20

Инспектор Дюдю

преди 6 години

Ще я намерят в някоя канавка заклана като прасе! Тарантиновски случай - "Омразната Осморка" пасти да яде.

19

Анонимен

преди 6 години

Къде е жената

18

Емо

преди 6 години

Това, което се пише по случая е някаква вкиснала боза. Версия 1 - Баща убил сина си, плюс още 4 души, но без гаждето си Кети - това е единия вариант според поднесената информация. Защото Кети е изчезнала. Версия две - Кети ги е избила всичките, включително дъщеря си и майка си. Нищо не се връзва. Или много не се казва.

17

Анонимен

преди 6 години

Много професионално е подбрано времето когато всички гърмят и празнуват .На въпроса да сте чували гърмежи по нова година отговора е ясен .Професионалист е и стрелеца или стрелците ако са били много .Аз например със шест патрона мога да ва умеря в единия палец на краката.Много е тренирано тука !

16

Анонимен

преди 6 години

Простреляните са се самоубили със ножове и брадви .Обаче няма намерено оръжие ?Нещо много криминално стана ...А кучето защо е убито ?

15

Анонимен

преди 6 години

Бързо да се потули трагедията, че трябва да посрещаме гости. Как пък намериха сега да се убиват?

14

Анонимен

преди 6 години

Просто невероятно е да се убият с по един изстрел 5 души че и куче с малокалибрено оръжие.Със сигурност става пари за друго - контрабанда, наркотици, неотчетени обороти.

13

европейски съюз

преди 6 години

При управлението на суджуците-това е резултата!

12

Анонимен

преди 6 години

Ако му е отворила профила в Гепито и е видяла, че има още 5-6 такива като нея, нормално е да се ядоса.

11

Анонимен

преди 6 години

До Експерт от мврА кучето броиш ли?

10

Анонимен

преди 6 години

Убит е от професионалисти, заедно с всички къщата защото не е отчитал на Суджука оборота от амфетите за региона и селата.

9

Анонимен

преди 6 години

Извинявайте, ама да застреляш 5 души с по 1 куршум трябва да си е.ати професионалиста и хладнокръвен убиец. Сигурно и тия от НСБОП и НСО не биха могли да покажат такава точна стрелба. Тука става дума за МНОГО пари хора.

8

д-р Уотсън

преди 6 години

Бащата се запознал в нета с Кети Аудито. Тя от Странджанските села, той почти софиянец. Решили да се оженят и той я представил на родата. Тогава, точно в 12 ч, настанало масово пукане.

7

Експерт от мвр

преди 6 години

Жена с таквоз име убива винаги четен брой! А в случая са нечетен. Значи не е тя!

6

Георги Прокопов

преди 6 години

Струва ми се, че изказването относно убийството на жертвите е много бързо и дали не е с цел предрешеност? Кога съдебна медицина, екперти и пр. си казаха думата, кога се доказакак е стреляно от какъв ъгъл, позиция и пр. Изведнъж идват гл.прокурор и шефа на следствието и решават, че еди кой си е извършителя и след това си е сложил край на живота. Подобно изказване на гл.прокурор имаше и за инцидента с влака край Хитрино.

5

Подсказвам на мвр

преди 6 години

Ритуално самоубииство! Жертвите са от секта! Или пиянски спор, то сега по празниците мноо се пие. Или убииство от ревност. И после се избиват очевидците, и най-накрая автора се самоубива.

4

Анонимен

преди 6 години

"По последни данни бащата в семейството е убил останалите и след това е сложил край на живота си."току лесну, толку удовну

3

Анонимен

преди 6 години

18 год Брат е взел наркотикпомислил се е за Командои ги е застрелял един по един като в гейм играНакрая лeля го ликвидираи избягва с BMW X5това е

2

аман от смахнати

преди 6 години

Ами защо лудите не са в психиатриите? Като ги оставяте да се разхождат и стават такива бели. Това не е постъпка на нормален индивид

1

Опасен чар

преди 6 години

Оооо,Кетиту прилича на касапин от ''Родопа''!