18

Наблюдател

преди 6 години

Значи мерките за икономии въведени 2013 година пък иранците чак сега се сетили да протестират!? Ха,ха...

17

Анонимен

преди 6 години

Бежанци от Иран много трудно ще дойдат дотук, а пък Европа от какъв зор трябваше да гласува срещу САЩ?

16

Анонимен

преди 6 години

Имам забележки към някои от коментиращите:1)*** се пише с главно Г. Защото е име(прякор).2)Ако вятъра на промяната не спре да духа в Иран, то към Европа в следващите 5 години ще се отправи поне 1/3 от населението, което значи поне 25 милиона. Отделно още толкова мъртви... Всеки проевропейски настроен човек осъзнава, че цветната революция в Иран е антиевропейска и е наказание за Европа за това, че гласува срещу резолюцията на САЩ в ООН срещу приемането на Йерусалим за столица на Израел.

15

Анонимен

преди 6 години

Не бързайте със заключенията, тролчета! Те не са вашата сила!

14

причината

преди 6 години

Икономиите са следствие на социалната политика. Причината е че Иран има глупостта да се обвърже с Русия.

13

защо?

преди 6 години

Богата на нефт държава, а народа бедства. Защо им трябваше на иранците да се хващат с русия? Сега евреите им били правили Енгилици. Ай сега!

12

Тц Не е!

преди 6 години

"Заради икономиите ли избухнаха протестите в Иран?"Не още към средата на миналата година САЩ и Изрел обявиха че правят нещо по въпроса...Сега чак се вижда какво.

11

бг

преди 6 години

добър вечер селяни прости !Иран , Венецуела и Русия са най- долните държави на света !САЩ са най-великите !бати БОЙКО е велик !българина също ! агент Питър Фланиган ....ЦРУ

10

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Като чета коментарите разбирам , че когато протестиращите атакуваха бг-парламента бяха платени от посолството на САЩ и купоните, кризата, инфлацията, затворените предприятия нямаха нищо общо.... Колко съм бил заблуден, добре че доживях да има интернет и да чета коментари като вашите.

9

СатаНАТО™

преди 6 години

Всички казват, че протестиращите са от бедните класи, но много от тях са от средната класа, която загуби много от своите активи----------------Революциите винаги ги вдига средната класа, това е аксиома, Божи закон.

8

бг смешки

преди 6 години

аз не знам ви ли прави впечатление къде има протести и размирици ..все в държави които се знаяТ че са неудобни на САЩ .... някак си никой не може да ме убеди че това което става във Венцуела , Иран и тн е случайно .... намирисва на постановки дирижирани от въшни сили ....извинете ме но защо няма такива неща във Великобртания примерно .... не бъдете стадо мисле с главите си !

7

закономерност

преди 6 години

Социализмът подобно на религиите от Юдейски тип като Християнство и Ислам се опитват да контролират личността като обещават справедливост. Така омотан във лъжа човек не може да разчита на труда си и чака някой отгоре да зачете неговите нужди. В резултат обществото деградира. Това го знаем от историята като Средовековие, помним го като СоциализЪм. Виждаме го в Иран. Скоро ще го видим в Русия и т.н.

6

Цар Долар Тръмп

преди 6 години

Не е добре в БРИКС. Евразийският съюз рухва.

5

Факт!Сион!Сорош!

преди 6 години

От ефрейските полухора Масад дойде тва нещо!

4

Анонимен

преди 6 години

Тази подранила иранска пролет няма да я бъде.

3

Анонимен

преди 6 години

До бг смешкиНе са дирижирани от Иво Прокопиев, а от Иво Христов Дибилски от БСП

2

бг смешки

преди 6 години

намирисва на дирижирани протести познайте от кой ..... ЦРу отдавна има апетити за дестабилизация .....ако видите такива " спотанни " протести в разни държави из света вкл и БГ 2013та знайте че са дирижирани от американски НПО-та .... със съответната прислуга в държавата разбира се ...... при нас това е ИВО ПРОКОПИЕВ

1

Анонимен

преди 6 години

Вятърът на промяната задуха яко в спареното от 40 години иранско общество. Отново социалните социалисти се опитват да обяснят всичко с икономиите и недоимъка. А хората искат нещо съвсем обикновено искат свобода, това което социалните социалисти не го разбират и се тръшкат че всичко в обществото се диктува единствено от икономически проблеми. Тия хора никога няма да проумеят че икономически проблеми има във всички общества и те не са решаващият фактор за желанието за промени.