11

Анонимен

преди 6 години

В Германия се плаща глоба за такива неща, ако викнеш полиция за глупости, но и получаваш пари след като глобят нарушител, защото си подал сигнал. Така се дисциплинират обществото. И все пак те са на друго ниво, в България трябва да е още по-строго.

10

Маке Баке

преди 6 години

Кой ке плати масрафо???

9

Анонимен

преди 6 години

Скарали са се с приятелчето й напила се е а може и да е шмръкнала нещо и е решила да си тръгне. Качила се е на автостоп и се е прибрала. Сега да плати розноските по издирването й и следващият път пак да си тръгне без да се обади!

8

Дедо Гого

преди 6 години

Откачена работа - без документи, без телефон, зимно време тръгнала на разходка сама в гората ...и не щеш ли стигнала до София ! Прилича на нагласена история - може някоя кола да е чакала на пътя...Но задължително следва да бъде глобена, например за не носене на лични документи !

7

Анонимен

преди 6 години

На 82-ри набор някой може да върже, ама на 62-ри ... що не си стои у дома тая баба да гледа внучета, а е тръгнала да дири дедовия ?

6

Анонимен

преди 6 години

Наркотиците не пеощават

5

До 4

преди 6 години

Пещера е хубаво градче с около 20-ина хиляди жители, намира се в Родопите, в района на градчетата Батак и Брацигово, не е много далече от Пазарджик.Проблемът е, че разстоянието между Пещера и курорта "Свети Константин" е 17-18 км и ако жената не се е качила на автобус, такси или на частен автомобил, тогава не е ясно как е рискувала зимно време да измине пеша това разстояние?Стигне ли до Пещера, може да се прибере в София и с автобус, и с влак.

4

Анонимен

преди 6 години

KADE SE NAMIRA TAZI PESHTERYA,MNOGO LI E GOLYAMA,TA CAK STIGA DO SOFIA.

3

Анонимен

преди 6 години

Не е съобразила, че преди време край Пещера бяха убити онези две сестрички и това беше станало пак по празници. Затова хората там настръхват, когато възникне подозрение, че някое момиче не се знае къде е.Все пак, макар че онова дело завърши с присъда, останаха много въпросителни, а също и подозрението, че е възможно убиецът да е още на свобода.

2

Анонимен

преди 6 години

Сигурно се е скарала с приятеля си и е решила да му натрие носа.Но след като е пълнолетна, е трябвало да предвиди какви могат да бъдат последствията. Дори да е била сърдита на цялата компания, трябвало е да се сети, че има вероятност да бъде повикана и полиция, която пък не разполага с неограничен брой служители и средства. Докато са търсили нея, някой друг някъде може наистина да се е нуждаел от помощ и да е трябвало да чака, защото полицаите търсят тази софиянка, която си е отишла вкъщи!

1

Горския

преди 6 години

Да си плати тая кукумявка! Поне 10000лв. да я глобят сега.