10

дедо Ташунко

преди 6 години

М. Шумахер притежава богатство от 1 милиард евро, но същото не е в състояние да му помогне особено много. Над 100 човека се грижат за него в момента. Мозъчната му травма е страшна и необратима и той не е в състояние да различава близките си. Едва ли знае кой с той, самият. Жалко, защото бе наистина един от най-големите автомобилисти на всички времена! Рових се по много немски сайтове и прочетох какво съобщава един от коментиращите. "Михаел в момента има IQ равна на нула". Това е страшно...

9

Анонимен

преди 6 години

Най-великият в моторните спортове! Не случайно името му стана нарицателно за бързо каране! Винаги е бил звяр на пистата и джентълмен извън нея! Изключително скромен и не парадиращ с нищо, въпреки, че беше един от най-богатите спортисти. Да не говорим, че имаше фондация и подпомагаше множество благотворителни инициативи! Изключителен пример за подражание! Не заслужаваше това, което му се случи!

8

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

а у нас пенсионерите стискат палци леефскалар да си платат вересиите. както се казва, разлика в нюанса

7

Striker

преди 6 години

Беспорно най-великият пилот във Ф1! Сена, ***, Хакинен - имаха своите пикове, но Шуми беше машина, супер постоянен и винаги на 100%! Дано се оправи!

6

боян

преди 6 години

картинг комплекса в керпен и прилежащите наоколо територии отдавна са собственост на шуми. баща му може да е бил наемател преди 45 години

5

berba

преди 6 години

Бях го забравил вече. Много нелеп инцидент.

4

Е79

преди 6 години

До ГОШУ; ***,,,,,,,Кой си ти бе?

3

Гошу

преди 6 години

Абсолютно нечестен играч и пилот. Никога не съм го харесвал. Караше мръсно, нямаше феърплей при него

2

Анонимен

преди 6 години

До ФенъЪъ, човекът не е на животоподдържащи системи в кома. Няма какъв щепсел да дръпнат, освен ако не извършат убийство. А и ако умре, нали пак за тях ще са парите? Може да са алчни, но не виждам алчността като причина да го държат жив.

1

Фенъ

преди 6 години

Голям шампион, голям човек! Евала! Обаче е време алчните роднини да дърпат щепсела, край на мъките! Обаче им се осладиха милионите и ще го мъчат още доста време.