас загиналите в Нови Искър и тези от ПТП са повече от загиналите в Иран по същото време. Защо се обезценява животът на гражданите на ЕС и се фокусира политическото внимание върху недоказани факти от чужбина? Каква ни е привилегията в ЕС, когато ни разстрелват безнаказано, като улични кучета? За кучетата поне някой се застъпва...

70

дедо Мано

преди 6 години

А санкции срещу Хамерика юе си пиха гагата дет не и е рабтата? Пъхат ч ама са позабрашили юе дет скърца шрата пръст не се слага!

69

Анонимен

преди 6 години

ИКОНОМИЧЕСКАТА МОРСКА ЗОНА НА СИРИЯ

68

Анонимен

преди 6 години

МИ ТО И В ИКОНОМИЧ(ЕСКАТА МОРСКА ЗОНА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ГАЗОВО НАХОДИЩЕ, ЗАТОВА ТОЛКОВА СЕ ТРЪШКАХА АМЕРИКАНЦИТЕ.(И СЪСИПАХА ЖИВОТА НА МИЛИОНИ СИРИЙЦИ.)

67

Анонимен

преди 6 години

Следва тотална маймунизация на участниците в масовката.

66

Анонимен

преди 6 години

"Вести" и "Комерсант" са руски вестници ли????Откога?Американските " Марици" които са собственост на американска компания, но в нея работят български работници,инженери и мениджъри, да напишете че са български, щото името им е българско :)Това, че някакъв вестник излиза в Русия на руски език, с руско име,компанията собственик е с руско име, и руски работници(журналисти) и управител, не значи че е руски.

65

пЕШО ТАНКИСТА

преди 6 години

Целите на новата иранска революция,за която Тръмп и Нетаняхо мечтаят са: Гражданска война с 1 млн.жертви и 5-6 нови милиона бежанци в ЕС.Това трябва да доубие Европа и всички хора с пари да избягат в САЩ и отделилия се остров Англия.Разбира се да се овладят и най-големите в света газови и третите петролни залежи.Прозаичен план,само дето иранците вече го гледаха тоз филм в Сирия и Либия,а и имат доста опит в масовите екзекуции на площадите.5000 провокатора ще бъдат обесени и всичко ще е точно!

64

dron

преди 6 години

След 4-5 дена тези така наречени"народни протести на смелите Иранци "ще изчезнат от телевизорите,което в превод означава НЕ НИ СЕ ПОЛУЧИ МАЙДАНА,НО БЯХМЕ ДЛЪЖНИ ДА ОПИТАМЕ.

63

Анонимен

преди 6 години

"Революцията" в Иран свърши. Издирват се и се арестуват участнижците. Турсят се източниците на финансиране, управление и организация. Иран не е Украйна.

62

Голата истина

преди 6 години

Руските издания по миродавни ли са от запъдните?Особенно тези цитирани либерални СМИ дето са получатели на запъдни пари и се занимават само в препечатване на запъдни послания.Иран от 1979г. е във война.Това е първата страна позволила си да отхвърли неоколониализма и да национализира петрола.През 77 американците откриха най-голямото газово находище в света ШАХ-Дениз и сега си го искат.Няма да се спрат пред нищо щом става дума за пари.Сценката я гледахме доста по света даже и у нас с ДАНС уид ми.

61

Пешо

преди 6 години

Няма да има, защото Иран е твърде голям и ЦРУ няма да успеят да създадат военна обстановка.

60

Анонимен

преди 6 години

няма да има

59

ангел

преди 6 години

Абе тия американци няма да оставят света на мира , пропадна им плана за Сирия и сега ще правят нова ид в Иран , ама това вече сме го гледали .

58

Анонимен

преди 6 години

Към 58:Да се готви аятолах Путин !

57

Зозо

преди 6 години

От вчера насам руските православни шиити са на амбразурата. Защитават аятолаха по заповед на кремълския миньон.

56

Кукловодът

преди 6 години

В Иран винаги е ималко силна проамериканска група и самият факт че иранското ръководство умишлено я оставя показва ,че не е чак толкова тоталитарно. Да сега успяха да се смесят с народа на иран и да се пробват да извлекат диведенти, но вече за всички е ясно че това не са обикновените хора, които искат намаляне на цените. Сега със спокойствие и мъдрост, нещата ще се успокоят и виновниците ще бъдат наказани. Иран не е Сирия или Либия и това ще се разбере много скоро.

55

Анонимен

преди 6 години

САЩ бутат усилено Иран към нова революция. Нека припомня, че след първата дойдоха ислямисти. След втората ще дойдат джихадисти и Сирия ще е като детска игра пред това което ще предстои. ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗА ЕВРОПА!!!

54

Анонимен

преди 6 години

След Иран - Русия !

53

Тежък Сокол

преди 6 години

Може да има може и да няма зависи от устойчивостта на търпението им. Е вижте у нас обществото не се интересува КОЙ го управлява. разбира се сравненението с Иран е много далечно но все пак нали сме все ариици и ние и те нали така според вас.

52

Анонимен

преди 6 години

В книгата на Уилям Блум има и за нас:Bulgaria, 1990; Albania, 1991: Teaching communists what democracy is all about.Meanwhile, the National Endowment for Democracy, Washingtons specially created stand-in for the CIA (see Nicaragua chapter), with funding in this case primarily from the Agency for International Development, was pouring some $2 million into Bulgaria to influence the outcome of the election, a process the NED calls promoting democracy.