73

Анонимен

преди 6 години

Както са я подкарали, вето след вето ги чака! Сега остава да изгласуват и Истанбулската конвенция за транссексуалните и ще ядат дори дървото!

72

Бг гражданин

преди 6 години

Големи *** сме българите! За първи път се появи свестен политик, а част от нас започват да изливат помия в/у него, защо?! Не виждате ли ***, че човека до тук няма грешна стъпка? Не коментирайте само не адекватно, а следете действия мислете адекватно и след това коментирайте!

71

кой командва ?

преди 6 години

Заповедта на Кремъл е ВЕТО на всеки нов закон!... ,,Слушам и изпълнявам,,!

70

Анонимен

преди 6 години

Президенката

69

Анонимен

преди 6 години

До PilotТоку виж са го оженили за някоя красива синоптичка или фолкспевица.

68

южняк

преди 6 години

До Един от СеверозападаОттам изпращаха по вътрешността на страната всичките ръководни кадри - цвета на БКП.Заселиха ги и цялата южна България пропищя от тези ***..................

67

Наивен

преди 6 години

Няма нужда от коментари. Сценарият е ясен. Тези които са гласували, ще прегласуват и ще отхвърлят ветото. Изхода е протести, както за иновативните лекарства за онкоболните. Бойко ще подскочи като ужилен, но не заради закона, а заради имиджа си пред "началниците". И току виж, "Парламента" прегласувал решението. Кавичките не са правописна грешка. А изхода е един- вето на президента да може да се отхвърли с 3/4 от гласовете в парламента. На кого му стиска?

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Вместо уважение печели само подигравки.""Ако получава подигравки от страна на ***,на прав път е човекът.

65

Ха-ха-ха

преди 6 години

Тов. Радев, от ЕС не искат въобще да се занимават със санкциите на битата карта Русия. Язък за мокрия барут на президентството и правителството. По-големи смешници и подлизурковци на Русия и Путин от българските управляващи няма никъде по света.

64

Анонимен

преди 6 години

"Властта се стреми към корупция. Абсолютната власт е абсолютно корумпирана"

63

Православен

преди 6 години

Браво!

62

ист русофила.

преди 6 години

Когато някой упражнява цялата си власт и влияние, някоя сделка да се осъществи, това поражда съмнение за корупция.

61

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаТо затова Северозапада е най-западналото място в ЕС, щото повечето от там "разсъждават" като теб.

60

Анонимен

преди 6 години

Радев се мъчи да доказва, че България има президент, само че никак не му се получават нещата. Вместо уважение печели само подигравки.

59

Pilot

преди 6 години

Евала , супер ни е Президента, а и Деси му отива. Хем е красива и представителна, хем интелигентна ...... същата разлика между *** пожарникар и Генерала .... няма нужда от обяснения . Добре, че е той да има някакъв лъч надежда да се пооправят нещата,че иначе хора не останаха тука !!!

58

Анонимен

преди 6 години

Какъвто и закон да се въведе, когато няма кой да следи за него и да изпълнява наказанията, смисъл няма. Тези комисии си съществуват от десетилетия, аз още не съм чул за осъден политик.Жалка работа и прах в очите на хората.

57

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен52 Много неподготвен се изказваш, колега по форум. Едно е да си дигнеш задните чести и да идеш с правителствения саболет до Париж, за шопинг, друго е да возиш Бистришките тигри и да демонстрираш колко голяма работа си, а пък трето-да те покани президента на Австрия, и да му отидеш на гости, в отговор на поканата, а той да те заведе на концерт.

56

Бръчков

преди 6 години

Ясно е , че няма да мине ветото , защото Бойко Тиквата -Мутренска създаде най-голяма та корупция у нас ! Единствено не може да краде колкото Костов !

55

Анонимен

преди 6 години

Хайде да не започваме разговора кой ползва държавен самолет за свои си нужди и да не споменаваме как бойко борисов беше извозвал някакви си футболитстчета с държавен самолет за държавна сметка!

54

Анонимен

преди 6 години

И как разбра, че Президентът на България г-н Радев не може да анализира? Дай своя анализ, от който стигна до този категоричен извод за неговите способности. Малко ли ви плащат да плюете против Президента, че не могат да си наемат хора, които да измислят по-качествени манипулации?