29

Анонимен

преди 6 години

...народът на Иран е със законната власт..Народът на Иран е на улицата срещу властта.

28

Тц тц тц

преди 6 години

Тоз ***, султан Ердо и православния *** са съюзнициРезил ли бе да го опишеш?!

27

Анонимен

преди 6 години

До Не!Ако властта падне, 80 милионен Иран ще се превърне в Сирия или Ирак. Десетки милиони бежанци ще тръгнат към Европа и ще се наложи да настаним двама-трима мюсюлмани в панелката ти, грантаджийче. Характерно за интелигентните хора е да умеят да правят разлика между зло и още по-голямо зло. За американците е ясно, че не са от най-интелигентните или разумни наци и затова света е на този хал. Всички катастрофи в последно време са в резултат от пряката намеса на САЩ. Не им пука за последиците.

26

Анонимен

преди 6 години

Тва са им последните "опорки" - хасан! али! мадуро!...и да не забравяме ким 3-ти дебелий!*** иначе са правослямни де! :)))))))))))))))))))))))))))

25

do 25

преди 6 години

До Анонимен: Няма по-лоша диктатура от диктатурата на либерализма.

24

Не!

преди 6 години

До до Не!Един пример на прима виста - Atefeh Sahaaleh... 16 момиченце, ОБЕСЕНО! М ю с ю л м а н и т е не припознават жената за човек, дори майките си, не ми ги хвалете аятоласите!

23

Анонимен

преди 6 години

Много бой, куршуми и затвор за платените протестъри...............тия като наште "умни и красиви"-продажни лекенца, за мръсни долари от Сорос ще продадат родината си!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Ненормалници. Готови сте да подкрепите всяка *** и изтрещял диктатор, стига само да е приятел на пу.тлер.чо.палячовци, ще виете много през 2018

21

...

преди 6 години

Тоя па откри топлата вода. Какво очакваше да се случи аджеба след като се озъби на едната империя за сметка на другата.Ама така е кога яде американските кифтета не рева а са ревеш. Когато ти караха милионите в кеш до вас немаше проблеми нали.Естествено че американците ще ти спретнат тоя качамак. Само гледай те тепърва започват.

20

Анонимен

преди 6 години

Много бой ще пада по робите на Запада................продажници са те.Иран не е Либия...........................западняците съвсем изтрещяха...................НЯМА ДА МИНЕ ТАЯ ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ.

19

Анонимен

преди 6 години

*** защитават всеки (от малкото останали) диктатори по света, готови да избиват собствените си народи за още малко време на власт.нАрмальна за тях.

18

до Не!

преди 6 години

Какви деца бесят, какви бебета ядат живи??? От къде ти е тази информация?

17

Анонимен

преди 6 години

Хасан Рохани и аятолах Али Хаменей си знаят работата........................много бой по продажните кратуни, които за долари са готови да продадат майките и бащите си.Ясни са мръсните западни номерца............за оранжеви революции.

16

пак

преди 6 години

До Не!Глупости.

15

там

преди 6 години

В САЩ подобни безредици и протести се потушават с сила а организаторите се пращат в лагер,спомнете си движението и протестите,Окупирай Уолстрийт какво стана и къде са сега!?

14

Анонимен

преди 6 години

Много бой и затвор на продажниците, които предадоха Иран за мръсните пари на Сорос и западните служби...........янките да не се месят, че целият свят им разбра гадните номерца.

13

Анонимен

преди 6 години

Башар Асад е законен президент на Сирия.Русия е велика с Путин,Медведев и Лавров, Крим е руски завинаги!В Иран няма да мине цветната революция!!!Свикнаха ли западните лицемери в Англия, Франция и САЩ????

12

веган

преди 6 години

Мирише ми на *** и горящо посолство.. (тоя път и канадското)..

11

Анонимен

преди 6 години

Няма да мине тоя опит за цветна революция.................само бой по продажните кратуни на тия купени протестъри......................и в затвора.Иран е велика държава.............народът на Иран е със законната власт.

10

БГ е над тия работи

преди 6 години

И в БГ се опитаха да направят Майдан, ама като видяха какво прибито куче сме и решиха да пренасочат парите към бутуващите се в Папуа Нова Гвинея..