41

kilowat

преди 6 години

най - вероятно оръжието е модифицирано газово или съчмено модифицирано 5.5 ... просто непроследими са тез оръжия и същевременно ако се ползва подходящ боеприпас много трудно се сваля балистиката от тях макар че е нарезно ... абе професионална си е работата ... да не ми ги говорят че тоз /тези са ала-бала

40

Ндк

преди 6 години

Дюма го е казал- Шерже ла ден!25325

39

до 25

преди 6 години

Ти, естествено, как кой.

38

Да влезе убития

преди 6 години

Естествено, че убиецът е мъж. А жените са светена вода, ненапита. И нямат НИЩО общо със случая.

37

Хорейшио

преди 6 години

До АнонименКато "корифей" на мисълта, би ли ми обяснил, какво означава "разстрелян труп"?Питам защото съм по-***.

36

Анонимен

преди 6 години

БСП започва еда набира сили и си личи.Престъпността става по-уверена, а Партията саботира България по всички фронтове.

35

1

преди 6 години

До АнонименЛично ли трябва да ти докладват до къде е стигнало разследването?

34

Анонимен

преди 6 години

Мерси Ушеви Шопари, нещо друго не успяхте ли да откриете, като например, че водата е мокра?5 разстреляни трупа и Курейшо-вците цял ден им трябва да установят, че са убити...То верно, че само корифеи на мисълта в родното МВР, ама чак толкова.....Ставате само да ми слухтите незаконно във фейсбука, вайбъра и месинджъра, слухтите, пърдите и чакате превилегии, 20 заплати и ранно пенсиониране, хрантутници и престъпници на държавна ясла.

33

българин

преди 6 години

моделно - да се чете този дето трие да не трие!

32

българин

преди 6 години

Ще го напиша втори път - и този път моделно!Никъде по света когато не си сигурен кои е убииеца и когато се разследват няколко версии не се казва насоката по която работят криминалистите!Това е нормално за да държат извършителите в невидение как върви разследването и дали са по петите им!Не разсъждавайте като първобитни сеирджии!

31

Анонимен

преди 6 години

Със сигорност от 100% извършителя е мъж ,отлично работещ с оръжие и е много хлъднокръвен.Подготвяно е добре.Първа версия - ако убития брутално е унищожил бизнеса на някой. Но по вероятно е вътрешно семейни отношения ,като убийството е извършено от психопат роднина или близък който е мъж.

30

Анонимен

преди 6 години

Това е мнотго старо,. 44 годишната жена също е намерена мъртва застреляна не далече от там където е намерен джипа

29

????

преди 6 години

ЗАЩО 5 -ТОРНО УБИЙСТВО ? УБИТИТЕ ЗА СЕГА СА 6.

28

Dr. Watson

преди 6 години

No shit Sherlock!

27

Тъпанар

преди 6 години

Да затриеш цяло семейство заедно с кучето, говори не за умишлено убийство, а за внимателно планиран геноцид над тях, без право на милост... Не знам какво трябва да извърши човек, за да му отмъстят по този начин... Едно време имаше хора, затънали до ушите в чужда кръв и пари и всичко приключваше с отстела на самия човек. А това какво е?

26

Анонимен

преди 6 години

гениална логика - ние си мислехме, че е случайно и неумишлено... нормален ден в мутроландия

25

Ели

преди 6 години

До АнонименДържава НЯМА!

24

Кондьо

преди 6 години

Е сега се намери тема за писане и говорене за следващите 2-3 месеца. Другата тема е евопредседателството...

23

Анонимен

преди 6 години

Не знам как точно ГЕРБ борят престъпността, но става все по-страшно, а и като че ли мутренските години започват да се връщат. Отново има отвличания, рекетът пак се е развихрил и важното - рекетьорите не се страхуват да действат доста явно, което говори за политически и полицейски гръб. Приеха закони уж против корупцията, които обвиняват този който дава пари, независимо че често той е принуден да ги даде (под масата за лечение например). Така запушиха устата на потърпевшите да се оплачат.

22

Анонимен

преди 6 години

Уникални спецове се оказаха българите. Не помня друг случай в световен мащаб, където 5 човека да са били избити с по един куршум в една къща. Но нека все пак да не забравяме, че у нас и други чудеса се случват, като например едни и същи тото числа 2 седмици поред от възможните 2 милиарда комбинации!