11

До 9

преди 6 години

Самолетните билети на Спас нямат нищо,ама нищо общо тук! Едно е да търсиш далаверката,съвсем друго е да търсиш надежда.Когато човек търси надежда за себе си и за детето си,той е готов на всякакви ирационални действия.Майката в случая няма никаква вина,тя просто иска да спаси дъщеря си,тази която е родила и гледала 13 години.Дано се помогне на момичето! И дано някога етичните норми влязат в законодателството ни.Не е нормално такъв лешояд да се измъкне с условна присъда.

10

Анонимен

преди 6 години

Имаме имена,възраст,местожителство,а в други сайтове има и снимка,вероятно има и други снимки и във фейсбук на неговия и на фалшивия му профил. Необходимо ли ни е още нещо?

9

Анонимен

преди 6 години

Не мога да асимилирам що за животно трябва да си за да се възползваш от подобна ситуация. Обществото трябва да има механизъм подобни индивиди да бъдат доживот държани в специализирани заведения без контакт с хора

8

Анонимен

преди 6 години

И защо условно? Той условно ли щеше да вземе парите им?

7

Анонимен

преди 6 години

Далавери и хора, които са толкова наивни, но си мислят, че са тарикати и се срещат с разни "доктори" в кафенета??? Други си купуват самолетни билети от Спас, защото е "далавера", но иначе са каймака на обществото и ковът нашите съдби с решенията си. Превеждат на Спас пари и чакат. Билети се купуват от специализирани места, а здравословни проблеми се решават в здравни заведения, а не "у кафето".

6

Анонимен

преди 6 години

как пък все попадат на такива хора,хора който са в разстроено психическо състояние /това ако се случи на мен тоя ще го обеся в центъра на В.Търново с главата на долу и от кътниците му ще си направя гердан , а семейството му ще го изселя в чужбина , ех Бай Тошо да беше жив да види в какво се превърна тая прекрасна държава

5

Анонимен

преди 6 години

къде да си подам документите за да стана ром , моля някой ако знае да сподели , живо се интересувам

4

Анонимен

преди 6 години

УНИКАЛНА СЪДЕБНА СИСТЕМА.С толкова схеми и измами съдът пак го пуска да си прави далаверите мръсния и гаден РОМ.УНИКАЛНА ДЪРЖАВА с УНИКАЛНА СЪДЕБНА СИСТЕМА.

3

Анонимен

преди 6 години

Цялата държава е менте, а държавна власт няма за да накаже подобаващо престъпниците и да вкара смъртно наказание, ако се наложи. Eдин електрически за тоя ливанец. Нека го съдят за измама и шпионаж в полза на Ливан. Също и Ливан да го осъди че пeтни името им.

2

Анонимен

преди 6 години

Какви условни присъди- разстрел за гадината ром, да се подиграва с нещастието на хоратаДано детето междувременно е добре.

1

Анонимен

преди 6 години

Аз знам къде има едни 240 менте политици и изнудват 7 млн човека за да си осугурят невиждан лукс.