140

бай ПЕТКО

преди 6 години

...а оня, Порожанов, се чуди как да ни "успокои" че цените нямало да мръднат нагоре. Нагли лъжци, едвам чакат и стотинка да е, алтън кяр!

139

Анонимен

преди 6 години

И защо прокуратурата не сд самосезира при такива новини?

138

Анонимен

преди 6 години

Това е умишлена печатна грешка, за да се дразнят хората.Вместо между 30% и 60%, да се чете между 3% и 6%.

137

Анонимен

преди 6 години

До 129Хахаха , по експертно мнение не бех чувал :)))В Германия влаковете се движат с енергия от Франция (провери колко внасят) и енергия от десетките им ТЕЦове-най тъпия начин за добив на електроенергия. ВЕИ никога няма да бъде по евтина от атомната т.ъ.п.а.к. Това е доказано най ефективния и екологичен начин и едва ли скоро ще се открие по добър.

136

Анонимен

преди 6 години

Номерата са им елементарни, колкото самите тях.де се чуло и видяло политически елит от пожарникари-трафиканти,учители по физкултура и експерти със съмнителни специалности и университети. Но 80те процента пак ще гласуват.за това: БЯГАЙ КАТО ЛУД !!! Честно казано, и това че българите били дружелюбни и искрени и не знам си кво са пълни глупости. В цивилизацията, човек се чувства много по добре, макар и не сред земляци

135

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, ще вдигат заплатите, обаче и цените ще се повишат интересно ми е процентното съотношение.увеличиха заплатите на учените от БАН(за което целия плепс възнегодува, ама от парите за наука. И няма кво университетите и другите научни организации да скачат,са БАН ще спечелят най малко проекти по фонда и така.всичко си е на мястото -дълбока стагнация, че може и репресия.само определени богатеят за сметка на кражби от европари,които българина връща...

134

Анонимен

преди 6 години

В германия енергията от ВЕИ може да е по-евтина, ама в България тази енергия е 5 пъти по-скъпа, закото ВЕИ парковете на са герберската мафия.

133

Анонимен

преди 6 години

ГЕйРБерите ще ликвидират България.

132

Анонимен

преди 6 години

ДО ВОЛФ МЕСИНГПРАВ СИ, ЩЕ ПОСКЪПНАТ С 80 %

131

До 131

преди 6 години

Вие гледам също добре се справяте с мигрирането. Чираци за Запада винаги ще са нужни, а и мръсните им чинии някой трябва да мие. )))Тука една *** и лош мат'рял само остана май)

130

практичния мислител

преди 6 години

До Пичцената на известна марка кашкавал ЕЛЕНА в един от големите хипермаркети е вече 20 лв от 11-2017

129

Дачков

преди 6 години

Не сте разбрали, ще има намаление на грамажа.При *** народ така се прави.

128

Волф Месинг

преди 6 години

"Месо, мляко, яйца... поскъпват! От февруари с до 60%"Внимание!Фалшива новина!От февруари месо, мляко, яйца няма да поскъпнат с до 60%.

127

Комунистите са хитри

преди 6 години

В Германия влаковете се движат само от енергията на ВЕИ, която вече е по-евтина от тази на АЕЦ.В Китай направиха соларен парк с мощността на Белене за 4 милиарда , а нас братушките ще ни друснат 20 милиарда лева.В Перу тока от соларните паркове 2017г беше безплатен, но на нас ще ни бъде наложено да поробим внуците си като склучим договор с Русия, чиито пробити джобове трябва да кърпим.

126

Комунистите са хитри

преди 6 години

Друсат ни със скъп ток, та да кажат по някое време, че тоя от Белене ще е много евтин, та да се навием да дадем на Раша 20 000 000 000лв .После ще ни таковат още със скъп уран, високи цени на поддръжката и т.н и т.н.

125

Анонимен

преди 6 години

***, много промити мозъци на този сайт?! и на списвача дето си измисля и на гаргалчовците дето умират вече от студ и глад, и на обвинителите на които им е ясно кой е виновника за евентуалния мор след "февруарският скок" на цените! защо ли всичко това ми напомня на вестите от братска масква, където всичко се случва в бъдещето, само че "новините" са положителни!? и там - скок на производството, нови оръжия, нови ракети, смърт на $, възход на рублата!? белким, не им замразиха пенциите на горките у

124

бай Ставри

преди 6 години

А мойта крава,теле, и кокошки дават мляко месо и яйца без да ядат ток.Тия на ток ще са от модерните...

123

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 121Чети за робството ... и свиквай с мисълта .

122

Анонимен

преди 6 години

Да ни убият ли искат?

121

Анонимен

преди 6 години

ПЛАШАТ ни така с 60% и народа свиква с мисълта ... После го вдигат ""само"" с 25 % и всички овци са доволни че са го вдигнали с толкова малко . Той ББ знае как да манипулира